USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Європейський вектор» привіз на Волинь 32 тонни гуманітарної допомоги

9 Грудня 2010 17:56
На Волинь силами благодійного фонду «Європейський вектор» надійшло 32 тонни гуманітарної допомоги з Німеччини.

«Гуманітарку» передадуть Територіальному центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Луцька, Луцькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та громадським організаціям «Ми плюс» і «Терне Рома».

Роздачу безкоштовного гуманітарного вантажу провели 9 грудня за сприяння міської організації партії «Фронт Змін».

Як розповів депутат Луцької міськради, голова міського осередку «Фронту Змін» та президент фонду «Європейський вектор» Олександр Пиза, для потреб цих закладів благодійна німецька організація зібрала багато «беушних» речей: інвалідні візки, одяг, взуття, іграшки, меблі тощо.

«Нам суттєво допоміг у цій справі засновник фонду «Європейський вектор» Сергій Мартиняк. Ми перший раз приймали партію гуманітарної допомоги, тому багато складнощів було з документами, з розмитненням. Але з усім розібрались. Наступного разу буде простіше. Речі, хоч і вживані, але справно функціонують», – розповів Олександр Пиза.

За словами Пизи, протягом року існування фонду, за допомогою до них звернулось близько сотні людей. Наступний рейс у «Європейському векторі» очікують у травні.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
M Показати IP 9 Грудня 2010 19:22
Правильно, якщо українська влада не турбується про своїх людей, їм допоможуть багаті сусіди, хай навіть вживаними речами. Це ще раз свідчить про ситуацію, яка є в країні.
Олександр Пиза до M Показати IP 9 Грудня 2010 21:41
Це така ситуація в наших головах. Це наша біда. І не так не хочеться втікати звідси...
Роман до Олександр Пиза Показати IP 12 Грудня 2010 11:44
Не зовсім зрозумів вашу останню фразу. Так хочеться чи не хочеться втікати?
цікава Показати IP 10 Грудня 2010 08:10
а сес перевірила ці речі? кажуть там чимало зарази. крім того,знаючі люди розповідали,як речі з гуманітарки потрапляють на ринок. Віддають ніби знедоленим, а ті й передають кому треба,щоб продати. бо ці речі - це гроші на хліб і молоко
Не цікаво до цікава Показати IP 10 Грудня 2010 11:40
Краще би СЕС перевіряла якість продуктів на ринку та на їх виробництві. Що до другого то можу погодитись, але це вибір людей які потребують допомоги, або на совісті тих осіб які не потребують допомоги, але нею користаються!
ЗМІНЕНИЙ ФРОНТ Показати IP 10 Грудня 2010 08:15
Не залежно від ситуаціі в ваших головах,у вас як і на землі обітуванній все завжди нормально,і це дійсно біда для Украіни
ЯЙКА Показати IP 10 Грудня 2010 17:05
Я вважаю, якшо є змога безкоштовно взяти ту гуманітарку з Європи таким закладам, то це тільки плюс!
небайдужа Показати IP 10 Грудня 2010 17:43
у мене чимало набагато кращих від тих, що на фото б.в. речей. І я б віддала, чесно. Але не в шарашкіну контору, а принесла до хати, де живуть такі знедолені. Але в мене немає таких адрес, та вряд чи їх можна десь узяти. Про допомогу, ринок і просто безлад маю свої "гулі". Одного разу я принесла дитячі речі в церкву. Просила, щоб дали адресу. але чемні монахи-отці сказали, що так завезуть. І ось одного дня побачила штанці з мого малого (штанці сама шила, тож помилки і бути не могло!)на ринку в секонд=хенді.... Другий випадок. Є така служба дитяча, яка щороку проводить різні марафони. Якось зайшла до них,бо хотіла поцікавитися, які речі приймають. Але зайшла після роботи. Двері напіврозчинені були. і що я бачу: стоять дві жінки і перебирають гуманітарку. В одну сторону - що краще,а в другу - що відвізти.
Helge Показати IP 12 Грудня 2010 10:14
Попытки местных "политиков" получать политические дивиденды, раздавая гуманитарную помощь собранную гражданами ДРУГОГО государства - что может быть цинничнее)))) Пожалуй, только продажа главврачом областной больницы СИДОРОМ ветеранам Великой Отечественной войны протезов и медикаментов, которые ему поступают по линиям европейских гуманитарных организаций...
Tarantino до Helge Показати IP 12 Грудня 2010 10:15
Можете довести?
Helge до Tarantino Показати IP 12 Грудня 2010 13:14
а сомневаетесь?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus