USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Рожище зустріло нового голову РДА шинами і плакатами. ОНОВЛЕНО

12 Березня 2015 18:22
Сьогодні голова облдержадміністрації Володимир Гунчик представив нового голову Рожищенської райдержадміністрації - Інну Гайворонську, яку призначив на цю посаду своїм розпорядженням Президент Петро Порошенко 6 березня цього року.

Рожищенська громада неоднозначно сприйняла це призначення. Зокрема, на своїй сторінці у Фейсбуці

члени громадського формування «Народна самооборона» зазначили наступне: «Наша громадська організація має власну позицію щодо цього призначення і цікавиться:

- чому призначення відбулося без громадського обговорення?

- чому фактично на порозі адміністративно-територіальної реформи на базі нашого району знову відбувається експеримент із залученням до перших ланок управління немісцевих кадрів, які не знайомі із специфікою району?

- чому ажіотажний екс-голова РДА пан-доктор Савчук, якого звільнили з посади «за неналежне виконання службових обов’язків», має знову брати пряму участь у прийнятті життєво важливих для району управлінських рішень?».

Аби поставити ці питання безпосередньо Володимиру Гунчику, активісти прийшли до райдержадміністрації. І прийшли не з пустими руками. На знак протесту біля вхідних дверей розмістили кілька шин та сміттєвий бак з написом «Люстратор», а в руках тримали плакати з написами: «Рожище без Савчука» та «Ми за громадське обговорення». Сесійна зала була переповнена.
Після короткого виступу екс-голови адміністрації Вадима Дулюка, очільник області подякував йому за роботу і надав слово його наступнику Інні Гайворонській, яка закликала до співпраці усі громадські та партійні організації і пообіцяла, що нею буде почута будь-яка ініціатива, що сприятиме розвитку району. До об’єднання заради плідної співпраці закликав присутніх і Володимир Гунчик.

Пізніше слово взяв голова фермерів та приватних землевласників району, волонтер Руслан Хомич, який озвучив відкритий лист громади району до Президента України Петра Порошенка. Зокрема, у листі йдеться про нехтування громадською думкою щодо призначення представників влади, підписаний членами різних громадських організацій та політичних партій. Протистояння триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 105
Люба Показати IP 12 Березня 2015 18:26
Рожище - вся надія на вас. Гунчика тримайте до тих пір в селищі допоки він не навчиться слухати людей.
Володя Показати IP 12 Березня 2015 18:30
ТРеба слухати людей а не владців громаду треба слухати і все
Тамара Показати IP 12 Березня 2015 18:39
Рожищани боріться!!! Бог і справедливість на Вашій стороні. А це призначення просто Жах.Думаю і інші райони скоро долучаться і підтримають Вас. Ганьба та й годі таким призначенням пане Гунчику!
саша Показати IP 12 Березня 2015 18:45
брехня ,зустріли цивілізовано
Лучанин Показати IP 12 Березня 2015 18:50
Це ж коханка Олега Савчука. Коли він очолював адміністрацыю, то "перетоптав" пару жіночок і націй зупинився. Чоловік Гайворонської в прокуратурі Рожища. Банда. Савчук обікрався в зеленому господарстві, а тепер повертається через свої кадри. Невже немає нових кадрів. Той самий Дулюк нехай би був. Патріотичний і некорупційний чоловік. Це позор Гунчику таке призначення
циганка до Лучанин Показати IP 12 Березня 2015 21:33
чоловік цієї пані - в.о. прокурора в Рожищах Гайворонський О.В.! ЛЮСТРУВАТИ всіх!!! корупція процвітає! той кохаець, той чоловік, ще який пару-трійку коханців має, накерують , ой накерують........
справді??? до циганка Показати IP 12 Березня 2015 22:47
групова порука - прям якась груповуха получаїця
Анонім1 до циганка Показати IP 12 Березня 2015 23:26
Гайворонський О.В. вже давно з нею розлучений.У нього інша сім'я і ніякого відношення він до цієї пані немає
mgjh до циганка Показати IP 13 Березня 2015 17:46
Гайворонський одружився на зовсім іншій дівчині. в них молода сім'я. а з Інною вони розлучені. то до чого тут "групова порука, банда" і т.д. в своєму гівні гребіться і до політики не долучайтесь, селюки неотесані!!!
бурий до Лучанин Показати IP 12 Березня 2015 22:01
Вадім ! не палися !
і тобі дам до Лучанин Показати IP 12 Березня 2015 22:51
коментар було видалено
анонім Показати IP 12 Березня 2015 18:50
Треба перевірити за що ті активісти живуть,катаються в час коли війна хай покажуть хоч одну ініціативу до покращення рівня життя в районі.А ні просто хочуть пропихнути своїх.
Дулюк до анонім Показати IP 12 Березня 2015 20:42
Це був останній шанс для так званих громадських діячів і самооборони проявити себе , а вони лаханулися , навіть організувати акцію супротиву не спромоглися . Тусовка неуків і *охів !!! Гунчик і не поняв шо хтось особливо проти. Музика **зав *** усім попєрєднікам, а що і кому буде **зати тепер - продемонстрував сьогодні. Гайворонську Іну не цікавить Рожищенський район - її цікавить гарний запис в трудовій і красиві анкетні дані .Олег Савчук буде плести інтриги і демонструвати Бонарю свій псевдовплив на територію . Можу спорити що свою боротьбу ці почнуть з Корінчука і як і всі інші обламаються .
ативіст до анонім Показати IP 12 Березня 2015 23:28
воруєм!
Рожищанин Показати IP 12 Березня 2015 19:43
Поговорили, поговорили, і забули...( Так завжди в нашій країні, ну і що той "реквізит" дав скати і баки...??? Приносите то паліть і кидайте, а не задавайте тупих питань чому? чому? чому? Тому що ми такий народ... заслуговуємо на таку владу. Як не рахувались з людьми так і не рахуються. Що змінилось за рік??? Да нічого, стало тільки гірше, такі самі непрозорі та корумповані призначення, помінялись обличчя а не система. Одних бюрократів замінили на інших, допустили кровопролитну війну, наживаються на смертях українців, війна для них бізнес, а нас рахують за бидло. Тепер і Захід не повірить, тепер в нас ж так звані "демократи" борці за цінності Європи. Вони борці за свої банківські рахунки, а простий народ для них якась біомаса...((( Що хочуть те і роблять, кого є гроші того і призначають, щоб відбити ще більше і роздирибанити те що залишилось. Привели команду демократів-патріотів-професіоналів.... гляньте на призначення від Голови нац. банку до голови Рожищенської РДА і вам все стане зрозуміле... А від самооборони то вже тільки схоже назва залишилась, раніше вони не боялись і Башкаленка привселюдно люструвати, а тепер роблять видимість "громадської стурбованості". Наслухались за цей рік від Європи про цю стурбованість та занепокоєність!!! Досить!!!
самооборона до Рожищанин Показати IP 12 Березня 2015 21:17
. А від самооборони то вже тільки схоже назва залишилась, раніше вони не боялись і Башкаленка привселюдно люструвати, а тепер роблять видимість "громадської стурбованості". підтримуємо +200% треба було запалити шини, побити всі вікна в приміщенні, Інну посадити в люстратор, а Музику з Матвійчуком заставити танцювати гопака.
ага до самооборона Показати IP 12 Березня 2015 22:49
ото було б діло!!! і народ потішився би!!! а все зробили б у балаклавах - так міліція нікого б і не знайшла і не покарала!!!!
Рожищанин до самооборона Показати IP 12 Березня 2015 22:58
Тільки без сарказма!) То навіщо ці шини та сміттєві баки приносити? Думаєте ось цим таким нагадуванням залякати? Вони ж тепер "правляча гілка" на вершині піраміди... Їх тепер таким не залякати, і не потрібно було нікого заставляти гопака танцювати та вікна бити, але можна було і сказати ми рішуче - висловлюємо НІ! І бойкотуємо це рішення, думка громади не врахована, не допустимо до кабінету цю особу, поки нас не почують у Києві... Не обов'язково зі собою тягати шини, щоб потім називали "резиновими" клоунами. Поговорили поговорили а завтра "нова голова РДА" собі вже в кабінеті нову команду створювати під Савчука....(
Патріотка Рожищ Показати IP 12 Березня 2015 19:49
Шановний аноніме, Якщо ви такий балакучий і цілеспрямовано дивишся на життя-Журавель тобі в руки. Покращуй їхню роботу(або хоча б допомагай). Знаючи і відчувши їхню підримку я особисто їх підримую і низько вклоняюся!!! Молодці. А наш уряд і наша влада, яка по всіх телеканалах щось обіцяє, а нічого не виконує-Ганьба!!! Призначення в Рожищах голови РДА це просто Сміх! Слава Україні!
лучанка Показати IP 12 Березня 2015 19:54
Ото Олег Савчук. Сина в помічники до заступника голови адміністрації щойно прилаштував, а жінку головою Рожищанської райради.
я Показати IP 12 Березня 2015 19:59
Та попризначайте про****ток з Рівненської на решту районів, це ганьба для влади такі призначення, ви пам'ять загиблих оскверняєте!
ан Показати IP 12 Березня 2015 20:59
Гунчик захищає тих, хто платить- щур ще той.
ас Показати IP 12 Березня 2015 21:04
рожище- це відстій,навіть не на трасі,от і пхають таких.
ту ас до ас Показати IP 12 Березня 2015 21:21
коментар було видалено
Небайдужа Показати IP 12 Березня 2015 21:11
Позор Гунчику за таке призначення!!! Я взагалі розчарувалась в Україні ! Хай нас вже хтр небуть завоює , щоб нами не керували такі як Савчук!!!
р-н Показати IP 12 Березня 2015 21:15
Пролюструйте Сергійчук Інну радник пані Гайворонської, пані Сергійчук по вашій поведіньці зрозуміло що ви намітили собі крісло біля своєї колегі то я вам хочу нагадати що на вашій роботі ждуть незавершені справи, які ви уникаєте!
антоніна до р-н Показати IP 12 Березня 2015 21:35
Тонька ! Не палися !!! не пиши примітиву , де ти показуєш що боїшся за посаду !
тра-та-та-та-та-та до антоніна Показати IP 12 Березня 2015 21:38
Тоні і так не втриматися на тому місці - і на культуру не піде і в освіту не візьмуть, начальником ЦНАП у може будеш??? чи замість Жанни керуватимеш? а може Гойман з посади посунеш??
4444 до тра-та-та-та-та-та Показати IP 13 Березня 2015 01:09
в цнап вже не вийде занято
йййййййй до 4444 Показати IP 13 Березня 2015 10:24
нехай Лєсіну пролюструє - та їй нагадає, що по чому як і де!!!!
шшшшмара до р-н Показати IP 12 Березня 2015 21:35
коментар було видалено
т..я Показати IP 12 Березня 2015 22:01
Ми як зберемся то вам покажим самооборону
555 до т..я Показати IP 12 Березня 2015 22:10
самооборона. Ви що на Родшильда надієтесь, Дарма...
НЕПОМІТНИЙ Показати IP 12 Березня 2015 22:16
НАРОД ВОНИ ГОТОВЛЯТЬСЯ ДО МІСЦЕВИХ ВИБОРІВ,ГУНЧИК РЕЖИСЕР ВІД ПРЕЗИДЕНТА.
містер ікс Показати IP 12 Березня 2015 22:29
ехх. знову ковнули наживку.. тіпа "ну ладно, призначили - то тепер будемо боротися по-закону". тіхо і мірно. а не можна так з людьми, які шляхом кулуарних договорняків на посади потрапляють. скоро почнеться балшой мєсть.
небайдужа Показати IP 12 Березня 2015 22:31
Не судіть сина по батькові,він взагалі не має нічого спільного з ним крім прізвища.
Анонім1 Показати IP 12 Березня 2015 23:08
Гайворонський О.В. вже давно розлучений і жодного відношення до новопризначеної голови РДА немає
fuf до Анонім1 Показати IP 13 Березня 2015 10:16
чого ж її Савчук в дружини не бере,, як такі вони коханці-прикоханці, любов, лямур-ту-жур
В до fuf Показати IP 13 Березня 2015 23:12
У Савчука запитай
Володя Показати IP 12 Березня 2015 23:12
Савчук коли вже в кабінеті появиться?
зню точно Показати IP 12 Березня 2015 23:19
а таня новосад зря усєрдствувала з своїми блазнями (хоть всіх і розсмішили),адже її відділ та посада одні з перших попадуть під скорочення.Та й дівчатка одна одній деяких речей які відбувались з спільним хлопчикоми ніколи в житті не пробачають...
колобок до зню точно Показати IP 13 Березня 2015 01:15
як би не нагадали тоб ніхто вже й не згадав про ту сантабарбару
Революція до зню точно Показати IP 15 Березня 2015 17:25
Сміються люди з тієї старої Добровольської неадекватної А ви думаєте Новосад виставила свою матір в підтримку ??????????????????? Ці люди тільки переживають за свою шкуру.Регіоналів,які ще втрималися у владі гнати копняками!!!!!!!!!!!!!!
небайдужа Показати IP 12 Березня 2015 23:32
Гайворонська зробила багато подвигів,багатьом попсувала життя,дочекалась коли сину савчука буде 18 і заставила його розвестись щоб не платити аліментів,той савчук повівся як лох,покинув хорошу сім'ю в луцьку. Ось така "високо моральна" гайворонська стрибнула в тепленьке ліжечко і очільник району.
клік до небайдужа Показати IP 13 Березня 2015 01:14
як ви все знаєте?????????? а може це любов !!!!!!!!!!
РДА Показати IP 13 Березня 2015 01:22
З ким вона в ліжку нікого не має хвилюва дивіться на себе , що робите. А жіночка вона розумна і вданий час для району найкраща кандедатура.... склад Рда знає, життя в райні знає, проблеми р-н знає,..... тобто не пийдеться вникати рік , а зразу до роботи !!!! А що до самооборони то хлопчики загнались ви вкорінь ... особливо із запискою Гаврук О. аж 2 рази підпися тай із подругою Гресь (за обома ліпіни плачуть)
рожищанин до РДА Показати IP 13 Березня 2015 08:48
Чудо, навчись грамотно писати. Не сміши людей!
апарат до РДА Показати IP 13 Березня 2015 11:09
Тонька, ну знову ти лізиш зі своїми тупими коментами! ану брись!
Рожищанин до РДА Показати IP 13 Березня 2015 11:15
Підлабузники та "дуполизи", вже собі посади нові шукаєте? Тільки думаєте як "вилизати" у нового керівника посади, тільки думаєте як всидіти в кріслі, або пересісти в інше "вище крісло" і посадити свій туди зад. Того так і живемо, того і така в нас країна, бо підуть на зустріч "окупантам" в даному випадку окупантам десантну імені О. Савчука, який схоже знову "благополучно" висадився в нашому районі. Поки на сході триває окупація нашої території, в середині країни іде така ж окупація захоплення влади, узурпація і бюрократизм. А народ, як був сам по собі так і залишається, як не було діла до проблем його так і немає, і на верхах не хочуть ні чути ні бачити, не перейматись проблемами народу.
? до РДА Показати IP 13 Березня 2015 15:22
дивлюся на вашу грамотність, прозріваю! де ж таких тупих беруть, навчіться спочатку писати. КандЕдатура млять...
рда до ? Показати IP 13 Березня 2015 17:12
в рда одна біда одні грамотні вчителі сидять!!!!!!!!!!!!!!
Ірина до РДА Показати IP 14 Березня 2015 10:35
РДА для початку б не завадило повчити грамоту,помилка на помилці..Жах.а туди ж претеся
небайдужа Показати IP 13 Березня 2015 08:52
коментар було видалено
небайдужа Показати IP 13 Березня 2015 09:24
Дуже багато знає про район Савчук навчить,а вона нехай їде "надавати професійні послуги" в Борщівський район с.Цигани,тай прихопить із собою олежика,та ще парочка.
той Показати IP 13 Березня 2015 10:48
такими діями савчук разом з тією приблудою тільки спотворює думку громадськості про свого сина - нормального адекватного чоловіка, на якого при першій же можливості будуть зливати весь цей бруд. не тим олєжека займається чим треба і не про те думає.
Рада Показати IP 13 Березня 2015 11:37
Ганьба Гунчику, який торгує сумлінням і протежує горе-очільників. Це він розсадник корупції в області. А Іннусі в самий раз очолити бордель, бо це точно те,що вона любить.
до той (ї) Ради Показати IP 13 Березня 2015 12:09
Нормальна "громадськість" не буде плутати дітей до дій чи бездіяння батьків,то одне!!!! Друге: з Інною працювала, вона своїм розумом в 32 р. переплюне більшість з вас, з вашою недолугою писаниною!!!! А за бордель це напевно самі "святі" пишуть, які вже пройшли " ... крим і рим і мєдні труби..", а останній поштовий вагон вже чахкає і думають, якби ще встигнути)))!!! А Інна молода от і заздрять!!! Вона своєю залізною витримкою витримає всю вашу "ПУРГУ". Все - займайтеся вже роботою!!!! Досить кості мити!!!!
Гайворон до до той (ї) Ради Показати IP 13 Березня 2015 12:57
А ось і ти , Інночка , спалилася зі своїм коментом ! Ніхто крім Наташи Клімович , Інни Сергійчук та Ігоря Шкільного про тебе добре не напишуть. І це з двох причин : або нічого про тебе не знають або засуджують твоє аморальне минуле. Всі ми памятаємо твій шлюб з Сашком і всі памятаємо скачки в гречку до твого боса Савчука. Кожен з нас не святий , але ти , Інночко , це робила надто демонстративно і публічно. Наша традиційна мораль , яка характерна для лукавих рожищан , ніколи і нікому не дозволить змити з тебе це гуляще клеймо. Щиро тобі співчуваю і запамятай що кожен погляд на тебе твоїх підлеглих за собою тягне саме такі думки. А от коли вже будеш думати що створила команду і все працює - тоді побачиш як свої-же тебе і кинули...рожищани інакше не вміють...ти ще не розумієш куди потрапила...може ти й толкова людина , але я тобі співчуваю...
до той (ї) Ради до Гайворон Показати IP 13 Березня 2015 13:31
Та не Інна то писала. В її то штаб, то нарада за нарадою немає їй коли з вами займатись поки що. Ну до праці вже, до праці - немає чого чекати!!! Що ви там вже пам'ятаєте??? кого вже вона так близько підпустила в свою сім'ю, що ви вже все так пам'ятаєте. Не трогайте і Сашка, в нього інша сім'я!! Вже геть розпустилися!! Для чого вам це все???!!! А що в12.57 год вже початок обідньої перерви???
до Інни до до той (ї) Ради Показати IP 14 Березня 2015 11:08
Нормальна громадськість буде говорити про все, а не лише виконувати замовлення на кшталт: про це говоримо, а про це мовчимо!!!!!!!! Смішно, чи не так ????Репутація - це те, що супроводжуватиме вас,пані Інно, усе життя. Моралі ніхто не відміняв. А той великий розум????????............ теж проектується на "бездоганну" поведінку, Все говорить за себе. Заздрість і обурення - це різні речі. Не хочуть бачити вас у районі, просто не хочуть. Рано чи пізно, з ганьбою ви підете навіть з тією залізною витривалістю, яку в народі називають просто - НАГЛІСТЬ. Пані Інно, вас не приймають і не хочуть, коли ви маєте такий великий розум, то подумайте над цим!!!!!!!!!
Сергій Показати IP 13 Березня 2015 13:36
Гарна! а ви всі жлоби! менталітет жлобський! Фу противно! а ще Європу хочете будувати... Сміх)))
098 до Сергій Показати IP 13 Березня 2015 21:52
ВЖЕ ВИЛИЗУЄ!
Анонім Показати IP 13 Березня 2015 14:10
Яка чудова люстрація: у парламент йдуть сім'ями, у міністерствах працюють сім'ями, а тепер і районами сім'ї будуть керувати. Такого відвертого б...ства при Януковичі таки не було.
цирк Показати IP 13 Березня 2015 14:13
Новосадиха виставила свій цирк шапіто прикликала свою матір відьму з бабами .Люди хоч насміялися з неадекватної.Точно так скликає Путін бабів в Донецьку.Одна з них на днях Оля з Пожарок вкрала ковбасу в колібрісі ,яку зловила охорона.Там де ці дві с"""ки скрізь тільки позор. Неадекватність цих людей видно навіть не спеціалістом.
до цирк до цирк Показати IP 13 Березня 2015 22:11
З тих бабів ціле Рожище сміється.
я Показати IP 13 Березня 2015 15:36
до той(і) Ради-хоч не заплюйся від похвал тої гулящої пройдохи-а Гунчик кращий-жінку на молоду с*ку проміняв-то такий стиль у них-нам не поняти.
саня Показати IP 13 Березня 2015 16:15
Гнати цю к*рву савчукову з треском вср*ним віником. Тепер сліпий буде лізти знову красти гроші громади, а це ст*рво створювати видимість роботи..
я тут мимо проходив до саня Показати IP 13 Березня 2015 20:08
Так хто ж її прожене??? Це тільки якщо поставити палатку біля фонтану і почати збирати підписи до Президента з проханням переглянути своє рішення. А так ..... Просто не розумію, чому Президент зняв Дулюка. Поміняв чесну і порядну людину на це чудо в пір'ях ???
бурий до я тут мимо проходив Показати IP 14 Березня 2015 00:52
Вадім ! Ну не палися так !!!
Я Показати IP 13 Березня 2015 20:23
Це не пір'я, це таке стерво яке піде потрупах. Початок вже був, ще трохи і савчук під жопу получить від тої любові. Це початок кінця цій парочці. За кожку краплинку сльози. пролиту через те б.....ство будуть відповідати. На все час. просто шкода тих людей, що живуть в районі.
сс Показати IP 13 Березня 2015 22:09
Під які програми на цей раз красти гроші будуть?
? до сс Показати IP 14 Березня 2015 10:51
Були б гроші, а програми вони намалюють...
бухи до сс Показати IP 17 Березня 2015 08:41
ех, знову балони будемо дути.
До Інни Показати IP 15 Березня 2015 11:23
Нормальна громадськість буде говорити про все, а не лише виконувати замовлення на кшталт: про це говоримо, а про це мовчимо!!!!!!!! Смішно, чи не так ????Репутація - це те, що супроводжуватиме вас,пані Інно, усе життя. Моралі ніхто не відміняв. А той великий розум????????............ теж проектується на "бездоганну" поведінку, Все говорить за себе. Заздрість і обурення - це різні речі. Не хочуть бачити вас у районі, просто не хочуть. Рано чи пізно, з ганьбою ви підете навіть з тією залізною витривалістю, яку в народі називають просто - НАГЛІСТЬ. Пані Інно, вас не приймають і не хочуть, коли ви маєте такий великий розум, то подумайте над цим!!!!!!!!!
+100 Показати IP 16 Березня 2015 18:24
Знаєте що ця хво*да придумала? щоб всі працівники відмовилися від Однокласників. Оце маразм!!! Яке воно має право лізти в приватне життя людей? нехай почне спочатку з себе, хво*да!!!
100+1 до +100 Показати IP 16 Березня 2015 19:37
А що чути про заступників і керівника апарату - буде міняти?
+100 до 100+1 Показати IP 16 Березня 2015 19:51
буде
100+1 до +100 Показати IP 17 Березня 2015 07:07
А на кого? Можна озвучити кандидатів?
+100 до 100+1 Показати IP 17 Березня 2015 09:57
Можна, проте чи варто? от ви гарячі))) всьому свій час.
100+1 до +100 Показати IP 17 Березня 2015 16:31
Чому не варто? Варто, однозначно варто!!! Та й час підходящий. Озвучте нам імена нових "членів" команди "очередных" професіоналів-демократів. Дуже просимо. Ну дддууужжжеее...
100+1 до +100 Показати IP 17 Березня 2015 21:20
Є неперевірена інфа, що ЗАМами будуть Інна Сергійчук, Ігор Шкільний, керівником апарату Леся Романенко - це правда?
+100 до 100+1 Показати IP 18 Березня 2015 04:39
наразі розклад такий, а там як життя покаже...
100+1 до +100 Показати IP 18 Березня 2015 07:15
Що це робиться, жах... про цих людей мало хто скаже добре слово...
777 до 100+1 Показати IP 18 Березня 2015 14:35
Сама порядна Леська.
Аліна до 777 Показати IP 18 Березня 2015 21:55
що порядна то порядна
21 до Аліна Показати IP 18 Березня 2015 23:33
Що що вона ще може переплюнула всіх цих дівах
Валя до +100 Показати IP 16 Березня 2015 23:36
хоче щоб перейшли на фейсбук?
+100 до Валя Показати IP 17 Березня 2015 09:56
поки не зрозуміло що вона взагалі хоче)))
Рожищание Показати IP 17 Березня 2015 10:04
Дані з офіційного сайту Рожищенської РДА за Гайворонську: З грудня 2006 року по 11.03.2015 р. - Заступник керівника апарату, начальник юридичного відділу Рожищенської райдержадміністрації. З 2011 року - по лютий 2015 року - Директор Інституту аналізу державної та регіональної політики. Я щось не розумію: яка посада на громадських засадах? Заступник керівника апарату, начальник юридичного відділу Рожищенської райдержадміністрації чи Директор Інституту аналізу державної та регіональної політики, бо одночасно займати 2 посади якось... Брехня починається з перших днів роботи. Ще одне запитання до знаючих: чи мають право наші КЕРІВНИКИ їздити службовими автівками додому і назад на роботу. Якщо ні, то чому вони їздять в час, коли країні дуже тяжко. Ось така правда, малята.
Ватага Показати IP 17 Березня 2015 10:35
коментар було видалено
Рожище Показати IP 17 Березня 2015 15:04
Рожищане... не переймайтесь .. скрізь так назвіть хоть один район , щоб людей спитали публічно когоб хотіли бачити на посаді голови РДА???????? РАТНЕ ЦЕ САМЕ ЧЕКАЄ.....))))) БУДЕ ТАК ЗВАНИЙ "вчитель історії ........" НАПЕВНО В РДА ДОБРЕ СИДИТЬСЯ БО БУВ (батько .... став пенсіонером ... тепер синка ПРОБИВАЄ В КРІСЕЛКО..... запитаєте хто це .........2вчитель історії ХАРЛАМПОВИЧ АНДРІЙ) ...... 7місяців назад в "КАЛИНІ ПИЛИ ПРИЗНАЧЕННЯ"...... от і вам публічні слухання....!!!
Рожище Показати IP 17 Березня 2015 15:10
Ще одне запитання до простих смертних : чи мають право наші КЕРІВНИКИ,ГОЛОВИ РР, їздити службовими автівками додому і назад на роботу. Якщо ні, то чому вони їздять в час, коли країні дуже тяжко.
Пироганич до Рожище Показати IP 19 Березня 2015 22:12
а це питання треба задати МузиціА.Є. Вже друге скликання їздить до Луцька додому на службовому авто .Доречі рідко коли їздить тверезий. А за цей час було всього - і ДТП і знесена автобусна зупинка ...але ж він голова РР , йому можна
стопіццот до Пироганич Показати IP 19 Березня 2015 22:20
один раз йому мордякою в ту ж зупинку або монтіровкою по горбу і буде нормально їздити, принаймі на інвалідному візку)))
генералісімус до стопіццот Показати IP 23 Березня 2015 11:35
Хароший у вас план товарисч! Вставляє не на шутку.
стопіццот до генералісімус Показати IP 23 Березня 2015 12:22
Дякую, можу поділитися!)))
Чорний піар до Пироганич Показати IP 23 Березня 2015 11:24
Ага, і Рейхстаг він спалив, і Челенджер підірвав, і багато чого ще ... але я ще не придумав. То вже чути гарячий подих нових місцевих виборів! О, це лише квіточки.
Чорний піар до Пироганич Показати IP 23 Березня 2015 11:26
коментар було видалено
анонім Показати IP 19 Березня 2015 07:36
Як можна назначити заступником Шкільного , коли на виборах мера міста у травні 2014 року , за нього проголосувала мізерна кількість виборців.Це ж свого роду люстрація!!!! Шкільний у свій час привласнив державні кошти , які отримав на розвиток садівництва і ягідництва.Зібралась команда , яка на словах буде любити Україну по над усе буде ,але по над усе буде дбати про наповлення власних кишень.
Жах Показати IP 19 Березня 2015 17:50
Дерибан вже розпочали. Команду зліпили нашвидкоруч, завдання ж одне - побільше вкрасти.
хвойда Показати IP 19 Березня 2015 22:22
Дуже смішні поставали подружки тіпа Іни , Наташи : так носи позадерали , з частиною людей перестали вітатися , а дехто так гарно заочно зализує одне місце (типу Жани) з надією що донесуть головисі як та її вихваляє . РОЖИЩАНКИ !!! Де Ваша гідність ?
стопіццот до хвойда Показати IP 19 Березня 2015 23:30
класний у вас нік, це псивдонім чи по життю так?)))
YYYYY до хвойда Показати IP 20 Березня 2015 12:12
Потрібно було вийти зі свого автомобіля ми б привіталися з Вами Шановний Пане
ХХХХ Показати IP 19 Березня 2015 23:59
У кого гідність???? У Жанни та її подібним??????Там ніколи її не було. А відносно вітань, то Гайворонська ніколи не вміла цього робити. Не дай, Боже, с хама пана.
лара Показати IP 27 Січня 2016 18:23
да санта барбара відпочиває!!!!!!!!! на і коментарі!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus