USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Грицюк зробив черговий політичний прогноз

5 Листопада 2009 18:40

«На старті виборчої кампанії згідно соцопитувань в гонці лідирує Янукович, але переможе в ній Тимошенко.  Усі опитування свідчать, що Янукович дещо випереджає прем'єр-міністра. Але  у депутатських, партійних, журналістських і політологічних колах багато хто переконаний у саме в її перемозі.  Цей феномен пояснюється двома головними чинниками: значно енергійнішою кампанією Тимошенко та невпевненістю значної частини Партії регіонів у Януковичі, -  вважає голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.  
«У політичних колах усі розуміють – Тимошенко буде боротися за президентство з усіх сил. А боротися вона вміє. Висування Тимошенко на Майдані перед двохсоттисячною аудиторією прихильників стало психічною атакою на регіоналів, для яких події жовтогарячої революції залишилися невиліковною політико-психологічною травмою». 
«Чим далі розгортатиметься виборча кампанія, тим люди більше бачитимуть, що Тимошенко володіє всіма чеснотами необхідними для президента. Це досвід, працездатність, сила волі, лідерство, повага у світі, знання сучасної економічної й міжнародної проблематики. Разом із тим, усе чіткіше проявлятиметься «м’якотілість» Януковича, його втома, недосвідченість і грубість», - каже Грицюк.
 
«З іншого боку, соціологами давно зафіксовано ефект електорального ривка Тимошенко. Протягом усіх виборчих кампаній, де брала участь політична сила прем’єр-міністра, результат виборів були набагато вищі від тих, які пророкували соціологи. Учені пояснюють цей феномен здатністю Тимошенко заручитись підтримкою людей саме в останні дні кампанії», - розповідає Анатолій Грицюк.   
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 5 Листопада 2009 19:49
грицюк зі схрону віліз... напевно вже епідемія закінчилися...
QQQQQQQQQQ Показати IP 6 Листопада 2009 08:24
Не поганий прогноз я тільки за. А от на майбутнє Шановний майбутній губернаторе з молодюю працювати треба, і ділитись досвідом щоб потім хоч комусь можна було передати те що ви залишете... Але навіть коли Вам буде здаватись, що Ви перемогли от тоді на мій погляд зробите перший крок в нікуди бо ніским у Вашій команді його робити ( і ви самі це прикрасно знаєте)... Мудрих Вам рішень.
Нюша Показати IP 6 Листопада 2009 11:08
Це не прогноз,це правда...Тому що Тимошенко Ю.В.справді переможе...
Вася Показати IP 6 Листопада 2009 12:34
to Нюша: "а ВОНА, а ВОНА, сидітиме сумна...." Тягнибок переможе!
Дядечко Показати IP 6 Листопада 2009 15:51
Юля в президенти - Грицюк в губернатори
Нюша Показати IP 7 Листопада 2009 10:19
to Вася:"We are the champions,my friend..."
Нюша Показати IP 7 Листопада 2009 11:36
to Вася:"We are the champions,my frsend..."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus