USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Грицюк увійшов до складу комісії адвокатури

30 Жовтня 2009 15:12
Керманич Волиньради Анатолій Грицюк став член Волинської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури. Про це 30 жовтня йшлося під час другого пленарного засідання чергової сесії Волиньради, – інформує репортер «Волинських новин».
Обговорення цього питання було тривалим і запеклим. Наприклад, присутня під час пленарного засідання голова Волинської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Галина Руденко зауважила, що кандидатури депутата Сергія Слабенка та Андрія Осіпова є достойними. Мовляв, перший – уже входив до складу комісії не просто «для кількості», а й брав активну участь у її засіданнях, а другий – молодий перспективний кандидат. Проте вона зазначила, що рада буде бачити у складі комісії адвокатури керманича Волиньради Анатолія Грицюка або його заступника Бориса Загреву.
Та все ж депутати вирішили голосувати. Кандидатура депутата обласної ради Сергія Слабенка, який раніше входив до складу цієї комісії адвокатури, не набрала необхідної кількості голосів. Другий проект рішення, згідно з яким членом комісії мав стати Андрій Осіпов, кандидатуру якого раніше запропонував очільник Волинської обласної ради, обранці волинської громади теж не підтримали. Депутати Волиньради виявили одностайність у третьому варіанті, який запропонував обранець громади Петро Пронь, - кандидатуру Юрія Максимчука вони теж не підтримали. У підсумку голова Волиньради Анатолій Грицюк запропонував власну кандидатуру. Зауважимо, що депутати Волинської обласної ради її підтримали. Входження Грицюка до складу Волинської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури вони зустріли шквалом оплесків.
Додамо, що Андрій Осіпов надає допомогу у правових питаннях Волиньраді на договірній основі. Голова Волинської кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Галина Руденко зауважила, що ця комісія покликана оцінювати рівень знань людей, котрі прагнуть стати адвокатами.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хохма Показати IP 30 Жовтня 2009 21:04
НЕ СМІШНО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus