USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гроза знеструмила 15 сіл і влучила блискавкою в три обійстя

15 Червня 2010 10:55
Через грозові дощі, які пронеслися над кількома районами Волині 14 червня, у 15 населених пунктів області люди зосталися без електроструму.

Про це повідомили у прес-службі ВАТ «Волиньобленерго».

На восьму годину 15 червня відомо, що на Волині повністю відключено чотири лінії електропередач, одна частково. Не працює 37 трансформаторних підстанцій. Повністю знеструмлено 12 населених пунктів, три – частково.

Найбільше від стихії постраждав Шацький район, який відноситься до Любомльської районної філії обленерго. Там знеструмлено п’ять сіл.

На місці пошкодження ліній електропередач працюють аварійні бригади ВАТ «Волиньобленерго».

Крім того, як розповіли у центрі пропаганди ГУ МНС Волинської області, 14 червня на Волині було три грозових розряди.

О 13.55 у селі Язавні Ратнівського району блискавка влучила у шлакоблокову господарську споруду. Згоріло дві тонни сіна та знищена покрівля. Збитків на три тисячі гривень.

У селі Олешковичі Рожищенського району блискавка о 15.48 влучила у цегляний житловий будинок, критий шифером. Унаслідок грозового розряду було пошкоджено 5 квадратних метрів стелі. До приїзду пожежників мешканці будинку погасили пожежу власними силами. Збитки становлять 150 гривень.

А 15 червня майже о другій ночі блискавка влучила у дерево на приватному обійсті в селі Заболотці Іваничівського району. На щастя, вогонь не перекинувся на житловий будинок. Пожежу погасили працівники МНС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 15 Червня 2010 12:36
Люди добрі? чи ви подуріли - на фото ж цілий смерч, а не гроза

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus