USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Юні волиняни вивчали правила дорожнього руху, жартуючи

26 Лютого 2010 10:34
Працівники УДАІ УМВС України у Волинській області спільно з Управлінням освіти і науки Волинської ОДА вже тринадцять років поспіль проводять змагання з КВН-ЮІР.
До порядку на дорозі дітей потрібно привчати змалку, пояснювати їм, що здоров’я та життя варто берегти та цінувати, а не ставитися до нього легковажно. Нещодавно на Волині пройшли перші відбіркові ігри ХІІІ обласного конкурсу серед команд веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху (КВН-ЮІР) на кубок «Пам\'яті Олександра Лущинського». Про це повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Перші зональні змагання серед команд Турійського, Ковельського, Старовижівського, Локачинського районів та міста Ковеля відбудулися у селищі Стара Вижівка, на яких перемогу здобула команда НВК «школа-гімназія» селища Турійськ. Другий етап проходив у селищі Маневичі, де за перемогу боролися школярі Камінь-Каширського, Любешівського, Ратнівського, Маневицького районів. У фінал вийшли команди НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - гімназія» №2 міста Камінь-Каширського та НВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів - ліцей» Маневицького району.
У третьому етапі, який проходив у місті Рожище, перемогу святкувала команда КВН-ЮІР будинку школяра міста Горохова. За результатами четвертих відбіркових ігор, що відбувалися у Нововолинську, у фінал вийшла команда ЗОШ І-ІІІ ступенів села Згорани Любомльського району. Тепер ці команди змагатимуться у фіналі за квиток на регіональний відбірковий тур, що пройде у Чернівцях. У конкурсі взяли участь команди КВН-ЮІР загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області. Змагалися школярі у трьох конкурсах, перший з яких традиційний – привітання під назвою «Живи за правилами!» Другий етап – конкурс відео-кліпів на тему «Нас об\'єднує повага до Правил дорожнього руху». Свої виступи діти завершували музичним домашнім завданням «Я – не порушую ПДР». На відбірковому етапі всі без винятку школярі продемонстрували кмітливість та дотепність. На думку членів журі, в кожному місті чи селищі, де вони побували, було обрано найсильніші команди. Тепер дітям залишається чекати фіналу та налаштовуватися на чесну і веселу гру.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus