USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Голови РДА Волині не знайшли у себе «зайвих» чиновників

18 Січня 2011 08:06
«Порушники» розпорядження голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука, - голови РДА, які не оптимізували штатну структуру своїх адміністрацій – запевнили, що «зайвих» працівників у них немає.

Нагадаємо, тиждень тому, що 10 січня під час обласної селекторної наради голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук вказав, що троє голів райдержадміністрацій не виконали його розпорядження про оптимізацію штатного розпису, набравши на роботу нових працівників.

Тоді Клімчук порадив їм повідомити рідню, що відтепер їхні сім’ї самі утримуватимуть нових чиновників.
Через тиждень після цього «ВН» поцікавилися у керівників згаданих структур, чи виправили вони недолік, вказаний їм губернатором.
Голова Любомильської РДА Олександр Дзядук запевнив, що чотирьох «зайвих» людей прийняв на роботу …за кілка місяців до появи губернаторського розпорядження – у червні та серпні 2010 року.
«Проти цих осіб ніяких дій я не приймав, адже у нас і так є ще вільних шість вакансій. Ті, що вже прийняті на роботу – я бачив необхідність у їх прийнятті. До того ж у порівняні з іншими райдержадміністраціями в середньому склад апарату у нас менший за середньообласний», - розповів Дзядук.
Голова Локачинської РДА Володимир Мазурок за словами Клімчука мав «годувати чиновників» на пару із заступниками, адже він скоротив штатну чисельність апарату на одну особу, натомість до складу адміністрації додав п’ять.
«Нікого я не набирав. Це некваліфіковані спеціалісти подають таку інформацію і вносять у вуха голові. Є чисельність облікова, а є штатна. І є люди, які знаходяться в декретній відпустці. Вони рахуються на обліку. Як я можу штатну посаду збільшити, якщо їх чисельність погоджується в облдержадміністрації? З чого воно взялося, хто його підгодовував? Мені просто незручно за людей, яким голову підставили. Можете під’їхати перевірити. Я півдня розбирався тут, бо я такого не робив», - прокоментував Мазурок.
Крім того Мазурок додав, що не має права не виставляти посади декретниць на конкурс, інакше з претензіями прийде прокуратура. Голова РДА каже, що у нього 27 людей в адміністрації, а деякі відділи складаються лише з однієї людини. Мазурок коментує, що пояснювати цю плутанину буде Клімчуку особисто.
Не розібралися з «декретницями» і в Турійськійській ОДА. Голова райдержадміністрації Олександр Дишлюк пояснює, що «дехто не розібрався і подав неправдиву інформацію». Він каже, що протягом року не взяв ні однієї людини, а зазначені шість чиновників пішли в декрет однак їх посади рахуються.

«З травня я не взяв ні однієї людини на роботу, не заповнив ні однієї вакансії, тому що немає фонду заробітної плати», - сказав Дишлюк.

У Дишлюка – схожа ситуація: до «понадпланових» працівників записали тих, хто зайняв «декретні» місця. «Вже по всій області розібралися, все поставили на свої місця», - сказав Дишлюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ГОЛ вам Показати IP 18 Січня 2011 12:57
А хто за базар відповість? Хто знову губернатора підставив? А ЗМІ молодці-спрацювали на відмінно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus