USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Фронт Змін» та підприємці Луцька виступили проти проекту урядового Податкового кодексу. ФОТО

19 Жовтня 2010 13:08
Підприємці Варшавського, Центрального та Північного ринків Луцька 18 жовтня пікетували Волинську обласну державну адміністрацію, протестуючи проти ухвалення урядового проекту Податкового кодексу.

Пікет відбувся з ініціативи Луцької міської організації Політичної Партії «Фронт Змін» в межах всеукраїнської кампанії «Зупинимо податковий терор!».

Організатори мітингу влаштували збір підписів під вимогою до Президента Віктора Януковича нарешті вислухати підприємців та знизити податковий тиск.

Пікетувальники отримали листівки, в яких чітко виокремлені підступні норми, заховані у новому Кодексі, покликані поставити на коліна малий бізнес.

До учасників пікету звернувся голова Луцької міської організації Політичної Партії «Фронт Змін» Олександр Пиза з проханням не мовчати, відстоювати свої права всіма способами та не дозволити владі чинити дії, що суперечать інтересам її громадян. Луцький «Фронт Змін» підтримує ініціативу Арсенія Яценюка «Зупинимо податковий терор!».

На думку Олександра Пизи, людям потрібно донести правдиву інформацію про ті привила, які хоче встановити їм уряд і Президент, тоді під загальним осудом та в результаті масових протестів влада просто не зможе піти проти підприємців.

Близько 350 учасників пікету підписали звернення до Президента, яке ініціативна група з шести осіб разом з Олександром Пизою віднесла до приймальні губернатора та офіційно зареєструвала. Це – гарантія того, що звернення обов’язково надійде до Президента Януковича, про нього знатимуть в уряді та парламенті. Воно мусить бути розглянуте згідно з чинним законодавством, як кожне звернення громадянина.

Ініціативній групі вдалося потрапити на особистий прийом до заступника губернатора Станіслава Ющика. У розмові з посадовцем учасники пікету висловили свої вимоги та сподівання, що їхній голос буде почутий.

Також у гурті підприємців виникла ініціатива провести другу «хвилю» «антикодексної» акції та продовжити збір підписів до 22 жовтня. Тоді ж, 22 жовтня у п’ятницю, о 10.00 годині відбудеться друге пікетування облдержадміністрації і знову звернення передадуть обласному керівництву та очільникам держави.

Луцька міська організація ПП «Фронт Змін» запрошує волинських підприємців долучитися до ініціативи та не боятися сказати своє «Ні!» уряду і Президенту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Соломон Показати IP 19 Жовтня 2010 15:06
Я думаю, шо Федоровичу ці мітинги - писк мишачий!
Олександр Пиза до Соломон Показати IP 19 Жовтня 2010 20:23
На жаль, ти мабуть, маєш рацію, але відступани ніф в якому разі не можна - схрумають всіх по черзі, спочатку ринки, потім виробничники, надомники, так дійде до комуни, коли все забирали - якщо будемо мовчати. В пятницю на 10 год біля ОДА збираємо ще більшу акцію протесту та готуємо збір підписів ПРОТИ ЦЬОГО НЕНОРМАЛЬНОГО ПОДАТКОВОГО КОДЕКСУ!!! Приходьте!
платник податків Показати IP 19 Жовтня 2010 18:13
хоч комусь небайдужа доля дрібних підрпиємців! поважаю!!!! і так ледь зводимо кінці з кінцями! буду за Фронт голосувати 100%
Лучанка Показати IP 19 Жовтня 2010 21:32
про первую акцию никто не знал да и про вторую не знают
хто Показати IP 20 Жовтня 2010 00:10
хто з вас читав цей кодекс? дуже дешевий піар!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus