USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Якщо тарифи на проїзд не зростуть – будуть акції протесту, – автоперевізники

20 Грудня 2010 16:48
Автоперевізники кажуть, що можливі акції протесту у випадку відсутності реакції місцевої влади на необхідність підвищення тарифів на проїзд у маршрутних таксі.
Про це повідомив голова Всеукраїнської асоціації автоперевізників України Віталій Рева, інформує «Дело».
Рева зазначив, що відповідне рішення ухвалене в п'ятницю, 17 грудня, на загальних річних зборах автоперевізників.
«Рішення зборів оформляється зараз, там цілий ряд питань», – сказав він. Зокрема, в рішенні зборів зазначено, що перевізники будуть залежно від вартості палива міняти і тарифи.
«Рішення ухвалене, і питання стоїть так: якщо вони не зреагують – це в основному стосується місцевих органів влади, – то ми змушені будемо проводити протестні акції, тому що за рік тільки в Київській області 8 підприємств стали банкрутами, повністю розвалилися, у 8 районах вже немає навіть автопідприємств », – зазначив голова асоціації. За словами Реви, це також зазначено у рішенні зборів.
У той же час він підкреслив, що в рішенні про необхідність підвищення вартості на проїзд у маршрутках немає конкретної дати підвищення, оскільки час і розмір підвищення розраховує кожен перевізник окремо.
За словами керівника ВААП, також планується надіслати відповідні звернення до Кабінету Міністрів і в міністерства. «Це було рішення річних зборів, – сказав Рева, маючи на увазі приведення тарифів у відповідність зі зростанням цін на паливо. – А тепер на підставі цього рішення ми звернемося з відповідним листом на адресу Прем'єр-міністра, Мінінфраструктури, Мінекономіки і попередимо».

На думку експертів, тарифи необхідно підвищувати на 1-2 гривні, оскільки перевезення стали збитковими, оскільки нинішні тарифи розглядалися, коли вартість палива була нижчою в 2,5 раза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
:) Показати IP 20 Грудня 2010 17:25
Тарифи збиткові? Не смішіть мене! Просто суперприбутки можуть трішки зменшитись. Таки потрібно було змусити знизити тарифи до 1,5 грн. Тоді б повернення до 2 грн. показалось би щастям
*** Показати IP 20 Грудня 2010 17:38
Таких тарифів, як у нас, немає майже ніде. Хоча відстані нашого міста і інших не можна порівняти. Хай трошки вгамують свої апетити, а то тільки і плачуть, що мало.
лучани Показати IP 20 Грудня 2010 17:51
а нам-пасажирам треба провести акцію-жодної поїздки без білета.От тоді і порахуємо їх "збитки"Пропоную всім вимагати білети в маршрутці. То буде наша акція протесту.Я особисто на соромлюся брати білети але таких пасажирів мало-тому вони і підіймають тарифи.
козюрі Показати IP 20 Грудня 2010 17:52
Козюра-де ти .Чого мовчиш.Де обіцяні 1.5 грн
Ладомир до козюрі Показати IP 20 Грудня 2010 19:22
а Козюри все фіолетово. Він тільки пухнастий коли до влади сверіблось! Та хіба тількі Козюрі.
від козюри до козюрі Показати IP 20 Грудня 2010 22:52
Сиджу, як вош в кожусі.Я знову депутат,і найближчі п’ять років прошу мене не напрягати вашими тарифами.
ДОМОВИЧОК Показати IP 20 Грудня 2010 18:12
блін пі..ець! Вони що зовсім офігели?? Збиткові вони?!!! То нехай ідуть в інший бізнес!Люди не бездонна грошова яма! Я б сама пішла на акцію по зменшенню тарифів! Шкода що нема кому їм "підрихтувати" передок! КОЗЮРА а ти чого мовчиш? Де твої заказні статті?Чи тільки перед виборами махати бумагами можеш?
Оо Показати IP 20 Грудня 2010 22:44
Це ж коли паливо було у 2-2,5 разів дешевше? Тоді коли проїзд був по 1 гривні! Безсовісні...
Перевізник Показати IP 21 Грудня 2010 08:17
Читайте уважно, мова не йде про луцьких перевізників.
Критик Козюри Показати IP 21 Грудня 2010 08:59
Так,так,нехай Гандрейко особисто дасть відповідь своїм виборцям,де проїзд по 1,50 в маршрутному таксі.БІг-борди обклеїв пів міста ,де зазначалося,що проїзд становить1,50,надрукував купу статей,і що з того???Як казав в своїх попередніх коментах один розумний чоловік - молоде покоління політиків не відповідає за свої слова і обіцянки.Трудись,політик...
Ваня Показати IP 21 Грудня 2010 11:44
Якы нахаби, ныяк не вгамують своъ апетити. Я підримую попередніх дописувачів,Всім білети і не ті бумажки, які в них є, а зареєстровані в податковій кожен білетик. Отоді підвищать тарифи. І податки, щоб заплатити по повній, а не копійочки плалять підприємці хренові. Коли вже нажруться, невже так бензин піднявся, Міжобласні маршрути вже років 10 не піднімали тарифи. 30 км від Луцька по 5 грн вартує білет, а в Луцьку проїхати два км. хочуть по 3 чи 4. Ганьба.Але ж ці всі маршрути всіх чиновників, ото і під себе гнуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus