USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Грицюк пустив Байцима у свою фракцію

15 Лютого 2011 14:33
За включення депутата облради Василя Байцима 15 лютого до фракції «Батьківщина» проголосували одноголосно усі депутати фракції.

Про це 15 лютого повідомив під час сесії сам Василь Байцим.

Інформацію про те, що ніхто «не був проти» включення Байцима у тимошенківську фракцію, підтвердив і голова фракції Анатолій Грицюк.

Грицюк сказав, що фракція розглянула заяву Байцима і без заперечень проголосувала за його включення.

«Напевно, він бачить весь свій потенціал і можливості, може якнайкраще показати себе як депутат тільки в нашій фракції», - зазначив Грицюк.

Нагадаємо, що після виборів Василя Байцима виключили з партії «Батьківщина». Пояснення головного «тимошенківця» Волині тоді було – Байцима виключили за зраду. Він не з’явився на сесію облради, де йшло голосування за обрання голови ради. Тоді депутат Анатолій Грицюк від ВО «Батьківщина», який був претендентом на місце голови ради, відкинув пояснення Байцима проте, що він не прийшов у зв’язку зі станом здоров’я.

«Я працював в 2006, 2004 роках в фракції «Батьківщина», до речі, головою бюджетної комісії. І в принципі мені подобалася ця робота, яка була організована в фракції. Зараз останнім часом, у зв’язку з виборами було, ви ж розумієте, показове виключення мене з партії «Батьківщина» на бюро. Це - небажання чесно задати питання на фракції, на конференції обласній», - зазначив Байцим.

«Мені дуже було приємно, що одноголосно підтримали всі депутати фракції «Батьківщина» обласної ради мене як безпартійного члена фракції. Я навіть сам здивувався», - зазначив депутат.

Щодо свого повернення до лав ВО «Батьківщина», Байцим зазначив: якщо будуть серйозні реформи безпосередньо в партії «Батьківщина» на Волині – він подумає. «А зараз навіщо наступати два рази на одні й ті ж самі граблі?» - додав Байцим.

«Я сам себе запитую про це. Це ж дійсно треба було ображатися, скандалити. Я не знаю чому, але мене це не гризе. Я розумію, що це було рішення політичне. Хоча жоден з тих людей, який я поважаю в бюро – не голосував за моє виключення», - відповів Василь Байцим на запитання чи не ображається він на своє виключення з фракції і партії «Батьківщина» восени 2010 року.

Водночас під час сесії голова облради Володимир Войтович зазначив, що депутат Байцим увійшов до депутатської групи «Нова Волинь», яку очолює «регіонал» Борис Клімчук.

Депутат каже, що губернатор особисто йому запропонував долучитися до групи і «з задоволенням прийняв пропозицію», бо «бачить конкретні господарські, економічні цілі для вирішення проблем» в позиції Клімчука. Наприклад, в сфері фінансування розбудови Луцького аеропорту, виплати заборгованості по заробітній платі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Стрийко Показати IP 15 Лютого 2011 14:38
Свій серед чужих, чужий серед своїх
сергій Показати IP 15 Лютого 2011 15:20
заваливши роботу ківерцівського заводу,падіння ввп в області за їх керівництво з Романюком склало 50%, боргів по місту луцьку з Шибою наробили більше 200 млн.гривень боргів і падіння помислового виробництва в 4 рази,падіння будівництва в 6 разів за минулі роки ... що далі ?...він мені схожий на дівчинку яка на запитання "що ви робите сьгодні" відповідае "все"
ХХХ Показати IP 15 Лютого 2011 15:42
Байцим за двома зайцями поженетися - жодного не впіймаєте...
Невідомий. Показати IP 15 Лютого 2011 19:29
Ще трохи і Байцим піде працювати в Котів до дружини. А там можливо і німець допоможе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus