USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гузь хоче перехитрити закон

30 Липня 2010 14:35
Аби брати участь у виборах до місцевих рад, керівник волинського осередку партії «За України» Ігор Гузь, як і десятки його однопартійців по всій Україні, покинуть лави партії 27 вересня по 1 листопада.
Про це 30 липня під час спільної прес-конференції з керівником волинського осередку УНП Сергієм Годлевським повідомив Ігор Гузь.

Так як «За Україну!» зареєстрована менше як за 365 днів до дня виборів 31 жовтня, самотужки йти на вибори вони не можуть. Тому, як повідомив Гузь, вирішили залучитися підтримкою «дружної» партії УНП і балотуватися по їхніх списках.

Політики зазначили, що найімовірніше підтримуватимуть на пост луцького міського голови Богдана Шибу.
Опозиціонери кажуть, що влада вже тисне на них.

Зокрема, Ігор Гузь повідомив, що декілька днів тому керівництво «За Україну!» допитали представники МВС у Волинській області на прохання СБУ. Предмет розмови міліціонерів стосувався акції «Підтримай Конституцію України», в рамках якої партійці поширювали листівки та синьо-жовті стрічки. СБУ каже, що так як на листівках не були зазначені вихідні дані, то організатори порушили закон України про друковані ЗМІ.

Тиском партійці назвали також затягування з фінансуванням фестивалю «Бандершатат», який має відбутися а початку серпня. Гузь каже, що 40 тисяч повинні були прийти на цьому тижні.
Окрім цього, депутат облради на черговій сесії ініціюватиме рішення про недовіру начальнику УМВС у Волинській області Івану Прошковському, якщо той не дасть зрозумілих пояснень, чому автобуси з волинянами, які їхали до столиці на паломницьку ходу, не випустили з Луцька.
У Волинській єпархії УПЦ КП, до речі, цю подію коментувати відмовилися, обіцяючи «розповісти все» тільки наступного тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Іван Смолєнг Показати IP 30 Липня 2010 16:52
Молодець Годлевський, буду надіятись, що Гузя не будуть називати спецагентом Партії Регіонів, як мене.
11 Показати IP 30 Липня 2010 18:18
а голосувати хто буде ? Годлевський і Гузь??. Провальна ідея
Паре Показати IP 30 Липня 2010 22:15
Партія регегіонів може стати в авторитеті Лучан, коли підтримає на мера міста Шибу Богдана Павловича. Працюйте, Іване, працюйте.
ЛітРедактор Показати IP 31 Липня 2010 00:08
Він вже давно його перехитрив!! Вам що, тільки дойшло, журналюги?!?
Оглядач Показати IP 31 Липня 2010 00:27
Політик мусить мати обличчя, а не сіробуромалиново бюто-національноальянсно-українонародопартійну мармизу.
Viktor 69 Показати IP 2 Серпня 2010 16:05
Добре то як... Але мені здається пан Ігор, як національно свідомий політик мав би вже давно змінити прізвище на Гусак, не виключено, що напередодні виборів він це зробить... Бо національно свідомим набридло вже оскверняти свої священі бандерівські уста його нинішнім прізвищем... Це ж фактично Гусь, а який може бути до біса Гусь - тільки Гусак.... Слава хохла... ой сорі... Слава українцям і слава САЛУ!!!!!
ЛітРедактор Показати IP 2 Серпня 2010 21:39
А я вже знаю одного Ігора Гусака!!) А ГУЗЬ і дійсно - добрий ГУСЬ)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus