USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Екоінспектори вишукують купи сміття. ФОТО

23 Квітня 2010 17:08
Працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області, проводять позапланові перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства садівничими товариствами, міськими, сільськими та селищними радами на підпорядкованих територіях щодо недопущення засмічення територій.
Ці заходи екоінспектори здійснюють у рамках проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та до дня відзначення в області 65 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
Проводяться спільні перевірки з працівниками прокуратури м. Луцька та районів області, Волинської обласної природоохоронної прокуратури, залучаються громадські інспектори з охорони навколишнього природного середовища. Кожна така перевірка закінчується штрафними санкціями, нараховуються збитки завдані державі, видаються приписи на усунення виявлених порушень.
Проспект Волі (за будинком №49)
,
Вулиця Говорова (біля гаражного кооперативу «Жигулі»)

Місто Торчин (район цегельного заводу)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
катерина іванівна Показати IP 23 Квітня 2010 19:48
ви ще забули до нас, на володимирську заглянути (за буд.109). Тут є яма під фундамент. Так у неї вже сміття викидають. ПРОШУ ЗАГЛЯНУТИ!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus