USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

Ківерчанам радять зачекати з купівлею вугілля. У них буде газ

7 Грудня 2009 13:34
Ківецівська райдержадміністрація порадувала краян звісткою, що цього тижня, орієнтовно в середу-п’ятницю, в селах Завітному і Човниці у домівках місцевих жителів з’явиться газ.
 
За словами голови Ківерцівської райдержадміністрації Леонтія Кричкевича, до 19 грудня в районі планують газифікувати оселі у селах Мительне й Личани. Відтак, із 75-ти населених пунктів  до кінця року будуть забезпечені газовим опаленням 56 сіл.
 
Газифіковують район лише для обігріву домівок. Тоді як 80 відсотків бюджетних установ вже переведено на енергозберігаючі види палива. Скажімо, із жовтня запустили котел в Олицькій школі, - повідомляє Волинське телебачення.
 
«Як результат, за півтора місяці використали палива всього на 800 гривень», - зізнається голова райдержадміністрації. Наприклад, завдяки переведенню Ківерцівської центральної лікарні на автономне водозабезпечення в районі зекономили 100 тисяч гривень. Заощаджені гроші пішли на купівлю нового автомобіля «швидкої допомоги» для районної лікарні.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юка Показати IP 7 Грудня 2009 14:17
то два села Ківерцівського району скоро святкуватимуть велике свято. мабуть чекають з нетерпінням
seal Показати IP 7 Грудня 2009 15:36
Головне, щоб радість жителів цих сіл потім не вилилась у сльози, після того, як прийдеться розраховуватись за спожитий газ.
Roma Показати IP 7 Грудня 2009 16:27
Газ-це добре ,Але як ціна на нього зросте після НР буде не всім добре...Є ж альтернатива газу,Вітровий генератор і світлоі тепло і незалежиш не від кого.
OrestN Показати IP 7 Грудня 2009 22:53
альтернатива є, але не при уряді Тимошенко, яка хоче посадити на голку путінського газу усіх українських споживачів, замість того щоб розвивати власне добування газу і альтернативних видів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus