USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Головою Іваничівської райради став «литвинівець»

25 Листопада 2010 10:02
Засідання першої сесії Іваничівської районної ради шостого скликання відбулося 24 листопада.
Із 48 новообраних депутатів районної ради прибули та зареєструвалися 47. Також на засіданні були присутні депутати облради Юрій Лобач, Лідія Томашевська та Олександр Бик, інформує сайт Іваничівської РДА.
Загалом Іваничівська райрада складатиметься із 16 депутатів від ВО «Батьківщина», 8 – від ВО «Свобода», 8 – від Народної партії, 4 – від Партія регіонів, 4 – від «Нашої України», 3 – від «Фронту Змін», 2 – від «Сильної України», 2 – від Єдиного Центру і одного обранця від УНП.
Н посаду голови районної ради було запропоновано дві кандидатури: районна організація Народної партії висунула Анатолія Стадніка, районна організація ВО «вобода» Юрія Опекана.
За висуванця від Народної партії Анатолія Стадніка проголосували 32 депутати районної ради. За представника ВО «Свобода» Юрія Опекана – 12 обранців. У трьох бюлетнях були закреслені обидві кандидатури.
Таким чином головою Іваничівської районної ради обрали Анатолія Стадніка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus