USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Фронт змін» обіцяє «закручувати гайки»

30 Листопада 2009 17:59
Позачерговий з’їзд партії «Фронт змін» відбувся минулої суботи у  Києві в приміщенні виставкового комплексу на Броварському бульварі.
На з’їзді політична партія «Фронт Змін» підтримала Арсенія Яценюка, як кандидата в Президенти України. Лідером партії «Фронт змін» був також одноголосно обраний Арсеній Яценюк.
Найближчий соратник Арсенія Яценюка, діючий голова політичної партії «Фронт змін» Андрій Іванчук зазначив: «Я відмовив усім. Стояли в черзі – олігархи з чемоданами. Вони казали – «ми зацікавлені, щоб ви влилися в «систему», але – в «нашу систему».

 «Арсеній Яценюк – наша зброя», «Якщо влада не йде в бік змін країни – країна усім єдиним «фронтом» прийде до влади!», – казали члени партії «Фронт Змін» з трибуни з’їзду.
Голова партії Андрій Іванчук вручив її лідеру Арсенію Яценюку великий гайковий ключ, як своєрідний «логотип» «нової індустріалізації». При тому Яценюку побажали «закрутити «усі гайки» у країні». На що той пообіцяв, що в країні усе працюватиме, як у швейцарському годиннику.
Голова Волинської обласної організації політичної партії «Фронт змін» Олександр Пиза коментує: «Нам потрібно зрозуміти, де ті «гайки» закручувати. Безперечно, корупція проникла в усі сфери життя. Тому це –  основне місце, де треба справді закручувати гайки. Корупція не може бути знищена наполовину чи на чверть. Ми мусимо її знищити повністю»
«Фронт змін» націлений на перемогу на усіх рівнях влади – від Верховної Ради, до обласних і міських рад. Партія «Фронт Змін» - це масова партія, В неї входять фахівці, робітники. Дрібні підприємці, інтелігенція. Участь у партії не визначається рівнем статку. Однак, у «Фронті змін» є й представники крупного та середнього бізнесу» - розповідає волинський очільник партії
«Я хочу звернутися до усіх людей – старших чи молодших,  які небайдужі до свого майбутнього, до майбутнього нашої держави: приходьте до нас, робіть справу разом із нами. Ми запрошуємо вас в команду Яценюка. Я знаю, що він не тільки хоче поміняти Україну і збудувати нову сильну державу – він реально здатний це зробити. Він дієвий, енергійний, освічений, відданий цій справі» - наголошує Олександр Пиза.
Довідково:
В роботі з’їзду взяли участь 1031 представник та 61 делегат з усіх областей України. У роботі з’їзду взяла участь делегація з 26 волинян, членів «Фронту змін».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 30 Листопада 2009 19:04
Та що ж вони всі то закручувати гайки то затягувати пояси збираються. Ви там у себе в мізках краще що-небудь підкрутіть (тим більше й ключ уже є). А то від ваших закручувань та затягувань народу вже й дихати стане ніяк.
alex Показати IP 1 Грудня 2009 07:25
Сеня самий активний з кандидатів, він почав свою війну ще задовго до початку виборів. А мізків, дійсно, не мішало б трохи добавити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus