USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Хочеш у Ялту – звернися у Волинську єпархію

12 Червня 2010 15:07
Паломницька служба Волинської єпархії УПЦ КП організовує поїздки до Святих місць України – скажімо, 12 червня делегація паломників молилася у Печерській лаврі, Феодосіївському, Введенському, Видубицькому, Іонівському та Михайлівському Золотоверхому монастирях, а також відвідала Андріївську церкву та Володимирський собор у Києві.

Про це інформує прес-служба Волинської єпархії.

Священики пропонують волинянам продовжити паломництво 13 червня. Організована група мирян поїде до святинь Рівненщини: відвідає монастир у Дермані, де п’ять чудотворних ікон і цілюще джерело, собор в Острозі, де мироточива ікона, монастир у Межирічі з чудотворною іконою, джерело Святого Миколая в Гільчі та монастир у Городку – там є чудотворна ікона та частинка гробу Богородиці.

Паломницька служба єпархії просить бажаючих відвідати святі місця зголошуватися до 12 червня. Виїзд із Луцька о 6:30. Паломники повернуться з екскурсії о 22.00. Вартість поїздки – всього 60 гривень. До слова, це навіть дешевше вартості квитка куди-зворотньо на рейсовому автобусі.

А ось 19 червня паломників запрошують відвідати Маняву Івано-Франківської області. Там волиняни побувають у скиті, на джерелі «Сльоза Божої Матері», водоспаді Святого Духа, на джерелі Святого Духа.

Хто бажає духовної мандрівки – мусить зголоситися про участь у турі до 17 червня. Бо 18 червня паломники виїдуть із Луцька. Вартість поїздки - 120 гривень.

Найцікавішою обіцяє бути паломницький тур із 21 червня по 3 липня до святинь Криму. Волиняни зможуть побувати в Бахчисараї (Успенський монастир, Качі-Кальйон-Печерний монастир), Севастополі (Херсонес, Володимирська церква, Георгіївський монастир, Новоспаський скит), Балаклаві (Інкерманський монастир), Сімферополі (Троїцький монастир, Петро-Павлівський собор, Свято-Троїцький собор – мощі Луки, каплиця (тантина) Єлени й Константина), Судаку (Топловський монастир), Ялті, Форос.

Зголошуватися потрібно не пізніше, як за тиждень до першого дня паломництва. Загальна вартість проїзду, проживання та екскурсії - 1 200 гривень у приватному секторі або 1 400 гривень – на квартирах. Дітям до 10 років поїздка обійдеться у 750 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus