USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

До кінця червня екоінспектори пильнуватимуть рибалок із сітками

7 Травня 2010 15:25
Державна екологічна інспекцієя у Волинській області спільно з природоохоронними та правоохоронними органами з першого квітня по тридцяте червня проводить операцію «Нерест».
На період нересту співробітниками Держекоінспекції спільно з органами МВС України, органами рибоохорони із залученням громадськості та ЗМІ проводяться оперативні рейдові виїзди для боротьби з браконьєрським виловом риби.
Про це повідомили в Держекоінспекції у Волинській області.
Так, з першого по четверте травня був проведений спільний рейд із співробітниками Волиньдержрибоохорони, під час якого викрито 10 порушень природоохоронного законодавства в частині порушення правил рибальства. Зокрема на території Любешівського району було затримано 2 групи осіб, які незаконно ловили рибу за допомогою двох неводів на річці Коростинка. Відповідні адмінматеріали були направлені на розгляд в суд.

Станом на 7 травня 2010 року Держкоінспекцією викрито 24 порушення правил рибальства (вилов риби забороненими знаряддями лову, пересування човнами по нерестовищах водних об’єктів тощо), винні особи притягнуті до адмінвідповідальності.

Держекоінспекція нагадує, що в нерестовий період, у відповідності до Правил любительського та спортивного рибальства, дозволяється вилов риби лише з берега за межами нерестовищ одною поплавковою або донною вудкою з одним гачком та спінінгом, також забороняється громадянам та організаціям користування та пересування плавзасобами в межах нерестовищ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus