USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обрали нового голову обласної організації ветеранів України

23 Листопада 2015 12:15
Олександр Булавін – новий голова обласної організації ветеранів України. Про це інформує ВОДТРК.

Волинська організація ветеранів України це - найчисельніше об’єднання Волині, що налічує майже 200 тисяч учасників, серед яких ветерани Великої Вітчизняної, учасники бойових дій, діти війни, ветерани військової служби, інших правоохоронних структур, а також ветерани праці. Головне завдання організації — соціальний захист ветеранів, участь у військово-патріотичному і трудовому вихованні молоді та громадському життя краю, допомога армії на сході держави.

Під час конференції підбили підсумки роботи об’єднання, а також обрали голову обласної організації ветеранів України, терміном на 4 роки. Ним став генерал-майор у відставці Олександр Булавін. Додамо, що він очолював об’єднання протягом останнього року. Його попередник, Микола Капітоненко, склав свої повноваження у зв’язку зі станом здоров’я.

«Я вважаю, що останнім часом помітно зросла роль волинської організації ветеранської в суспільно-політичному житті нашої області. Ми сьогодні кличемо під свої знамена всі організації, які займаються захистом гідності і прав ветеранів», − наголосив голова обласної організації ветеранів України, генерал-майор у відставці Олександр Булавін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
з 51 омбр Показати IP 23 Листопада 2015 15:50
коментар було видалено
з 51 омбр Показати IP 23 Листопада 2015 16:09
А, згадав!... Помиляюсь. Згадав один доблесний факт з діяльності цієї організації. Це ж та сама організація ветеранів, яка в минулому році пораненим хлопцям в луцькому госпіталі за пару сотень гривень пропонувала посвідчення свого учасника, видаючи його за посвідчення учасника бойових дій. І не мало бідних довірливих солдат повелося на цей розводняк, бо ж не всі розуміються на цих тонкощах, зважаючи на переважний контингент мобілізованих. Ось така це спілка ветеранів з "майже 200 тисяч учасників". Статистику добре собі підняли, разом з грошенятами) Такі от в нас доблесні офіцери, така армія і держава.. Роками живуть за двома принципами: здерти три шкури з кого, як не з свого та за мною, хоч трава не рости. Послухали мене? Ну, то далі збирайте гроші, речі на АТО, а управляти - нами вже поуправляють такі ото спритники мордаті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus