USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Депутати Волиньради проти козацьких забав і ПЛАСТу?

26 Січня 2011 17:30
Перший заступник голови Волинської обласної ради та екс-голова Іваничівської РДА Юрій Лобач розкритикував управління у справах молоді та спорту ОДА через неналежно організовані козацькі забави.
Про це говорили 26 січня під час засідання постійної депутатської комісії з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму.
Зауваження Лобача стосувалось проведення щорічних козацьких забав в урочищі Прощаниця, що біля села Милятин Іваничівського району.
Лобач дорікнув заступникові начальника управління у справах молоді та спорту ОДА Ігорю Дмитришину тим, що цьогоріч збір юних волинських козаків проводилось «на низькому рівні».
Заступник голови облради зокрема зазначив, що захід відбувався практично без супроводу міліції, а дітьми, які брали участь у дійстві, організатори опікувались невідповідально.
«Діти без супроводу дорослих виходили на проїжджу частину, самостійно добирались додому. До біди було недалеко. І не з усіх сільських рад залучили дітей. Якщо так, то, може, краще взагалі такого не організовувати?» – висловився Лобач.
Дмитришин пообіцяв у цьому році не допустити таких недоглядів, проте зазначив, що безпосереднім виконавцем заходу була Іваничівська райдержадміністрація, зокрема районний відділ у справах молоді та спорту. Мовляв, недопрацювали чиновники саме цього структурного підрозділу.
Тут же Дмитришин додав, що цьогоріч до проведення козацької «Прощаниці» залучать і активістів скаутської організації ПЛАСТ, яка має «гарну методику і вміє працювати з дітьми». Це, на думку Дмитришина, допоможе уникнути можливих неприємностей.
Однак секретар депутатської комісії В'ячеслав Рубльов наголосив, що не треба обмежуватись лише волонтерами з ПЛАСТу, а запросити активістів і з інших організацій, яких, на його думку, знайдеться чимало.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Тумба-Юмба Показати IP 26 Січня 2011 17:42
Але цей Лобач і дундук! Чесне слово! Будучи в той час головою РДА, саме він мав контролювати чи справно працює відділ молоді в його районі. А то ляпнув на свою голову - а тут бац "нєожиданность". :) Тупі чиновники вже задовбали! Тільки роблять вигляд, що вони в чомусь розбираються. А насправді нулячі!
Zheniok Показати IP 26 Січня 2011 17:42
до звізди там той пласт
Депутат Показати IP 26 Січня 2011 21:09
Ю.Лобач та О.Батюк молодці так тримати.... А ми вам допоможем!!!!
slw до Депутат Показати IP 26 Січня 2011 22:01
затвердити туристичний збір
Лобач регіон Показати IP 27 Січня 2011 00:03
Скоро й ми у Луцьку почуємо ,,Нє панімаю вашу тєлячью мову,.
відповідь Показати IP 27 Січня 2011 09:15
нехай Лобач скаже яку бійку організував в Іваничах ввечері в ресторані ніяка міліція не могла розборонити тут потрібен був ПЛАСТ для Лобача
Стрийко Показати IP 27 Січня 2011 11:34
Блок питань №1. Хто такий Лобач? Звідки він взявся? Що він зробив у цьому житті корисного? Яке господарство він очолював? Які наукові чи інші розробки за ним стоять? Блок питань №2. Хто батьки Лобачі, його дружина? Де він має волохату лапу?
Люся Показати IP 27 Січня 2011 12:41
Людини з більш низькою регламентацією, ніж Лобач, в середовищі волинських чиновників ще не було. Уркаган, бандит, злодій, невіглас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus