USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Гузь погрожує стати волинським майором Мельниченком

30 Червня 2010 13:01
Група депутатів опозиційних сил 30 червня на сесії Волинської облради стверджувала, що представники Державтоінспекції тиснуть на приватних перевізників, які возили 27 квітня 2010 року опозиційні делегації з Волині до Києва.

Зокрема, депутат Ігор Гузь стверджує, що до перевізників після їх співпраці з опозиційними силами підійшли представники ДАІ, оштрафували та погрозили: якщо вони й надалі працюватимуть з опозицією - їх позбавлять ліцензії на перевезення.

За словами Гузя, ДАІшники фіксують автобуси, які возять опозицію. А після того проводять з ними «бесіди», погрожують перевірками. Депутат каже, якщо представники ДАІ не припинять тиску, він підготує «сюрпризи про їх діяльність у вигляді відеоплівок та аудіозаписів» із фактами утисків, «як плівки Мельниченка».

Заступник начальника обласного управління ДАІ Григорій Мірошниченко повідомив, що автоінспектори здійснювали перевірку автобусів, які несправні. І відпрацьовували комплекс профілактичних заходів «Автобус-2010», аби не допустити ДТП на дорогах.

Мірошниченко підтвердив, що ДАІ фіксувало перевізників, які їздили на протест 27 квітня, «аби знати, яка кількість автобусів приїжджатиме, щоб розмістити їх на стоянках».

Голова облради Анатолій Грицюк повідомив, що на власні очі бачив, як працівники ДАІ під час акцій протесту спиняли машини без пояснення причин.

Депутати облради ухвалили рішення про створення комісії для розгляду скарг депутатів стосовно тиску ДАІ на чолі з Володимиром Бондарем. Також рекомендували провести начальнику УМВС у Волинській області Іванові Прошковському бесіду з ДАІшниками по кожній депутатській скарзі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ястребок Показати IP 1 Липня 2010 18:17
Уявляю, як злякався начальник ДАІ в області - мабуть, тепер ночами спати не може, кошмари мучать, Гузь із плівками у снах являється :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus