USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ягодинський автоперехід реконструюють до кінця року

9 Квітня 2010 09:08
Серед стратегічних завдань Волині – розбудова прикордонної інфраструктури, зазначалося на зустрічі голова облдержадміністрації Бориса Клімчука із керівником Держмитслужби Ігорем Калетником.

Питання облаштування пунктів пропуску на волинській ділянці державного кордону та роботи митних постів, розташованих в області – під особливим контролем голови обласної державної адміністрації, - інформує прес-служба голови облдержадміністрації.

Працюючи в Києві, губернатор Борис Клімчук на прийомі у голови Державної митної служби Ігоря Калетника передусім поставив питання про розбудову Ягодинського міжнародного автомобільного пункту пропуску.

Під час розмови намічений чіткий графік робіт для введення в експлуатацію ІІ черги реконструкції переходу наприкінці нинішнього року.

Наголошено, що важливість завершення будівництва полягає також у контексті підготовки України до Євро-2012. Тому фінансування робіт буде здійснюватись стабільно. Тобто, відповідно до призначень, які уже включені до проекту кошторису держави на 2010 рік.

Тендери на здійснення будівельно-монтажних і пуско-налагоджуваних робіт на Ягодинській митниці оголосять одразу після прийняття закону «Про державний бюджет України на 2010 рік».

Під час зустрічі йшлося також про кадрові зміни на Волинській митниці, викликані необхідністю активізувати та поліпшити її роботу, в тому числі – на митному пості «Луцьк».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus