USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Гузь йде з міськради - у Верховну

17 Січня 2011 16:53
Голова Волинської обласної організації партії «За Україну!», депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь 15 січня звільнився з посади радника луцького міського голови за власним бажанням.

Як заявив сам Ігор Гузь, такі дії викликані бажанням зосередитись на роботі в політичній партії «За Україну!» та координації ряду проектів громадсько-політичного спрямування, - повідомили 17 січня у прес-службі Волинської організації партії «За Україну!».

Окрім того протягом січня цього року Ігор Гузь перейде на роботу в апарат Верховної Ради України на посаду штатного помічника-консультанта Народного депутата України В’ячеслава Кириленка.

Як розповів Ігор Гузь, робота помічника-консультанта нардепа не передбачає постійної присутності у Києві, тож основна його діяльність і далі зосереджуватиметься на Волині.

Гузь повідомив, що коло його нових обов’язків - це виконання доручень народного депутата, прийом виборців, організація зустрічей В'ячеслава Кириленка з виборцями області.

"Буде діяти приймальня Кириленка у Луцьку", - повідомив Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
відвідувач сайту Показати IP 17 Січня 2011 17:50
Романюку треба хорошого радника з гуманітарних питань і свободи слова - всестороннього і компетентного. Розумного політолога чи журналіста, який би готував йому спічі і підказував, як Ганька Януковичу, що де можна ляпнути, а чого ляпати не треба. Щоб не було таких казусів, як 13 січня в ВДУ, де він заявив, що Автоскладальний завод №1 завозить 200 зварювальників з інших регіонів, чим скривдив студентів. Вони ж усі "мнять", що будуть дипломатами, міністрами і бізнесменами.
007 Показати IP 17 Січня 2011 18:32
А що, Гузь був поганим радником?Так він же пішов з посади з чисто політичних міркувань-хіба не так?
Лучано Показати IP 17 Січня 2011 21:14
Ви там з шибою визначились хто розумний а хто красівий. Бо один з Томенком, інший з Кириленком. Одне яйце ж в два кошика не положиш.
Чепурний до Лучано Показати IP 18 Січня 2011 16:15
А в Шиби одне яйце?
підгузник Показати IP 18 Січня 2011 10:43
шкода що заголовок не виправдав сподівання й гузно лишається...
Ок! до підгузник Показати IP 18 Січня 2011 12:26
Палітік, блін! Згадав, як він у Білорусію їздив, ще й якихось діток возив з собов..Проти Бацькі воювать. Екпортер революції...ЧеГевара, блін...Так, може прокоментує, чим пагано в Бєларусі, кали усі працують і гроши зарабляють...
Беларус до Ок! Показати IP 18 Січня 2011 13:01
Ну так едь туда и зарабатывай деньги :))))))) Только почему то миллион беларусов сидят за границей на заработках. Если не знаешь ситуации в Беларуси, так и не показывай свою недалёкость и глупость.
Беларус до Ок! Показати IP 18 Січня 2011 13:03
Ты сначала научись название моей страны правильно писать, неуч :)
Ок! Беларусу до Беларус Показати IP 18 Січня 2011 14:23
В мене троє однокласників в Білорусії живуть, двоє-на державних посадах, один бізнесмен. На моря з сім'ямі їздять і все таке. Спілкуюсь з ними, щось не пре їх, чомусь, назад...
Беларус до Ок! Беларусу Показати IP 18 Січня 2011 14:41
Такой страны как Белоруссия нет. Люди на государственных постах в Украине тоже неплохо живут. Бизнесом в стране нормально можно заниматься только если связан с той же самой властью. И беларусов, которые в Украине занимаются бизнесом больше, чем украинцев-бизнесменов в Беларуси. Хоть Украина намного больше Беларуси.
Колос Показати IP 18 Січня 2011 12:31
Шиба не член партії "За Україну!" тому немає ніяких проблем у його співпраці з фондом Миколи Томенка. Це навіть на краще. А Гузь тут лишиться і не сподівайтесь, що він звідси перебазується до Києва, хіба у статусі народного депутата.
007 Показати IP 18 Січня 2011 16:31
Згадаете мое слово- буде Гузь народним депутатом
Українець, терплю москалів Показати IP 18 Січня 2011 17:32
Порада Гузю від чистого серця. Пане Ігоре! Ти обовязково СТАНЕШ народним депутатом, але лише при одній маленькій умові. Вона, ця умова, не важка. Для її виконання не треба 200 вагонів цементу і 100 млн. дол. В усіх патріотичних клубах, які є на Волині і на які ти маєш певний вплив, не треба вдовбувати молоді в голову, що є деякі особливі народи з деяким особливим набором якостей, навіть якщо ці якості позитивні. Від узагальненого позитивного взірця один крок до узагальненого негативного. В школі дітей вчать толерантності, а потрапляючи на виховання до Гузя, Середюка, Олешка і інших "козаків", вони слухають про культ великого українського народу і про меншовартість "клятих" москалів, недолугих румунів, чукчів та інших "малих" народів. І уся толерантність, яку вчили дітей наші геніальні макаренки, зникає. Ми повинні пояснити молоді, що ми живемо разом, що любити одне одного - добре, але зовсім не обовязково. Варто просто знаходити компроміс мирного співіснування, вчитися розмовляти один з іншим. Взагалі, більшість НАЦІ виростає з військово-патріотичних і патріотичних клубів. Приклад - Росія (вплив Лимонова і Маркевича - нині він відбуває покарання) і інших "клубів" на молодь 31 січня на "Манєжной" в Москві. Почалось з футболу, а закінчилось жертвами від рук цих же наці. Щороку від дубинок і арматури в їх руках гине 500-600 людей інших національностей. Деякі представники нашої славетної молоді теж вимахують шаблями в урочище музею села Рокині і на інших зібраннях. Згодом вони будуть вимахувати над чужими головами(якщо буде така нагода (!?), кілками і сокирами. Очевидно (виходячи з усього), Україні більше користі принесуть гречкосії, ніж волинські "козаки".
ліберал Показати IP 18 Січня 2011 21:19
якщо об"єктивно, то Гузь один з небагатьох "За Українців", який зумів провести депутатів у місцеві ради, при цьому з мінімальним фін. ресурсом. Він успішний політичний менеджер, тому Кириленко його підтягує, бо партія серйозно "буксує".. а все інше тупа демагогія і заздрість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus