USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кандидату у бюлетні змінили партійність

31 Жовтня 2010 13:13
У Нововолинську у виборчому бюлетені щодо кандидата у депутати Нововолинської міської ради по одномандатному мажоритарному виборчому округу №17 Наталії Щерби міститься інформація про те, що вона висунена ВО "Свобода". Насправді ця людина представляє ВО "Батьківщина".
Спостерігачі від "Свободи" склали відповідний акт, - повідомила прес-служба ВО «Свобода».
Окрім того, у селі Ласків Володимир-Волинського району о 7 годині не хотіли зареєструвати на виборчій дільниці довірених осіб кандидата на посаду сільського голови від "Свободи" Петра Козлюка. Це здійснено за вказівкою голови ДВК Івана Авдіюка (Народна партія). Відкриття сейфу, отримання бюлетенів та інші процедури під час підготовчого засідання комісії відбулися без присутності представників "Свободи". Наразі довірених осіб зареєстрували на дільниці.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus