USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

БПП, «Народний фронт» і РПЛ можуть сформувати нову коаліцію

25 Лютого 2016 12:44
Зі слів віце-спікера парламенту, у ВР створюється нова коаліція. Оксана Сироїд також додала, що всі фракції, за винятком «Опозиційного блоку», не хочуть йти на дострокові вибори, - інформує NewsRadio.

Парламентські фракції «Блок Петра Порошенка», «Народний фронт» і «Радикальна партія» почали роботу з формування нової коаліції у Верховній Раді, заявила віце-спікер парламенту Оксана Сироїд.

«Три політичні сили (БПП, «Народний фронт» і «Радикальна партія» Олега Ляшка — ред.) заявили, що вони працюють над формуванням коаліції, і що у них є відчуття, що цей процес буде успішним. Вони запевнили наших колег з Франції та Німеччини, що немає підстав турбуватися», - повідомила Сироїд в інтерв'ю виданню «Апостроф».

Вона також зазначила, що всі фракції, за винятком «Опозиційного блоку», не хочуть йти на дострокові вибори.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, наразі у Верховній Раді розігрують черговий політичний сценарій – розвал коаліції та реальну підготовку до наступних виборів. Режисери оголюють козирі й вимірюють реакцію населення, політики сваряться на ток-шоу та братаються у кулуарах.

Нагадаємо, провал 16 лютого голосування за відставку Кабміну на чолі з прем'єром Арсенієм Яценюком спровокував парламентську кризу в Україні. З парламентської більшості вийшли фракції «Батьківщина» і «Самопоміч». Без цих фракцій у коаліції не вистачить голосів для ухвалення законів.

Згідно з Конституцією України, якщо депутати не створять нову коаліцію після закінчення 30 днів, президент може розпустити Раду і призначити дострокові вибори. Минулої п'ятниці віце-спікер Ради Андрій Парубій заявив, що парламентська коаліція юридично все ще існує, оскільки «налічує понад 226 голосів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Перехожий Показати IP 25 Лютого 2016 12:52
Політичні імпотенти, які згодом будуть вимагати чергової порції віагри у видгляді дострокових парламентьських виборів, якщо "не взлетить".
Борис Показати IP 25 Лютого 2016 13:06
продажний ляшко?і що з цього вийде? час іде люди виживають а вони бігають граються і ігри політичні . у них же кармани набиті то їм все можна
українець Показати IP 25 Лютого 2016 13:27
Ляшко - політична повія!!! А як розпирається на ток-шоу... Блазень!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus