USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головний освітянин Волині – начальнику військового ліцею: «у вас зіркова хвороба»

24 Січня 2011 16:53
В обласному управлінні освіти вважають, що в начальника військового ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «зіркова хвороба».

Про це на засіданні постійної депутатської комісії Волиньради з питань духовності, релігій, освіти і науки, культури, засобів масової інформації 24 січня заявив начальник управління освіти і науки Волинської ОДА Михайло Попович.

На комісії йшлося зокрема про продовження термінів дії контрактів з керівниками 15 обласних закладів освіти.

Зважаючи на вік і ставлення до роботи, комісія вирішувала на який термін продовжувати контакти з освітянами.

Так, з десятьма керівниками освітніх установ до розгляду на сесії Волиньради комісія рекомендуватиме продовжити термін дії контактів на п’ять років. Ще трьом керівникам депутати обласної ради мають намір продовжити контракти на три роки.

Лише на один рік планують продовжити контракти двом керівникам освітніх закладів – начальнику військового ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Павлу Боснюку та директору Регіонального інформаційно-комп’ютерного центру Юрію Горобцю.

Як пояснили члени депутатської комісії, Горобцю такий термін передбачили через його пенсійний вік, оскільки чоловіку нещодавно виповнилось 74 роки.

А от у Боснюка, за твердженням Поповича, «зіркова хвороба». Тому його опікунство ліцеєм планують продовжити поки на один рік, мовляв треба, щоб він себе показав з найкращої сторони і позбувся «зірковості. Щоправда у деталі Попович вдаватися не став.

Натомість сам Боснюк каже, що ніякої «зіркової хвороби» він за собою не спостерігає.

«Я її особливо не відчуваю… Це не моє питання на скільки термін продовжувати. Я працював, працюю і буду працювати, як робив це останні десять років», – висловився він.

Крім того, начальник ліцею запевнив, що і ліцеїсти, і їхні батьки схвально ставляться до роботи адміністрації освітнього закладу. Про це, стверджує Боснюк, свідчать результати соціологічного опитування, проведеного нещодавно у ліцеї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 96
Освітянин Показати IP 24 Січня 2011 17:31
При усій моїй невеликій повазі до Боснюка, як керівника освітнього закладу, "зіркова хвороба" добре розвинута в Михайла Поповича. Він годився для освіти Ратно чи Старої Вижви, тільки не для Луцька. Шкода, що ще залишаються в "кіровники", зібрані в поліських селах по партійному принципу Бондарем і "імпортовані" в Луцьк.
Крізь призму часу до Освітянин Показати IP 19 Квітня 2014 14:58
... хай но хай но освітянине, Стара Вижва не довго скупилася на "начальничків"....
катя Показати IP 24 Січня 2011 17:45
я закінчила цей навчальний заклад,іхочу сказати, що всі у військовому ліцеї працюють на дітей. Не відомо, у кого ще "зіркова хвороба". А сам Попович хай подумає, перш як обливати гряззю порядних людей. Позор для освіти області, якщо так не знати людей. ПОЗОР!
ліцеїст Показати IP 24 Січня 2011 17:52
Читаю і стидно за всю освіту. Я навчаюсь у цьому закладі, люблю і поважаю всіх працівників. А Павло Зіновійович - приклад для нас і всіх військових. Тут виховують справжніх патріотів України.
Волинянка Показати IP 24 Січня 2011 17:56
Погоджуюсь з попереднім коментарем!!!!! Михайло Попович не замічає що сам вже давно хворіє цією "зірковою хворобою"!!! Який же приклад може показувати начальник управління освіти області якщо у самого "рильце в пушку"!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Перлина Показати IP 24 Січня 2011 19:23
Скажу відверто, останнім часом складається враження про звичайне цькування цього ліцею і безпосередньо Боснюка. Звичайно тепер, коли ліцей один з кращих, хтось з чинів поклав око на такий ласий шматок...
Мама ліцеїстки Показати IP 24 Січня 2011 19:26
Цікаво знати, як такий "поганий, із зірковою хворобою" начальник зміг створити такий сприятливий для дітей заклад, один з найкращих і найпрестижніших в області? Ніколи не чула про таку "хворобу" начальника ні серед ліцеїстів, ні серед батьків...
Толік Показати IP 24 Січня 2011 19:34
Боснюк все створив з нуля, ходив і випрошував, а Попович прийшов на все готове і повільно, але впевнено, розвалює його. Лемко неосвічений! Позбирали сміття в область і нема куди його дівати. Треба нове сміттєзвалище створювати. Ганьба!
Директор школи Показати IP 24 Січня 2011 20:32
Луцький ліцей - третій в Україні після київського Богунського і Одеського. Боснюк приїхав і вклав в нього душу. А таке хамидло, як Попович, наробив, як кіт на глині. Він не має права давати такі оцінки людям. Боснюк - впевнений в собі, а Попович - самовпевнений. Це різні речі. Взагалі, при Клімчуку завжди процвітало хамство. Є в кого повчитись. І головне - що воно залишається непокараним. Попович Боснюку в підметки не годиться, бо я ціную людей не по словах, а по справах.
небайдужий Показати IP 24 Січня 2011 20:48
що мали підтримувати такий заклад, то ви паплюжите. Там тільки но починається створюватись щось нове, сучасне, цікаве. Скільки сільських дітей та сиріт вони підняли на ноги та вивели в люди! Схаменіться! Якщо Клімчук читає все це,( а в ліцеї на нього покладають великі надії),то вкаже таким горе-керівникам як Попович на те, куди треба звернути увагу. Хай наведе порядок по сільських школах та надасть там допомогу, а не суне свого носа так необачно і необдумано ( чи може це обдумано!). Не провокуйте людей! Не позорте владу шановний начальнику управління освіти !
Віктор,тато бувшого ліцеїста Показати IP 24 Січня 2011 20:53
Не вірю,що в Павла Зіновійовича "зіркова хвороба",не вірю,неправда!!!Мій син закінчив цей шанований ліцей,діти моїх друзів його закінчили,це були найкращі роки наших дітей.Хоча син закінчив його ще шість років назад,досі залишилися самі найкращі,самі найтепліші спогади.Саме завдяки Боснюку і педагогам під його керівництвом,цей заклад користується неабияким авторитетом у школярів,які мріють там вчитися.Начальник ліцею,командири,вчителі - це єдина команда професіоналів.Я гордий,що саме там відбулося становлення дитини.А скільки сил і нервів витратив Павло Зіновійович в боротьбі за землю,яку забирав в дітей,в тому числі сиріт,шахрай Токарський!!!Боснюк-це людина з великої букви!Дай Бог кожному керівнику навчального закладу бути таким,як Боснюк.Коли ліцеїсти приймали присягу,то Попович на Київському майдані мойому сину вручав посвідчення ліцеїста,я пам'ятаю його теплі слова про досягнення ліцею.Зрозуміло,що досягнення не могли бути при поганому начальнику.І зараз така характеристика Боснюку???Коли було лицемірство - тоді чи зараз??? Ганьба!!!Поповичу треба вибачитися перед БОСНЮКОМ ПАВЛОМ ЗІНОВІЙОВИЧЕМ за наклеп.А самому Павлу Зіновійовичу наша сім'я бажає міцного здоров'я та довгих років життя та й далі прикладати всі сили на благо ліцею,який він створив,підняв на ноги та вивів на високий рівень серед інших навчальних закладів.А на Поповича не особливо звертати уваги,нехай льопає.Нехай про себе думає,скільки йому ще працювати,не Бога за бороду вхопив...
Віка Показати IP 24 Січня 2011 21:04
Військовий ліцей - один з найкращих навчальних закладів Волині. І, без сумніву, в цьому велика заслуга його начальника - Боснюка Павла Зіновійовича. Він не прийшов у «готовий» заклад, а створив його буквально з нуля!!! І звинувачувати людину, яка чесно і по максимуму виконує свою роботу у «зірковості» можуть лише недолугі чиновники, для яких робота - перекладання паперів та вказування на "недоліки"!!!!
Небайдужий Показати IP 24 Січня 2011 21:54
погоджуюсь з попереднім коментарем і такі люди ,як Павло Зіновійович потрібні ліцею ,потрібні Україні-працьовиті,чесні,принципові
Юля Показати IP 24 Січня 2011 21:56
Особисто моя думка, що цією статею хотіли образити, і показати з поганої сторони Павла Зіновійовича, але всі знають що це не так. За роки роботи у освіті він показав себе як чутовий начальник, прекрасний вчитель та просто хороша людина. Для всіх ліцеїстів він став другим батьком. Він може підтримати і дати хорошу пораду. Напевно, це у Михайла Поповича почалась як він висловився «зіркова хвороба» адже не кожен може заявити таке обвинувачення на всю країну. Думаю нам потрібно задуматись про культуру людей які працюють в обласному управлінні освіти, які схвалюють роботу яка не приносить користі, і осуджують роботу чесної, порядної людини, яка за короткий термін вивела на високий рівень ліцей, який посідає перші сходинки по всій Україні!
Mirna до Юля Показати IP 25 Січня 2011 15:29
Юля, цією статтею ніхто нікого не хотів образити. образив його Попович.
dizel Показати IP 24 Січня 2011 21:59
Чим більше людина працює, чим краще у неї все виходить,тим більше у неї заздрісників. Напевно, ніхто не є ідеальним, в тому числі і Боснюк. Але подумайте:"А судді хто???". Попович, який спочатку чоло гнув перед Ющенком і був чи не першою особою від нашоукраїнців,а пізніше одним із першим в обласній раді (разом із Коцаном) перейшов до "тушок"? А зараз один за одним "викидає з поля бою" колишніх своїх, щоб примазатися до нової влади. Подумайте, очевидно, йому є що втрачати. Недарма ще з вижівських часів його вважали кишеньковим керівником. Кишені його не просто великі, а безмежні. Хтось ліцей розбудував, спортивний зал добудовують, значить є чим поживитися. І ТАКІ стоять на чолі освіти. Чого від неї чекати? Пенсіонерів треба гнати на "заслужений" відпочинок, мислити вже не мають змоги, лише заздрять і мстять тим, хто молодший і толковіший. А Боснюку хочу сказати: " Ви, напевно, єдиний, хто говорить правду і не труситься за свою шкуру. Так тримати! Україну і Волинь "тушки" здали задля власних амбіцій і збагачень. Хоча б ви повоюйте. Покажіть приклад. Повірте, нормальні мужики - за ВАС"
Юля:) Показати IP 24 Січня 2011 22:11
Особисто моя думка, що цією статею хотіли образити, і показати з поганої сторони Павла Зіновійовича, але всі знають що це не так. За роки роботи у освіті він показав себе як чудовий начальник, прекрасний вчитель та просто хороша людина. Для всіх ліцеїстів він став другим батьком. Він може підтримати і дати хорошу пораду. Напевно, це у Михайла Поповича почалась як він висловився «зіркова хвороба» адже не кожен може заявити таке обвинувачення на всю країну. Думаю нам потрібно задуматись про культуру людей які працюють в обласному управлінні освіти, які схвалюють роботу яка не приносить користі, і осуджують роботу чесної, порядної людини, яка за короткий термін вивела на високий рівень ліцей, який посідає перші сходинки по всій Україні!
Л1цеїсто4ка) Показати IP 24 Січня 2011 22:14
я Згідна З Вікою,що цей ліцей найкращий,і він створений з нуля....скільки сил і потреб потрібно було докласти,щоб ми на сьогодні бачили його такий,чудові педагогі,офіцери-вихователі.В ньому подаються великі знання....це не важно скільки років начальнику ліцею,важно те,що він робить..А "Волинські новини" кращем займлалися більш важливішими проблемами ніж,говорити те,що не правда!!!!
Українка Показати IP 24 Січня 2011 22:26
Не знаю, чому, але це мені нагадує:"Чого вона стоїть у вас, Не нами дана; чом ми вам чурек же ваш та вам не кинем, Як тій собаці! Чом би нам. Платить за сонце не повинні! Та й тілько ж то! ..." Чого не вистачає Поповичу? Заклад - один з найкращих. Ліцеїстами-патріотами любуємося на всіх заходах. Реклама обласні дуже навіть непогана. Пане Поповичу, побійтеся Бога, якщо ви в нього хоч трохи вірите. Дайте людям можливість працювати, або хоча б не встромляйте палок у колеса там, де поки що виховують справжніх українців. Таких закладів нині стає, на жаль, все менше.
Рома Показати IP 24 Січня 2011 22:26
Хароший мужик!
Лучанка Показати IP 24 Січня 2011 22:36
Я, чесно кажучи, була шокована прочитавши цю статтю. Ніяк не могла очікувати такого, що Боснюка будуть звинувачувати у чомусь, тим паче у "зірковій хворобі". На мою думку, це є найбезглуздіше звинувачення, оскільки придертися немає до чого. Боснюк гідно виконує свою роботу, стоїть за ліцей, звісно принижуватись не хоче ніхто, але називати це "зірковою хворобою" це по меншій мірі просто безглуздо! Кожен хто навчався чи навчається у ліцеї, батьки, та й звичайні люди які знають Боснюка чи загалом ліцей ніколи нічого поганого про нього не говорили, а ліцеїсти, що випускаються завжди щиро вдячні Павлу Зіновийовичу за ліцей та й за те що він виховує людей, які сміливо можуть називатись патріотами. Ще я вважаю, якби Боснюк хворів цією хворобою зірковою, йому було б байдуже на ліцей, а такого протягом 10 років не було!!! І Попович, говорячи таке, показує наскільки він хворіє "зірковою хворобою"!!!
ЮЛЯ........ Показати IP 24 Січня 2011 23:05
Це ж куди ми так впевнено крокуємо з нинішнім вельмишановним начальником управління освіти і науки Волинської області???...Ось це людина, яка несе "просвітлення" нам простим смертним???........Шановний Михайле Михайловичу, якщо вже ну ніяк не вдається принести хоча б якусь користь нашій освіті, то будьте такі ласкаві сидіти на своєму кріслі рівно і не гадити на право та на ліво......Павло Зіновійович - Людина варта, як мінімум, вдячності від вас. Чи не цей заклад визнаний одним з найкращих закладів України, чи не на ліцей та його керівництво ви покладаєте усі важливі події, які відбуваються в області......І запитав би вас хто: "Якого ж чорта не вгодив вам Боснюк???"... А те, що все це цькування не з проста, так зрозуміло відразу...Ех, боляче знати, що такі люди працюють в нашій освіті...Михайло Попович, ви не варті займати таку посаду...Павло Зіновійович заслуговує на щиру вдячність....поради батькам, щирі розмови та поради дітям, розуміння своїх підлеглих і найголовніше дорога в майбутнє, яку він дає нам.........Михайле Михайловичу, вам хоча би відомі такі людські вчинки??????.......ГАНЬБА ВАМ!!!
Діма Показати IP 24 Січня 2011 23:12
ахахахахаха......Попович, а ви що незнайомі з Павлом Зіновійовичем??? Бо повністю таке враження, що ні........Він і не знає, напевно, що таке зіркова хвороба. Це офіцер і людина слова. А от ви якийсь недолугий начальник. Це ж треба таке ляпнути на всю область. Вибачте, але якщо в Боснюка "зіркова хвороба", то у вас "синдром дауна".
Анжеліка Показати IP 24 Січня 2011 23:28
Я навчаюся у військовому ліцеї вже третій рік і не уявляю якщо на посаді Павла Зіновійовича буде інша людина... Тому що наш начальник зробив все можливе для покращення умов навчання та самої системи освіти... Я можу висловитися від імені всіх ліцеїстів, що це дуже хороша, чесна, порядна і віддана своїй роботі людина... В наш час потрібно ще пошукати таких керівників навчальних закладів... Павло Зіновійович заслуговує на те, щоб залишатися на цій посаді, виховувати наше молоде покоління і бути прикладом для всіх підлітків, бо в нашому віці дуже важливо направити нас у правильне русло, а наш начальник переживає за кожну дитину, як за свою рідну... Коли я навчалася у іншому навчальному закладі (та і по розповідях моїх друзів про їхніх керівників шкіл), там не було такої любові, опіки, поваги та розуміння зі сторони керівника навчального закладу... Тому ми дуже цінуємо та поважаємо Павла Зіновійовича і не хочемо його втрачати... А на рахунок "зіркової хвороби" - це суцільна маячня... Така людина, як наш начальник, не спроможна мати такий діагноз... Так, що таке заключення поставив неграмотний лікар... Так що Михайло Попович, будьте добрі, якщо Ви займаєте таку посаду, попрошу Вас бути більш пильним до людей... А ви не думайте... Ми нашого Павла Зіновійовича, нікуди не відпустимо і тим більше не дозволимо вам... Якщо треба буде, то вийдемо на мітинг... І не тільки ліцеїсти, а й наші батьки...)))
((Даwа)) Показати IP 24 Січня 2011 23:49
У нашого начальника немає зіркової хвороби,і не було....це ви щось собі накрутили і все..щоб лізти до людей з взякими "висновками" ви б краще зайнялися більш потрібною роботою...наш Ліцей дуже чудовий,і за ці 10 років він зробив не можливе...скільки вихованих і розумних дітей випустилося з цього закладу...і буде випускатися....
Українка Показати IP 24 Січня 2011 23:57
Це та ситуація, коли хочуть покарати людину, яка діє і робить. А ще більше її хочуть зламати ті, хто лише перекладає папірці, слухає досить-таки некомпетентних, заангажованих на власних амбіціях "радників", а насправді нічого цінного для суспільства не робить. Як у тому фільмі, "кто не работает, тот ест". Боснюк, може, і не ідеал, але він робить, діє, будує. Ліцей створив з нуля, виховує патріотів своєї держави(це беззаперечний факт), кажуть, будує спортивний зал для дітей. Кому ж він заважає? Може, пан Попович захворів на іншу хворобу, типову, на жаль, для українців - заздрість. І, як говориться, сіє бурян на межі, щоб і в сусіда на ниві не вродило. нехай подумає про це, адже він вважає себе керівником освітян, які мають сіяти добре, вічне. Якщо це вдається Боснюку, нехай працює. Не заважайте. Час поставить усе на свої місця. Переконана, що час - це не лише один рік.
Терен Показати IP 25 Січня 2011 00:53
Му-му, так позаочі називали Поповича в облдержадміністрації, коли він там працював в управлінні внутрішньої політики. Мудру і авторитетну людину так називати не будуть. Переконаний, шо "Му-му" мусить вибачитися перед Боснюком. Із Павлом Зійовійовичем спілкувався лише кілька разів. Це світла і добра людина.
ІПРИТ Показати IP 25 Січня 2011 01:28
Хай працює!Воно Вам потрібно?
ЗМІ Показати IP 25 Січня 2011 07:28
Хто сказав, що Попович нічого не зробив?! Хто назвав старшину рашпилем!? Ця людина з вкрай обмеженими можливостями протягом пяти років годувала наших дітей в школах області по ресторанних розцінках. Проводились "тендери" на закупівлю продуктів харчування, де масло, олія, цукор, мясо, борошно були в 1,5 - 2 рази дорожчі від ринкових. Попович - це непотріб, це приклад людини і керівника, деградації якого немає меж. Цікаво, хто і за що захищає і тримає в кріслі пенсіонера, цього політичного і освітянського хамелеона, хама з нульовими можливостями?
stork Показати IP 25 Січня 2011 08:15
Мій брат закінчив цей ліцей. Якщо коротко то я в захваті від цього навчального закладу і від його керівника. Побільше би таких в Україні. А Поповича я давно знаю. По коментах до статті відразу видно хто є хто.
експерт Показати IP 25 Січня 2011 08:32
Пане Михайле! Після таких коментарів вам треба купатися в водохрещенській ополонці три дні і три ночі. Кажуть, дуже допомагає. А після цього прийти з заявою до Клімчука про звільнення за власним бажанням. Звичайно, якщо залишилась хоч крапля якогось самолюбства, честі і совісті. Якщо ж цього не трапиться, то це стане останньою відповіддю на те, чого ти вартий. Тобто - нічого.
voin Показати IP 25 Січня 2011 08:40
Попович вже писав заяву про відставку - даремно його не підписали! Як тільки не звивається перед керівництвом області, щоб зад свій у кріслі залишити! Дуже корумпований чиновник, хам і дуже погана людина! Я не на захист Боснюка, мало його знаю, а ось Попович у своєму управлінні ... це ще той типчик і роботи КРУ, над ним, не початий край роботи!
Сам Дурак Показати IP 25 Січня 2011 08:56
А я так скажу:Михайлу Михайловичу, Волинь - це не ВАШ рівень.Вам треба в столицю поближче до свого синочка та й Табачник буде при ВАС.
Політолог Показати IP 25 Січня 2011 09:11
"Зіркова хвороба"?)))) І це говорить начальник управління освіти, який сам підняв себе до небес і злетів вище зірок!!! М.Попович це людина, яка просиджує в кабінетах перекладаючи папери, дає недолугі інтерв'ю в ЗМІ, та наживається чужою працею і досягненнями!!! Задумайтесь, шановний!!!!!!!!!!!!!!!!!! Можливо час звільняти кабінет начальника управління освіти і пробувати себе в сільськогосподарській галузі...хоча і там ледарі і нездари непотрібні!!!
Ревізор Показати IP 25 Січня 2011 09:12
Перевіримо його, обовязково перевіримо
Пані Катерина - бабуся ліцеїста Показати IP 25 Січня 2011 09:30
От як то воно в нас ведеться. Коли людина працює не покладаючи рук, добивається певних результатів - її треба "з'їсти". Щоб вона не мала радості від своєї праці. Будуть шукати, винюхувати якісь гріхи, а якщо їх немає - припишуть "зіркову хворобу". Напевно Павло Зіновійович не кланяється в пояс пану Поповичу при зустрічі або не підносить кесарю кесареве. Значить хворий. Але хто з них? Бо якби пан Попович був не хворий то він зміг би задуматись: завдяки кому ліцей став пристижним навчальним закладом, чому багато батьків бажають, щоб їхня дитина пройшла великий конкурс при вступі і стала ліцеїстом? Я знаю Павла Зіновійовича як досить приємну і справедливо вимогливу людину до батьків, вчителів, ліцеїстів. Завжди відвідую ліцей на свято першого і останнього дзвоника, прийняття присяги, день української армії і з радістю відзначаю: на якому високому рівні там патріотичне виховання. Бо Павло Зіновійович сам великий патріот. Він живе і працює для дітей, для ліцею, для України. І соромно пану Поповичу, як керівнику, цього не бачити. А що Павло Зіновійович не кланяється, так йому за роботою немає часу на це. Кланяється бездарність. І навчіться, нарешті, цінувати людей не по тому як вони кланяються, а як працюють.
Микола Показати IP 25 Січня 2011 10:09
Геть Поповича,геть нахабу,геть поповичів, !!!!!!!!!Клімчук,задумайся і вижени його нахєр!!!!!
Калахан Андрій Показати IP 25 Січня 2011 11:13
Особисто я можу охарактеризувати Павла Зіновійовича з хорошого боку. Нічого поганого про нього не чув.
Олександр Пиза Показати IP 25 Січня 2011 12:53
Павло Боснюк - офіцер, патріот, чудовий керівник і порядна людина. Чиновникам немає за що до нього домахатися, - знайшлИ, ЯК ЇМ ЗДАЄТЬСЯ - "нормальну" причину, яку самі і придумали. Ще б домахалися, чого сніг на вулиці падає! І трава чого не зелена! Це місце вже мабуть продали і аванс пропили! ГАНЬБА таким чиновникам!
Терен Показати IP 25 Січня 2011 14:56
Якщо вже Калахан так каже, то Босюку немає чого хвилюватись. Пацан знає, що говорить. Бо він КОНКРЕТНИЙ. А Му-му слід зробити оргвисновки... стосовно себе.
ПРАВДА Показати IP 25 Січня 2011 15:11
Шановний(хоча з шановним я перегнула)Попович Михайло, цей коментар адресовано саме вам!!!!Ви говорите про"зіркову хворобу "Павла Зіновійовича?!ХА!!Та це смішно!!!Всім відомо, що ви просто шукаєте причини, щоб принизити мудру та чесну людину,АДЖЕ У ВАС ОСОБИСТИЙ ІНТЕРЕС...Не правда ж?Всім відомо хто ваща дружина, ким вона працювала і де,Але.....вона вже там не працює....і відтоді почались якісь дивні наклепи та негаразди, які приносить вітер з вашої сторони!!!ПРОТЕ,саме цікаве я напишу далі)вона сама вирішила піти,але вона просто думала, що Боснюк впаде на коліна і буде просити її залишитись...НІ!!!Павло Зіновійович не дивиться на те, які у вашої родини зв'язки, бо йому на роботі потрібні добрі, щирі, відкриті люди, а не такі як...ну ви самі все розумієте...Ех, подивіться на себе!!!!Ну і на кого ви схожі???пара жалюгідних, нікчемних створінь, які тільки те і роблять, що цькують людей проти такої поважної людини!Прошу, не займайтесь чорним піаром!Повірте, якби я була вашим сумлінням, то я б відшмагала б Вас, як козу, а потім змусила б продовжити контракт з Боснюком ще на 5 років!Якщо ви потопите ліцей, то не забувайте, що і ви підете з ним на дно!!!!І в цьому вам ой як допоможуть!!!
зеро Показати IP 25 Січня 2011 15:30
Когда во время мерской кампании этот честный и порядочный вёдрами лил дерьмо на оппонентов,да рассказывал где кому работать надо и как,никого это не удивляло?!Не такой он белый и пушистый.Да и косноязычен изрядно.
ПРАВДА до зеро Показати IP 25 Січня 2011 15:58
Фу!!!! Ганьба!!! Чому це ви на москальській мові??? А на рахунок Боснюка.. якщо порівняти кількість того, що він зробив чи сказав недоброго ні в яке порівняння не може йти з тим добром, яке він робить кожного дня, робив і буде робити!!!О, в мене з'явилось іще одне питання...а попович служив??? Якщо так, то де ж тоді його офіцерська честь?? Га??? Можливо його товариші допоможуть її пошукати... хоча навряд чи знайдуть!!! Так от нам і ще одна причина чому попович так недолюбив Павла Зіновійовича: Боснюк не буде кланятись людині без честі, совісті й сорому!!!!
Ліцеїстка Показати IP 25 Січня 2011 15:32
На мою думку, начальник ліцею - людина з великої літери.Адже завдяки його праці,у Волинській області створено найкращий військовий ліцей в Україні. Тут випускаються діти гідні назвати себе - патріотами своєї країни. В ліцеї у дітей вкладають душу не тільки викладачі , а й сам Павло Зіновійович.
старшина :) Показати IP 25 Січня 2011 15:34
оце так...дивлюсь на це все і плакати хочеться з наших деяких керівників...дибілоїди ще ті!!! чесно сказати ніколи не думав, що знайдеться така людина, яка може сказати щось погане про Боснюка П.З. ГАНЬБА ВАМ!!! я, звичайно, приєднуюсь до слів stork та ЮЛІ, а також до інших авторів коментарів!!! Тут вже мало що можна добавити на захист начальника ліцею...вже багато сказано і запевняю ВАС, що це найправдивіші слова!!! Від себе можу лише добавити, що я "пройшов" цей НАЙКРАЩИЙ ЛІЦЕЙ і твердо знаю, що Боснюк П.З. більше як гідний очолювати керівництво цього навчального закладу!!! Впевнений, що ніхто з ліцеїстів та їхніх близьких ніколи не скажуть поганого слова про цю світлу людину. В житті для мене він є найкращим прикладом!!! СЛАВА БОСНЮКУ!!!
Тетяна Показати IP 25 Січня 2011 15:45
Схоже,лаври успішного керівника та прекрасного ГОСПОДАРЯ престижного навчального закладу декому не дають спокою. Схаменіться! Бережіть і гордіться тим,що є на Волині ТАКИЙ ЛІЦЕЙ і ТАКИЙ КЕРІВНИК!!!!!!!!!!!
Критик Показати IP 25 Січня 2011 16:00
Вспоминаются слова из известной басни: "Ай Моська, знать она сильна, что лает на Слона". К сожалению, наше общество так устроено: один работает и созидает, другой за неимением больших способностей, но имея большие амбиции и власть,мешает и старается стереть того, кто не прогибается. Таких случаев история, и в том числе история педагогики, знает много. Но та же история всегда всё расставляла на свои места и показывала who есть who. И всем участникам ЭТОЙ, увы, такой банальной истории следует помнить простую истину: "Собаки лают - караван идёт". Конечно, Павлу Зиновьевичу следует пожелать выдержки и мужества, чтобы вытерпеть весь этот лай собак Мосек. Но ничего не поделаешь - без них умному и деятельному человеку не обойтись, к сожалению.
вчителька Показати IP 25 Січня 2011 16:03
ви знаєте, читаю оце все і диву даюся. Невже нічого святого не залишилося у нашому суспільстві? Ви подивіться що виробляють з порядними людьми! Мало було Луцька, Ратного, Турійська, Рожищ? Тепер взялися за ліцей. Висновок один: де освіта працює, там такі керівники не потрібні.....
Валентина - колишня ліцеїстка!!! Показати IP 25 Січня 2011 16:51
Читаючи Волинські новини і натрапивши на цю статтю я не повірила своїм очам!!! Пане Поповичу, я хочу сказати, що Ви зовсім не розумієтесь в людях, якщо у Вас повернувся язик сказати таке про Павла Зіновійовича. Я провчилась у цьому ліцеї 2 роки і просто була здивована добротою, порядністю, розумінням, освіченістю пана Боснюка. Це людина, яка завжди намагалася зробити все найкраще для нас - ліцеїстів. Він нам заміняв батька... Я завжди його ставлю у приклад... Більшість людей прийшовши до влади забувають про все і всіх, вважаючи, що "схопили Бога за бороду" і що вони всемогущі, але він не такий... Зверніть увагу, що в одному з найпрестижніших ліцеїв навчаються не лише діти багатих батьків, а сільські діти, діти-сироти, яким він допомагає стати на ноги. І Ви сьогодні хочете сказати, що у нього "Зіркова хвороба"?! Мабуть Ви просто погано знаєте семантику даного терміну, якщо могли таке про нього сказати...а можливо Ваш кум, брат чи сват уже спить і бачить на його місці себе!? Так скажіть йому: "Нехай не лізе туди, куди не просять!!!" Зверніть, будь ласка, увагу на ті навчальні заклади, де Ваша допомога дійсно потрібна, а не суєте свій "НОСИК" туди куди не треба!!! І навіть не намагайтесь "облити гряззю" ім"я Павла Зіновійовича Боснюка, бо Вам це всеодно не вдасться!
Колега Показати IP 25 Січня 2011 17:08
Усе місто гуде про перевірку в військовому ліцеї. Відомо, що перевіряючих заступників із шкіл Луцька інструктував особисто Попович, навіть звільнив їх від основної роботи (такого історія волинської освіти ще не знала). За їх відгуками, в ліцеї працюють талановиті, працьовиті, а головне - небайдужі люди. Так дайте їм можливість навчати дітей. Скільки можна перевіряти. Якщо у вас упереджене ставлення, адже навіть вказівка про те, уроки яких учителів відвідати і в яких конкретних класах, давалася зверху (зі слів самих перевіряючих), то напишіть список недоліків і дайте відразу на затвердження Поповичу, не варто витрачати зайвих сил, а головне - часу. Пошкодуйте хоча б школярів. Вони не винні в тому, що управління в особі його начальника має зуб на заклад. Цікаво, а дружину начальника також перевіряли? Надіюсь, хоча б її роботу оцінили на відмінно. Кортить прочитати відгуки про неї. Очевидно, оди і славословія. Панове інспектори, перестаньте лицемірити, якщо ви хоча б пару днів працювали в школі і не забули, що найвища посада і звання - Учитель. Попович про це, очевидно, давно забув.
Зиновій Пипка Показати IP 25 Січня 2011 17:08
не знаю ні Боснюка, ні Поповича Але таке враження, що коменти в підтримку Боснюка пишуть або по команді, або хтось один. проміжок часу невеликий, однаковий стиль, мова, крапочки і коми там де треба.
Тетяна до Зиновій Пипка Показати IP 25 Січня 2011 17:50
Отже,пане Пипка,це свідчить лише про те,що пишуть люди освітчені і не байдужі як до долі ліцею,так і до долі його начальника!
незнайомець до Зиновій Пипка Показати IP 25 Січня 2011 17:50
оооооо...у вас певно вища філологічна освіта, але на жаль заочна.....ну а тема стиль і взагалі дрімучий ліс для вас...........ой, коми не розставила....не допоможете часом????.........Попович то ще те МУ-МУ......
Валентина - колишня ліцеїстка!!! до Зиновій Пипка Показати IP 25 Січня 2011 18:31
Пане Пипка, Ви хочете показатись нейтральною, незацікавленою особою? У Вас це зовсім не виходить. Логіки в крапочках, комах, мові я зовсім не бачу, оскільки тут пишуть не першокласники, а педагоги, студенти ВНЗ і ліцеїсти та їх батьки. Взагалі-то, правопис у нас один і не потрібно про це забувати. Доречі, Ви також написали з розділовими знаками...А для чого? Ви ж говорите, що у нас всіх однаковий стиль написання. Так виділяйтесь: пишіть без розділових знаків, на англійській мові і так далі. А на рахунок "по команді" - це більше схоже на Ваш коментар.
реаліст Показати IP 25 Січня 2011 17:15
не знаю чи хтось може зробити більше як Павло Зіновійович в галузі освітянській.І говорити про людину яка поставила на такий рівень навчальний заклад мяко кажучи непристойно.
111 Показати IP 25 Січня 2011 17:16
якби так було як каже Попович- то тут був би хоч один коментар про поганого директора.Але його нема.Значить директор чесна і порядна людна на своєму місці .а Попович лузер -судячи з коментарів.
veres Показати IP 25 Січня 2011 17:20
пипка , коми та крапочки там де треба, бо в ліцеї НОРМАЛЬНО навчають.))) пишуть різні люди. вас дивує позиція людей, які підтримують начальника ліцею? не мисліть вузько! просто людина робить свою справу добре, а не витрачає час на інтриги та наклепи. не знаєте боснюка і поповича? не варто коментувати.
Олена Показати IP 25 Січня 2011 18:03
Я думаю,що в цьому є один плюс. Пишуть учителі, а вони, як правило, люди грамотні. Це пан Пипка повинен розуміти. Резонанс про вчорашні події пішов по школах. Сама педагог, тому знаю, про що говорю.
eMCee Показати IP 25 Січня 2011 18:06
Звісно, що коми і крапки грамотно розставлені. Тому що ця людина, випускає зі свого навчального закладу розумних учнів, гарних студентів, і бездоганних військово службовців. За те, що Павло Зіновійович зробив для ліцею, та що там для ліцею, для всієї Волинської області, зробивши свій ліцей "Гарантом" серед загально-освітніх навчальних закладів. Йому взагалі потрібно при житті, "памятник поставити".
Випускник ліцею 2004 року Показати IP 25 Січня 2011 18:10
Шановний Михайло Михайлович, я випускник ліцею 2004 року, я з гордістю можу сказати, що зараз це один з тих навчальних закладів за який Вам, як керівнику освіти області не повинно бути соромно. Про це свідчать ті факти, що випускники даного навчального закладу працюють у всіх без винятку силових структурах області. До чого я це все написам, що мабуть якби Ви були керівником даного навчального закладу я не впевнений, що зараз ліцей був на такому високому рівні, як він є зараз. Ви людина в першу чергу не професійна якщо в такий спосіб хочете навести наклеп на Боснюка Павла Зіновійовича. Ви спитайте у випускників, у їхніх батьків чи хоча б одна людина скаже щось погане про нього. Я думаю Вам потрібно переосмислити свої нетактовні дії. А може Вам просто потрібно на відпочинок, хватить, "наїлись" ви вже цією освітою.
Зиновій Пипка Показати IP 25 Січня 2011 18:14
Ой, ой, розійшлися, розкудакталися. Та як я посмів? :)))) take it easy, дорогеньки :)) Істина десь поруч. А коментую все шо хочу і як хочу. До слова, педагоги! А чого то ви в робочий час, який оплачується державними грошима в неті просиджуєте? Якщо Боснюк і направду такий хороший, як ви кажете - сам за себе постоїть.
Валентина - колишня ліцеїстка!!! до Зиновій Пипка Показати IP 25 Січня 2011 18:49
Ви що, з курятника??? Так, Павло Зіновійович за себе постоїть - я в цьому і не сумніваюсь, але неприемно коли "обливають гряззю" таку чудову людину. Звичайно, ці коментарі мало в чому допоможуть, про те стояти осторонь і просто мовчати ніхто не збирається. А Вам, шановний, ніхто і не забороняє коментувати... -Коментуйте і не нервуйтесь, а то навіть у написанні вчувається ваша роздратованість.)))
eMCee Показати IP 25 Січня 2011 18:20
А це вже Пане Пипка, не Ваша справа хто де і в чому сидить. У Вас напевно у Самого день не унормований самі небійсь грішите.
олена Показати IP 25 Січня 2011 18:46
пане ПИПКА, ВИ, НАПЕВНЕ, ЗАБУЛИ, ЩО УРОКИ В ШКОЛІ ЗАКІНЧУЮТЬСЯ БЛИЗЬКО 14.00. По обіді ми, педагоги, готуємося до уроків. а оскільки ми люди прогресивні, то використовуємо Інет.
Анжеліка Показати IP 25 Січня 2011 18:48
Пене Пипко, скільки вам років??? А то, щось ви не дотягуєте своїм розвитком до дорослої освідченої людини.. Дійсно, якщо ви не знаєте ні Боснюка, ні Поповича, то чому "сунете свого носа" туди, куди Вас не просять... Так, я згідна з тим, що ви маєте право писати будь-що, але якщо Ви не володієте ситуацією, то не варто цього робити... А те, що Ви кажете, що Павло Зіновійович може сам за себе постояти, з цим я згідна на 100%... Але в нього немає часу, щоб дивитися про себе плітки в Інтернеті, він навідміну від Вас працює не покладаючи рук на вдосконалення нашого ліцею...
Павлівна Показати IP 25 Січня 2011 18:50
Мені соромно!Соромно за людей,які стоять на чолі управління освіти в нашій області!Сором вам,Михайло Попович,не буду я судити Павла Зіновійовича як людину,про те знаю одне,що таких людей як ви потрібно судити точно,причому по Закону! Цікава мені Ваша реакція на ці коментарі!Якщо в Вас вистачило совісті облити Павла Зіновійовича брудом,то будьте такі ласкаві наберітся мужності та дайте відповідь на все написане! Можливо,після всього,що тут про Вас сказано потрібно взяти лист бумаги і написати заяву по власному бажанню,я переконана на всі 100%,що якби Павло Зіновійович прочитав про себе стільки гидоти,скільки пишуть про Вас люди,то він би так і вчинив,а в Вас вистачить на це мужності?
Ліцеістка) Показати IP 25 Січня 2011 19:09
Почувши про статтю,я хотіла швидше побачити її на власні очі)Прочитала статтю,коменти..була доситьж я здивована...адже яким нахабним,та просто нерозумним потрібно бути щоб таке сказати.ЦЕ НАКЛЕП,самий справжнісінький....Боснюк,чесна та справедлива людина,яка ніколи неробила нічо поганого для дітей..!!!І Зіновій Пипка,як тобі тільки в голову прийшло що коменти пише хтось один або ж під команду??Різниця у часі невелика тому,що всі ліцеїсти та просто чесні,справедливі,небайдужі люди які цінують таких як Павло Зіновійович!!!Хдд...знаки пунктуаці...саме дибільне твердження з усіх тверджень ПИпки...адже якщо ліцей найкращий,то і вчителі найкращі які якнайкраще навчають дітей...))Люди думайте про що пишете....ЗМІ писали б краще про справжні проблеми та негаразди!!!
боба Показати IP 25 Січня 2011 19:16
Марія Адамівна,завжди хотів вам зізнатися(оскільки випала така нагода),що ваші уроки зовсім не цікаві!Бо в вас існує дві думки ваша і неправильна!!!
старшина :) Показати IP 25 Січня 2011 20:07
а Пипка дибiлоiд ще той))) вже дядько,а таку х.... пише))) не позорте своэ прiзвище...ще й фото виставили! ЛУЗЕР)))) ПРАВДА,поважаю ВАС! написали всю правду!!! МОЛОДЕЦЬ! Анжелiка, респект)))) ВЧИТЕЛi,я ВАС люблю! треба повстати проти всяки пипок та поповичiв) :)
Василина Показати IP 25 Січня 2011 20:27
ЗМІ Сьогодні 7:28 Хто сказав, що Попович нічого не зробив?! Хто назвав старшину рашпилем!? Ця людина з вкрай обмеженими можливостями протягом пяти років годувала наших дітей в школах області по ресторанних розцінках. Проводились "тендери" на закупівлю продуктів харчування, де масло, олія, цукор, мясо, борошно були в 1,5 - 2 рази дорожчі від ринкових. Попович - це непотріб, це приклад людини і керівника, деградації якого немає меж. Цікаво, хто і за що захищає і тримає в кріслі пенсіонера, цього політичного і освітянського хамелеона, хама з нульовими можливостями? хххххххххххххх Василина. А я то думаю, звідки наш головний освітянин Попович заробив на престижного "джипа". З усього зрозуміло, що відкати за високі ціни на харчування наших школярів таки зробили свою підлу справу. Попович має зрозуміти, що своїми діями Попович підриває авторитет обласниго керівництва.
Ольга Показати IP 25 Січня 2011 20:50
...невже така банальна причина?...невже "шукайте жінку"?...не вірю.
Баько ліцеїста Показати IP 25 Січня 2011 20:58
Я Вас не зрозумів, шановний Михайло Попович. Я дуже добре знаю начальника ліцея, як керівника з великої букви, педагога, справжнього офіцера. Про яку "зіркову хворобу" ви говорите? Створіть спочатку такий заклад, підніміть його до належного рівня виховайте стільки дітей, а тоді буде робити висновки. Мабуть в планах на місце начальника підготували "свою людину".....
старшина :) Показати IP 25 Січня 2011 21:31
то ж так i э....всунуть зараз якогось диб!ло!да....буде керувати(( фууу..аж страшно подумати(
Звернення Показати IP 25 Січня 2011 21:38
Голові Волинської облдержадміністрації Клімчуку Б.П. Голові Волинської обласної ради Войтовичу В.І. Звернення органів самоврядування Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Шановні Борисе Петровичу та Володимире Івановичу! До Вас звертаються органи самоврядування та батьківський комітет Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Ми стурбовані повідомленням, яке вийшло в інтернет-виданні на сайті «Волинські новини» від 24.01.2011 року «Головний освітянин Волині – начальнику військового ліцею: « У вас зіркова хвороба»» та рішенням щодо продовження контракту з начальником ліцею Боснюком Павлом Зіновійовичом. Дане повідомлення обговорювалося на засіданні Ради ліцею у присутності батьківського комітету. Нам є незрозумілою причина продовження контракту з начальником ліцею Боснюком П.З. лише на 1 рік. Рада ліцею, батьківський комітет ознайомилися із довідками результатів перевірки обласного управління освіти і науки, у яких відображені несуттєві недоліки в роботі, котрі не впливають на навчально-виховний процес закладу. Під час проведення підсумків даної перевірки у нашій присутності працівниками управління освіти і науки робота ліцею була відзначена позитивно. Спільна праця батьківської громадськості ЄĀā, адміністрації ліцею, викладацького та офіцерського складу навчального закладу сприяла досягненню високих показників у навчальному та виховному процесі, зміцненню матеріально-технічної бази. За час існування ліцею під керівництвом Боснюка П.З. навчальний заклад нагороджений грамотами Кабінету Міністрів, Міністерства освіти і науки України, Волинської облдержадміністрації, управління освіти і науки та різних громадських організацій. Навчальний заклад став лауреатом у номінації «Флагман освіти і науки». Ліцеїсти та учні ліцею є переможцями Міжнародних, Всеукраїнських, обласних змагань, турнірів, олімпіад та конкурсів. Ми безмежно вдячні адміністрації ліцею під керівництвом Павла Зіновійовича за турботу, яку вони проявляють до нас та наших дітей, за батьківське тепло, допомогу. Пишаємося, що наші діти навчаються саме в цьому закладі і надалі будемо допомагати і сприяти роботі адміністрації і його керівництву. Ми та наші діти в стінах ліцею оточені підтримкою, турботою, батьківською настановою у виборі майбутньої професії та вмінні реалізувати себе в житті. Запевняємо Вас, що начальник ліцею вартий поваги і шани. Нам прикро читати будь-який негатив в адресу Павла Зіновійовича. Просимо Вас посприяти у припиненні потоку негативної інформація як в адресу Волинського військового ліцею, так і в адресу управління освіти і науки Волинської області, тому що це принижує гідність офіцерського складу ліцею та педагогічних працівників Волині. Звертаємося до Вас з проханням посприяти у вирішенні питання продовження контракту з начальником ліцею Боснюком П.З. терміном на 5 років, оскільки він за 10 років себе показав з найкращої сторони як думаючий, працюючий керівник, якому ми повністю довіряємо своїх дітей, а це – найдорожче, що у нас є. Наперед вдячні за розуміння і Вашу підтримку.
старшина :) Показати IP 25 Січня 2011 21:39
а Ви,Марiя Адамiвна (кажу з повагою до ВАС), знаходячись в лiцеi,все ж бачите,знаэте хто э хто i допускаэте своэму чоловiковi таке говорити!!! сормно(
ппп Показати IP 25 Січня 2011 21:56
Павло Зіновійович....ми любимо вас...і нікому не дамо в обіду!!!!!!!!!!
makar Показати IP 25 Січня 2011 21:57
а я давно казав:геть Поповича!!нАфіг разом з Мисиник з освіти!!!
=Борік= Показати IP 25 Січня 2011 22:24
Свавілля управління рсвіти я вже відчув на собі....але які мої роки...Павло Зіновієвич - високо ерудована людина, справжній офіцер і просто хороша людина. Михайле Михайловичу, Ви пишете про зіркову хворобу...Здається мені, що ви тут хворих переплутали...Зіркова хвороба у Вас. А Боснюк робить все, щоб нам, ліцеїстам, жилося краще. Отже, займіться краще чимось кориснішим...наприклад, зверніть увагу на те, як був проведений ІІІ етап Всеукраїнських олімпіад...і зробіть висновки... Ви просто явно заздрите Боснюку і хочете загребти найкращий ліцей України до своїх рук...бачите ,Вам на ще одненького джипа пару тисяч не вистачає...гроші треба заробляти, а не красти. Робіть висновки...Як казала моя колишня вчителька з математики: "Нема ума - то й не купиш.". Не змогла, Михайле Михайловичу, Ваша перевірка наробити біди в ліцеї...бо ми всі до кінця будемо стояти за нього...і Павла Зіновієвича ображати не дамо. З повагою Г.Б.С
Випускник ліцею 2007.Проценка.Курсант АСВ... Показати IP 26 Січня 2011 16:03
За своє життя я не бачив таких відданих розумних, справедливих і чесних людей своїй справі, як п-к Боснюк.Це людина яка дала мені, мому брату, друзям поштовх у життя і поставела себе за приклад своїми вчинками.А цей Попович хоч знає що таке військова хвороба, чи тільки знає як розвести хабарництво.????? Соромно і стидно за таких людей, як Попович.!!!!! Дорогий Павло Зіновійович, ми віримо що вас все получетьсь, Бог є на Небі...!!!
Сергій - колишній ліцеїст Показати IP 26 Січня 2011 16:24
Руки геть від Боснюка! Я завжди буду пишатися тим, що навчався в цьому ліцеї під його керівництвом. Сьогодні, навіть в національних університетах немає таких чудових умов в яких навчаються ліцеїсти. І це все завдяки грамотній роботі Боснюка П.З. як керівника цього закладу. Про яку "зіркову хворобу" Михайле Михайловичу Ви говорите? Ото дійсно або "брата, свата" туди всунути хочете, або землю розділити. ГАНЬБА!
Випуск 2007 Показати IP 26 Січня 2011 16:27
Геть зовсім подуріли, є один нормальний керівник і того хочуть здихатись, якщо керівник прагне тільки найкращого для своїх підданих його нагороджують зірковою хворобою, а є такі що й половини того не можуть добитись за весь період керівництва, чого Павло Зіновійович добився за свої роки керівництва, то вони бачте народні герої. Сміх і гріх...
Роман - випуск 2007 Показати IP 26 Січня 2011 18:59
Я випускник цьго ліцею і хочу сказати що таких РОЗУМНИХ, СПРАВЕДЛИВИХ, ДОБРОДУШНИХ "КОМАНДИРІВ" на моєму шляху ще не траплялося. В період мого навчання П.З. Боснюк заміняв мені тата і маму, направив мене на правильний шлях, підказував що, де, коли сказати, як правильно поступити в тій чи іншій ситуації. Він завжди знайде час, щоб вислухати кожного ліцеїста, які часто зверталися до нього за порадами, тому що всі намагалися брати приклад з нашого Начальника. І навіть зараз ми часто їздимо в ліцей, тому що знаємо, там Він нас завжди зустріне, при необхідності накормить і навіть рпиютить переночувати. Тому що ми всі є його діти. І ми завжди станем на його захист. Павло Зіновійович 2007 випуск Проценка Вас підтримає завжди............
@migo Показати IP 26 Січня 2011 20:07
Дааа... прочитавши цю статтю, чесно кажучи, був у великому шоці... БОСНЮК - це та людина, яка колись помагала стати мені на ноги як в прямому, так і в переносному значенні цих слів, адже роки, які я провів в ліцеї незабутні, я багато чого навчився... і от зараз я сміло можу сказати, що таку людину як Павло Зіновійович ще треба пошукати... А от на рахунок вас, шановний Михайло Попович, я нічого не знаю... але прочитавши ваші слова зрозумів, що ви нічого не розумієтесь в житті... не потрібно ганьбити честь порядній людині, адже мабуть ви побачили, що за нього, велику людину, піде безліч людей і я в тому числі... Таким людям як Боснюк П.З. ще пам'ятник потрібно поставити!!!
Віра Показати IP 26 Січня 2011 20:19
Уважно перечитала всі коментарі на форумі і остаточно зрозуміла, що волиняни таки вміють відстоювати порядну людину. Такої активності я ще не зустрічала. Ось таких патріотів і офіцерів із честю як пан Боснюк нам нині бракує в для розбудови незалежної держави. Одні пристосуванці.Якийсь там Пипка намагався мазнути дьогтем доброго чоловіка, але з його задуму вийшов дрібненеький "пшик" - ніхто не відгукнувся на підле починання Пипки
Ольга! Показати IP 26 Січня 2011 22:59
Дорогой,П.Попович,в отличии от вас Боснюк не думает про свой авторитет!!он думает лишь про детей,про их дальнейшее будущее!даже когда он идёт по коридорах он подходит к любому ребёнку и розговаривает с ним,спрашивает как он,как успехи по учёбе,или даже поддержит если что!! а Вы,кусок г"вна ,который думает только про себя,про деньгы и у которого нету неграма совести!! без Боснюка лицей-ничто!его сразу не станет!!
бабушка ліцеїстки)))* Показати IP 26 Січня 2011 23:18
Шановний пане Поповичю!!! після Вашої заяви ,постає питання невже така людина, може очолювати освіту Волинської області. Те що зробив Боснюк П.З за 11років очолюючи Волинський обласний ліцей,Вам мабуть за все своє життя не зробити... А може ви,щановний пане Поповичю захотіли самі очолити ліцей??? Це одне з кращих освітянських закладів ,де не беруть хабарів,де підібраний педагогічний та офіцерський склад вихователів на вищому рівні... Щановний Павле Зінойович ,ми Вас любимо і поважаємо, як би була така можливість викликати пана Поповича по закону офіцерської честі "на дуель" ??? Жаль ,що пройшли ці часи!!!! А обласним чиновникам варто задуматись ,чи може пан Попович після такої заяви очолювати обласне управління освіти???? Батьки ,ліцеїсти,і теперішній учнівський колектив з нетерпінням будемо чекати відповідної реакції на заяву пана Поповича вищого керівництва міста та області.
Тхоржевський Показати IP 27 Січня 2011 12:02
Тільки факти! 1. Головним показником роботи ліцею, на мою думку, є конкурс до нього. Який конкурс до ліцею, а який до інших навчальних закладів Волині? 2. За результатами ЗНО серед військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою (їх в Україні вже 19) Волинський ліцей займає 2 місце. А який рейтинг ліцею серед навчальних закладів освіти Волині? (до відома: результати ЗНО за кожний навчальний заклад є на офіційному сайті Українського центу оцінювання якості освіти). 3. У жодному із 19 військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою України навіть в проектах немає будівництва спортивного комплексу с плавальним басейном. Це що стосується матеріально-технічної бази закладу. А який стан матеріально-технічної бази в інших навчальних закладах Волині. А взагалі, технологія типова: спочатку безперервні перевірки для пошуку будь-яких недоліків, потім інформаційна атака через ЗМІ за допомогою продажних журналістів, а потім орг. висновки. Бажаю Головному освітянину Волині, щоб за результатами роботи (результати ЗНО, стан навчально-матеріальної бази, кількість випускників, які поступили до ВНЗ, кількість переможців та призерів олімпіад, змагань, конкурсів, фестивалів тощо) інші підпорядковані Вам навчальні заклади, керівники яких не мають “зіркової хвороби”, були не гірше результатів роботи Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Шановні працівники ліцею, ліцеїсти, батьки, випускники! Підтримайте свого начальника ліцею, він багато зробив і ще зробить для вас і для України. З повагою, Тхоржевський І.В., полковник запасу, працював в сфері військової освіти протягом останніх десяти років (у період з липня 2008 по червень 2010 очолював Київський військовий ліцей імені Івана Богуна)
старшина :) Показати IP 27 Січня 2011 12:17
кароче....що тут ще можна говорити!!! i так все ясно хто э хто!!! ЛЮДИ,треба просто робити висновок про те,якi особи займають керiвнi посади у нашому прекрасному мiстi!!! що можна говорити про нашу осв!ту,якщо головний осв!тянин "трандить" таку маячню!!! таких неук!в треба дисквал!ф!ковувати!!! СЛАВА БОСНЮКУ)))!!!
Тетяна Показати IP 27 Січня 2011 17:27
"Через терни до зірок"-саме так можна охарактеризувати десятирічний шлях, пройдений П.З.Боснюком в становленні ліцею. То ж саме такої "зірковості" і не вистачає багатьом нашим керівникам та можновладцям.
каптьорщик Показати IP 14 Жовтня 2011 21:08
СЛАВА БОСНЮКУ)))!!!
Мама ліциїста Показати IP 20 Жовтня 2011 13:38
Шкода, що наші керівники області свої інтереси ставлять на перше місце так відкрито. Вже напевне всі знають, що Попович лише "виконавець" чужої волі. А той, чию волю виконують, вигадує все нові і нові підстави для звільнення Боснюка.
Випускник Показати IP 3 Листопада 2011 01:08
Насамперед Боснюк П.З. освідченна людина, добрий чоловік, і для всіх ліцеїстів другий батько. Це Людина з великої букви. Хочу зазначити що за 10 років існування ліцею він зробив неможливе. Це була гнила діра з якої Павло Зіновійович зробив хороми. До нього завжди можна звернутися за порадою, у скрутну хвилину він завжди допоможе.А Попович з ним свриться із за своєї дружини яку Павло Зіновійович зняв з посади завуча за невиконання своїх задач. Ганьба Поповичу не треба таких людей тримати в ОДА тим більше на таких посадах!!!....Ганьба!!
Батько ліцеїста 1 курсу Показати IP 3 Листопада 2011 17:16
В ліцеї не беруть взяток ні за вступ, ні за оцінки. відповідно і на верх нічого не дають. Боснюк та педагогічний колектив з молоду вчать дітей бути вільними та жити по правді. А нинішній владі потрібні голодні, слухняні раби! Попович тут ні до чого...
Щаслива мама ліцеїстки Показати IP 14 Лютого 2012 22:19
Павле Зіновійовичу!!! попович яму на Вас копав, а сам упав! Цього і слідж було чекати.
Ksller Показати IP 9 Серпня 2012 20:10
І Боснюк і Попович всі вони "добрі", коли я здавав укр. мову мені її спеціально завалили, і я пролетів як фанера над парижем, я не поступив!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
військова Показати IP 27 Жовтня 2014 21:21
Боснюк чудова людина!!!!!!1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus