USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Янукович неприйнятний на заході і сході, - Якубюк

13 Лютого 2010 09:41
 

«Західна преса розчарована результатами виборів в Україні. Наголошують, що Янукович – зручна вивіска для олігархів і огида для Росії», - вважає волинський вчений і журналіст Анатолій Якубюк.
«Впливове британське видання «The Financial Times» констатує, що Віктор  Янукович є «вельми корисною політичною вивіскою» для «магнатів українського бізнесу», - каже вчений.
«Разом із тим, у статті йдеться, що над Януковичем відверто сміються й у середовищі російської політичної еліти. Мовляв, Путін, як офіцер КГБ і Янукович, як колишній ув’язнений – це абсолютно неспівставні постаті. 
Ще не оголошено офіційних результатів виборів, а західний світ уже сміється з імовірного четвертого Президента України. Росія нібито ставиться рівно до обох кандидатів і навіть частково підтримує Януковича. Однак, серед російської еліти побутує відвертий сміх над малограмотним і недолугим Януковичем. Росія відверто радіє, адже маніпулювати таким президентом України буде надзвичайно легко», - вважає Анатолій Якубюк.
«Слід назавжди зафіксувати для себе твердження, висловлене британським виданням: колишні офіцери КГБ-ФСБ - а зараз саме вони керують Росією - ніколи не будуть ставитися до Януковича, як до рівного собі. Він назавжди носитиме на собі клеймо засудженого рецидивіста», - каже Якубюк.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Юстас Показати IP 13 Лютого 2010 11:36
Цікаво, коли це Якубюк став вченим і журналістом. До цих слів поряд з Якубюком треба ставитися, принаймні, з гумором.
Вікінг Показати IP 13 Лютого 2010 12:30
Жаль, що авторитет у влади близький до нуля. У світі, звичайно, теж не обожнюють правителів, однак принаймні не зневажають.
алекс Показати IP 13 Лютого 2010 15:20
Що ж ви так х...во попрацювали під час виборів,авторитетні наші? І до думки своїх однопартійців не дослухалися,і самі не знали,як вибори зорганізували.Авторитет сьогоднішньої влади області навіть не 0,а мінус 100%:вона корумпована зверху до низу та темно безграмотна.
Схід Показати IP 13 Лютого 2010 20:27
Косозаплетені "слабі на голову", якщо не бачать і не чують, як цівілізований світ,офіційно на рівні керівників держав вітають Януковича з ПЕРЕМОГОЮ в чесних, демократичних виборах.Юлька боїться,що після відставки з посади Прем'єра вона буде ніхто і звати її буде ніяк.Вона не депутат, не Прем'єр-вона простий керівник партії.Фракція у парламенті розвалиться,на місцях влада і депутати поперебігають до других,народ згадає брехню Юліну і відвернеться-фініш.Битву програли,а Якобюк ще патрони підносить.Скажіть йому люди добрі,хай бере шинель і йде додому.НІ МАЙДАНУ-ТАК РОБОТІ.
Оптиміст Показати IP 14 Лютого 2010 10:52
Теза перша - зек без 5 хв. Президент; Друга - нарід український собі обрав достойника, який вартий народу, що за нього голосував; Третя - усіма нашими Президентами маніпулювала Москва, як хотіла і куди хотіла; Четверта - Вона - заплатила по повній за свого язика, і зійде поступово на маргінес; П`ята - Волинські "вчені та журналісти" були є і будуть співцями на замовлення, і в контексті подій такі статті - цьому підтвердження. Шоста - Заходу глибоко по барабану, що тут у нас робиться: усі ці ЦРУ, МВФ, ОБСЄ, ПАРЄ і т.і. вболівають лише за ВЛАСНІ інтереси. А наші телепні усе сперечаються куди йти - на Зх чи Сх? Захід під процент паперу зеленого надрукує і нам всучить, ми подякуємо і платитемемо золотом; Схід - скупить землі заводи і параходи та дасть копняка недолугому хохлу; а ми - обітремо сльози з тупенької мармизи, погорюємо і наступного разу обов`язково знайдемо що сказати...у відповідь... ДІСТАЛИ!!! Нічого при Зекові на станеться: і при НІЙ і при НЬОМУ ми вже жили, це - рудименти історії, обидва ще трохи пограються у політику підзбирають грошенят та й на спочинок... А нашим дітям тут жити. Займаймося любі брати і сестри своїм саморозвитком та не голосуймо за телепнів, бо вони такі через нерозуміння власного місця в історії України. Пройде трохи часу і Він і Вона - старпери, вдивляймося пильніше у молодь, шукаймо нових лідерів, та не Гузів та Сосновських, а критично налаштованих ідеалістів Української держави, бо за нами, молоддю, МАЙБУТНЄ, у нас є те, чого не має ні Він ні Вона - час подумати і зробити свій вибір.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus