USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Енергетики просять грошей за обірвані снігами дроти

27 Лютого 2010 17:47
Нововолинські енергетики підраховують збитки від негоди, яка за останні десять днів знеструмила близько 60 будинків у місті.
Снігові брили, налипання та обледеніння дротів призвели до численних аварій електромережі та зв’язку. Для їх ліквідації Нововолинська філія «Волиньобленерго» та міське житлово-експлуатаційне управління створили екстрені аварійні бригади.
Енергетики відновили обриви повітряних ліній електропостачання. Відтак у місті повернули світло мешканцям 64 будинки.
У цілому за два тижні негоди в Нововолинську було пошкоджено понад 560 погонних метра шиферної та 950 квадратних метри рулонної покрівлі. До ремонту, за словами директора ЖКО Олени Чайки, приступлять відразу, коли випогодиться.
Енергетики мають намір звернутися до депутатів Нововолинської міськради, щоб міська казна компенсувала їм частину коштів, які пішли на ліквідацію аварій, - пише «Волинь-нова».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 28 Лютого 2010 08:29
у електриків совісті нема...тариф на електрику 65 коп,це 8 центів...а у Вашінгтоні 7 центів...і народ ше їм має доплачувати...
Роман Показати IP 1 Березня 2010 13:31
повністю згідний зажерлися. Алеж монополісти що ж поробиш і немає можливості комусь ще взяти ліцензію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus