USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Донька Клімчука хоче бути депутатом

27 Вересня 2010 12:48
У першій п’ятірці кандидатів у депутати до Луцької міськради від Народної партії Литвина під четвертим номером значиться приватний нотаріус Юлія Троц – дочка голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука.
Вона ж – дружина заступника прокурора Волинської області Володимира Троца, повідомляє «ВІП» із посиланням на «Перець по-ковельськи».
Про це стало відомо із листівок міської організації народної партії, які роздавали у Луцьку на Театральному майдані.
У листівках оприлюднено першу п’ятірку списку цієї політичної сили. Перший у списку – голова організації, головний редактор «Волинської газети», заслужений журналіст України Володимир Данилюк. Другий – керівник підприємства «Хороший смак» Святослав Хорошенко. Під №3 іде лікар-гінеколог Світлана Житінська. Четверта – донька губернатора Юлія Троц. П’ятим значиться директор ОДЮСШ, заслужений тренер України Богуслав Галицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Любарт Показати IP 27 Вересня 2010 17:33
Щоб економити гроші на рекламі, вирішили взяти і Данилюка. Буде тепер реклама в "Клімчуківській газеті" Народної партії - нахаляву )) Бо так дядько Данилюк бере багато за те, щоб обманювати своїх читачів )
лучанка Показати IP 27 Вересня 2010 20:44
Журналіст-перший, керівник-другий , лікар-гінеколог ( це важливо мати свого:аборти,гонорея і т.д. після виборів) - третій, четверта - дочка губернатора, ні тобі, посади, ні спеціальності , "просто Марія ",як в серіалі .... Навіть в "Волинських новин" язик не повернувся обізвати дочка губернатора - нотаріусом (бо, чиста правда, такий з неї нотаріус, як з навозу - куля). Кінець світу , мабудь , не за горами !!!!!!
михаил Показати IP 27 Вересня 2010 21:26
а я то подумал что она мать героиня....или знатный учитель....или врач.....а она просто дочь:))))
Джек Показати IP 27 Вересня 2010 23:45
До Любарта, думаю в Петровича з рекламою проблем не виникне, а стосовно Данилюка так чоловік просто послідовний та системний.
Любарт Показати IP 28 Вересня 2010 11:13
Журналістам, співакам і т.д, як ми побачили на прикладі Вакарчука, Руслани, О. Герасимюк - в політиці не місце. Тому, що 1,0 % політиків дійсно щось роблять для культури і для людей. А збирають навколо себе творчу еліту лише, щоб завлєкти виборців! Згідні?
Журналіст "Волинської газети" до Любарт Показати IP 28 Вересня 2010 11:16
Згідний. Крім одного: що Данилюк - це творча еліта ))))))
Любарт Показати IP 28 Вересня 2010 11:22
Володимире Олексійовичу - завжди цінував Вашу скромність, щодо "Згідний. Крім одного: що Данилюк - це творча еліта ))))))" )) там, мабуть треба в лапках "творча еліта" поставити
Андрій Показати IP 28 Вересня 2010 17:49
Юлія Троц нікуди не балотується, і її немає в списку кандидатів від Народної Партії, тим більше в першій пятірці...Качечка, шановні журналісти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus