USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Інтернат отримав від податківці спортивний міні-зал

31 Травня 2010 12:19
Волинські податківці відвідали підшефну Люблинецьку школу–інтернат - школярам подарували спортивний інвентар.

Про це інформує відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян обласної ДПА.

У день останнього дзвоника на урочистій лінійці побажання щасливої життєвої дороги вісімнадцять випускників закладу почули з уст представників влади, педагогів –наставників, духовентства та представників податкової служби області.

«Промайнуть роки, але ви завжди з глибокою вдячністю згадуватимете своїх вчителів — вимогливих, але надзвичайно добрих і терплячих. Це вони навчили вас розуміти прекрасне, палко любити рідну Україну, поважати людей та займати активну життєву позицію»,- звернулася до випускників начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Алла Алейнікова.

На останній дзвоник до школи-інтернат навідалися й випускники минулих років. Як і нинішні випускники, свій перший крок у доросле життя вони теж зробили, маючи моральну і матеріальну підтримку від шефів навчально-виховного закладу - волинських податківців.

Відвідини підшефної Люблинецької школи-інтернату в дні урочистих свят для волинських податківців стали традиційними. Ще одна традиція - щомісячне відрахування частки заробітної плати для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яких навчають та виховують в стінах школи-інтернату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus