USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Єдиний центр і Наша Україна на Волині не платять зарплату. У Романюка «допомагають» листами

9 Лютого 2011 09:49
Волинські партійні осередки Єдиного Центру та «Нашої України» не платять своїм працівникам заробітну плату.

Про це під час засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати 8 лютого повідомив заступник міського голови Луцька Василь Байцим.

За його інформацією, станом на 1 лютого борг перед 18 працівниками в керівника волинського осередку Єдиного Центру складає 13 тисяч гривень. Бухгалтер пояснює, що в організації немає коштів, аби виплатити зарплати, які працівники партії чекають з грудня 2010 року.

«Ну, це смішно. Соромно попадати до таких списків. Я рахую, що це просто якесь непорозуміння», – висловився Байцим.

Серйозний борг по зарплаті має і місцева організація «Нашої України». Там, за словами Байцима, фігурує сума у розмірі 621 тисяча гривень.

У «зарплатній» комісії вирішили, що «допоможуть» у цій ситуації офіційним листом-зверненням від міської ради до керівництва обласних партійних організацій.

«Давайте місяць почекаємо, підготуємо лист-звернення від міської ради, щоб розрахувались… Очевидно, ми не можемо втручатися в діяльність політичних партій, але просити їх розрахуватися зі своїми працівниками… Ну, я думаю, нас за це до тюрми не посадять», – сказав Байцим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus