USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До нового року ковельчанам та нововолинцям обіцяють іпотечне житло

26 Листопада 2009 17:07
Відбулося засідання робочої групи з питань розподілу квартир, придбаних Державною іпотечною установою України.
Голова облдержадміністрації Микола Романюк провів засідання робочої групи з питань розподілу квартир, придбаних Державною іпотечною установою України. На порядку денному – обговорення низки питань, пов’язаних із будівництвом та здачею в експлуатацію житла, а також стан підготовки до розподілу квартир у містах Ковель та Нововолинськ – повідомили у прес-службі голови ОДА.
На початку заходу заступник начальника головного управління містобудування, архітектури та ЖКГ Яким Сеник поінформував, що Державною іпотечною установою України  на Волині  придбано 72 квартири у Нововолинську та 16 – у Ковелі. Окрім того, 9 листопада був направлений лист Прем’єр-міністру України із пропозиціями щодо придбання 28 квартир у Горохові, які фактично готові до здачі, але на разі це питання не вирішено.
Про стан будівництва житла у Ковелі та Нововолинську доповів начальник інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Юрій Ільчук. Він повідомив, що у Нововолинську завершені усі мокрі роботи, подане тепло, триває встановлення сантехнічного обладнання, оздоблення, електрифікація та утеплення стін.
Щодо Ковеля, то там готовність об’єкту – 95%. У 16 квартирах зроблені внутрішні штукатурні роботи, триває електрифікація та сантехнічні роботи. Продовжується благоустрій територій.
У свою чергу, генеральний директор головного підрядника ТзОВ «Завод будівельних конструкцій»  Леонтій Іванішин  запевнив присутніх, що квартири здадуть в експлуатацію у строки, які передбачені договорами, тобто до 25-30 грудня поточного року.
У ході обговорення виникало чимало питань, які потребують роз’яснення на рівні міністерств. Аби уникнути в подальшому непорозумінь та колізій, їх окремим пакетом направлять до Кабміну та профільних міністерств.
Голова облдержадміністрації Микола Романюк подякував членам робочої групи за організовану і чітку роботу та висловив сподівання, що «до Нового року ми вручимо людям ключі від нових квартир».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VlaSSовець Показати IP 27 Листопада 2009 08:49
Абсолютно неграмотно вжито вираз "іпотечне житло" в заголовку.
анонім Показати IP 30 Листопада 2009 22:14
так Іванішин банктрот- на вашому сайті писали.Зараз гроші поховають - і за кордон.чому тільки облдержадміністрація його прикриває?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus