USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Грицюк подякував волинянам

4 Листопада 2010 11:54
Голова обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк поширив у ЗМІ звернення до волинян.

Текст звернення, опублікувала газета «Волинь нова». У зверненні йдеться:

«Шановні волиняни!
Щиро вдячний вам за довіру і підтримку, яку ви надали нашій політичній силі - партії «Батьківщина» на виборах до органів місцевого самоврядування 31 жовтня. Ми докладемо всіх зусиль, щоб виправдати ваші сподівання. Переконаний: наші фракції у місцевих радах захищатимуть інтереси жителів Волині, будуть контролювати дії виконавчої влади, завжди стоятимуть на позиціях соціальної справедливості, відстоюватимуть важливі питання суспільно-політичного розвитку території краю.

Однак хочу заявити, що не задоволений результатами місцевих виборів. На жаль, партія влади, використовуючи адмінресурс, залякування, тиск і підкуп виборців, із допомогою своїх політичних союзників дезорієнтувала частину волинян, зменшивши відсоток, який би могли набрати демократичні партії. Причиною розчарування виборців став і розбрат поміж керівниками демократичних політсил, які не захотіли об'єднуватися, переконуючи волинян у власній надуманій потужності. Яскравим прикладом цього стали вибори міського голови Луцька, де демократичні кандидати уступили першість представнику провладної партії, хоча в загальному підсумку набрали абсолютну більшість голосів лучан.

Тому хочу закликати демократичні політичні сили не повторювати помилок, допущених на виборах луцького міського голови. Представникам демократичних політичних сил, які представлятимуть інтереси волинян в обласній раді, у містах обласного підпорядкування, у районних, міських, селищних і сільських радах, пропоную об'єднати зусилля заради України, нашої рідної Волині, її працелюбних мешканців».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
дідо Показати IP 4 Листопада 2010 12:07
КОЛГОСПНИК ГРИЦЮК ПЯТЬ РОКІВ ПРОТИРАВ ШТАНИ В ОБЛРАДІ...ТЕПЕР ЗНОВУ БУДЕ ПРОТИРАТИ... ТІЛЬКИ БЮТОГОЛОВИЙ ЛЮМПЕН ВІДЧУВ ПОКРАЩЕННЯ ЖИТТЯ, БО ЗНОВУ ПРОГАЛАСУВАЛИ ЗА СВОЇХ БРЕХУНІВ ТА ЗЛОДІЇВ...
Маркіян Показати IP 4 Листопада 2010 12:27
ШАновний модератор! А ви можете заблокувати цього урода,бо його коментарі вже дратують не по-дитячому! Мені по-фіг проти кого воно там шо пише, але оцей довбаний капслок, три крапки в кінці, і кончена ава просто нервують. Жодного нормального коментаря! Чувак, якшо тобі так в житті не таланить - чукай нах дойчлянд! Там нема Грицюків, Бондарів і ше багато кого! Отам і живи! Ми повинні не обсирати, а діяти! Ти тут тільки трафік забиваєш своєю хєрньою! Візьми і створи блог і сам там пиши свою гидоту, почитаєш коментарі! Або знайди собі кобєту, то хоч трохи подобрішаєш, бо від хронічного недотраху ти всім настрій псуєш. Гарного тобі дня! п.с.: нарешті висловився, бо вже, пля, так накипів оцей чмошнік!
FANTOMAS Показати IP 4 Листопада 2010 12:37
Да , ДІДО - чувак непростий. Але і таких треба. Він же тільки лається , не б'ється...
дідо Показати IP 4 Листопада 2010 12:39
МАРКІЯНЧІК, ТЕБЕ ШЕ В АРМІЮ НЕ ЗАБРАЛИ ?...БО ТІМАШЄНКА НАБРЕХАЛА ПРО КОНТРАКТНУ АРМІЮ... ГОЛИ СВІЙ ЗАДОК (ПОТИЛИЦЮ )
Маркіян до дідо Показати IP 4 Листопада 2010 12:54
Я своє вже відслужив. І цим горжуся! А ти, мабуть, відмазався? Підозрюю, шо довідкою з психлікарні )))
Fantom Показати IP 4 Листопада 2010 12:56
Маркіян, я з тобою згоден, Кас Лок достав =) але ж у нас свобода слова, дерьмократія мать її )
Helge Показати IP 4 Листопада 2010 14:20
Ну вот - последние пять лет Грицюк грелся в лучах славы Тимошенко, думая, что такая лафа будет вечно... - а тут вдруг - хрясь - и практически пролетел. Набрать в области, где рейтинг Тимошенко на последних выборах составил более 80-ти процентов - так мог постараться только истинный неудачник и бездельник. Поэтому и результат его закономерен - пролетел как фанера над Парижем с выборами на мера в Луцке, что я и предсказывал еще 2 месяца назад))) Кстати, предлагал спорить на сайте с любым на бутылку хорошего коньяка, что так и будет - чего й то никто не захотел)))))) В жизни так иногда бывает, что такие "грицюки" и "ющенки" иногда появляются на жизненном горизонте, но обмануть надежды людей, более одного раза подряд им не удается)))
ЛІКАР Показати IP 4 Листопада 2010 14:57
ДІДО. ЗАЗДРІСНИКИ ДОВГО НЕ ЖИВУТЬ.ПОГЛЯНЬ НА ЖИТТЯ -ЯКЕ ВОНО ПРЕКРАСНЕ. РОБИ ЛЮДЯМ ДОБРО І САМ ЙОГО ОТРИМАЄШ.
Helge до ЛІКАР Показати IP 4 Листопада 2010 15:50
100500!))))) При этом, однако, не следует УМЕТЬ называть вещи своими именами и не прогибаться перед разным перекати-полем....)
FANTOMAS до ЛІКАР Показати IP 4 Листопада 2010 19:21
Йди з добром до людей - як Грицюк.
мер Показати IP 4 Листопада 2010 15:07
Маркіян ну і ти лушпень тупорилий
Маркіян до мер Показати IP 4 Листопада 2010 15:12
Папрашу уваженія: Лушпень Тупорилий )))) О, а вас тут таких дідохів я бачу фан-клуб цілий! Дайте ссилку вконтакте, в групу вашу добавлюсь ))))
Міля Показати IP 4 Листопада 2010 16:50
А коли Грицюк став димократом. Я знаю його комуністом.
M Показати IP 6 Листопада 2010 19:42
Так, отой Грицюк - це теж саме, що і Романюк, тільки в компартії рангом понижче був - голова колгоспу, тоді, як Романюк - один із босів КПРС. Сюди ще можна додати Клімчука і Шибу і їм подібних. Всі вони з одного кодла - компартії, тільки зараз, щоб вижити в політиці підлаштувались під різні партії. Отже, на Волині і в Луцьку як і раніше правлять комуністи. Люди, нас і вас обдурили! Треба діяти!
M Показати IP 6 Листопада 2010 19:44
І перестаньне між собою сваритись через дурниці. Треба встати і скинути цю заразу в себе з шиї!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus