USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

ДТП - на ковельських трасах, одна - смертельна

14 Квітня 2015 22:35
На автодорогах «Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече» та «Київ – Ковель» на другий день Великодня трапилися дві аварії. В результаті однієї з них загинув пішохід. Про це повідомляє Kowel.com.ua.

Згідно з інформацією УДАІ Рівненщини 13 квітня на автодорозі «Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече» водій FIAT DOBLO «врізався» в Dacia Solenza. Аварія трапилася поблизу села Малі Дорогостаї Млинівського району. За кермом першого авто перебував 17-річний місцевий мешканець. Внаслідок ДТП пасажирка другого авто отримала тілесні ушкодження, проте після надання меддопомоги від госпіталізації відмовилась.

Інша аварія трапилася на трасі «Київ ‒ Ковель», ‒ повідомляють у прес-службі УДАІ Житомирської області. Поблизу села Новаки, Коростенського району водій автомобіля Renault Premium, житель Харківської області, 1981 року народження, здійснив наїзд на пішохода, жительку міста Коростеня, 1935 року народження, яка рухалась проїзною частиною в зустрічному напрямку. Жінка померла на місці пригоди від отриманих тілесних ушкоджень.

Зауважимо, Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що саме ці дві траси ввійшли в десятку найаварійніших на заході Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus