USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гість із Києва представив нового голову обласної податкової

22 Квітня 2010 15:22
Податкову службу Волині вдруге очолив Микола Гринюк – відповідний наказ про призначення підписано 21 квітня.

Сьогодні новопризначеного керівника представила заступник голови ДПА України Наталія Рубан, - повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян обласної ДПА.

«Ставка на професіоналізм – це головний критерій, яким керується ДПА України при призначенні керівників регіональних податкових адміністрацій. Щодо професійних якостей новопризначеного керівника волинських податківців, то у нас немає жодних застережень», - каже Наталія Іванівна.

«Я докладу максимум зусиль, щоб сформувати дієву команду професіоналів, яка відповідатиме вимогам податкової політики. Ми з вами працювали в ті часи, коли п’ять років поспіль із місяця в місяць Волинь виконувала планові завдання із наповнення бюджетів всіх рівнів. Думаю, що такі завдання сьогодні в наших силах», – звернувся до підлеглих податківців Микола Гринюк.

«Щодо пріоритетів роботи із платниками податків, то всі, хто наповнює державну скарбницю, мають бути в рівних умовах. Тих, хто ухилятиметься від сплати податків, очікують жорсткі санкції», – зауважила заступник голови ДПА України Наталія Рубан.

Великі сподівання у налагодженні партнерських відносин із сумлінними платниками податків покладаються на ухвалення Податкового кодексу. Цей довгоочікуваний документ мають намір ухвалити до кінця року – повідомила заступник голови ДПА України Наталія Рубан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Гість Показати IP 22 Квітня 2010 21:16
"Проффесіонали" дістаються з нафталіну!!!Ви виконували план?Смішно було б,але чому так сумно!!!
платник податків Показати IP 23 Квітня 2010 10:38
Перше,що зробив минулої каденції М.Гринюк - це побудував хату під Луцьком та дачу на Світязі.Цікаво,що ж тепер буде основним в його роботі
VSC Показати IP 23 Квітня 2010 12:58
А морда еще ширеЕЕЕ стала. Вообще-то хорошая новость. Связи налажены, размеры взяток известны, а чего еще бизнесу надо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus