USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Як у 41-му році», – Столяр про податківців

3 Березня 2011 11:55
Дії податкової міліції під час обшуку приміщень на Ковельській,2 10 лютого нагадали депутату Волинської обласної ради та президенту ФК «Волинь» Василю Столяру 1941 рік, адже податківці увірвалися з автоматами, вели себе зухвало і не навіть не давали жінкам без нагляду сходити до вбиральні.

Таку інформацію Столяр озвучив під час сесії 3 березня.

Нагадаємо, що 10 лютого податкова міліція обшукала 24 організації, що знаходяться на четвертому поверсі приміщення на Ковельській,2 в Луцьку.

Постанова про обшук стосувалася ПП «Мега-транс-авто», однак правоохоронці обшукали усіх присутніх, а також замкнули їх в одному кабінеті на декілька годин без права користуватися телефонним та будь-яким іншим зв’язком, а також вільно пересуватися.

«Ні на які звернення, ні на які запити податкова не дає відповіді, що доказує «безпрідєл» податкової. Жінки не моли в туалет вийти. Добре, що двері дозволяли закрити», - каже депутат.

Серед організацій, у яких забрали документи та печатки, були Федерація футболу Луцька та Волині. Тому організації, будучи членами ФФУ навіть не можуть обрати делегатів для зборів організації.

«Співробітники міліції вилучили гроші та документи. Зокрема, установчі документи Федерації футболу Волині, документи фінансово-господарської діяльності, печатку, факсиміле Голови Федерації футболу, особисті гроші працівників федерації в сумі близько 11 тисяч гривень. Однак, у протоколі про вилучення грошей нічого не вказано», - зазначає Столяр.

Більше двадцяти днів діяльність організації паралізована. Ніяких відповідей чи пояснень з прокуратури чи податкової міліції щодо дій не надходить.

«Це не перший факт. В мене ряд документів від підприємців, які провокують нашу податкову адміністрацію», - каже депутат.

Столяр каже, що ситуацією вже цікавився віце-прем’єр Міністр України Борис Колесніков, низка депутатів та керівників Федерації футболу України, а також керівники структур, що займаються підготовкою до чемпіонату з футболу Євро-2012.

Розібратися в законності дій податківців депутат закликає Прокуратуру та СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
! Показати IP 3 Березня 2011 14:42
бідний нещасний
Сищик Показати IP 4 Березня 2011 09:34
Шановні люди! Хто знає, поясніть, звідки взялась на Волині ця напівкримінальна людина - Столяр? Хто він, чому не володіє мовою, проживши все життя в Луцьку, чому він в "тіні", чи є в нього якась освіта (куплених дипломів не рахувати? Чому в нього кримінальний сленг? Скільки років він відсидів? Дуже прошу - відгукніться, хто щось знає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus