USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук хоче «накрити поляну» нардепам-волинянам

28 Лютого 2011 11:40
На боротьбу з очікуваними паводками на Волинь надійде 5,8 мільйона гривень державних грошей.

Про це під час «оперативки» у понеділок, 28 лютого, розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Гроші використають на укріплення дамб річки Стир та боротьбу з підтопленнями поблизу Нововолинська.

За словами губернатора, нині ситуація в області нормальна, проте фахівці таки прогнозують повені. Тому готуватися до надзвичайних подій потрібно ретельно, оскільки «ця весна особлива у плані тривоги».

«Не забуваємо, що весна, окрім того, що тане сніг, ще дає дощі», – нагадав голова ОДА.

Відтак, аби справно спрацювати у період танення снігів та ймовірних підтоплень, в області має бути готовий «алгоритм спільних дій» усіх відповідальних служб.

«Треба дійти до кожного села, до кожної садиби, поставити завдання на період можливого паводку», – наголосив губернатор.

Оскільки передбачених 5,8 мільйонів гривень може бути недостатньо на період повені, керівництво області продовжуватиме шукати шляхи залучення державних коштів.

Отримати області 5,8 мільйонів гривень допомогли і «патріотично налаштовані» депутати Верховної Ради, родом з Волині. Клімчук розповів, що по темі підтоплення активно працювали нардепи-волиняни Григорій Смітюх та Адам Мартинюк.

«Патріотично налаштовані депутати залишаються патріотично налаштованими. І їх велика кількість… Але не всі далеко працюють на область», – висловився губернатор.

Клімчук каже, що деяким нардепам варто вручити копії документів «того, що вже зроблено». Мовляв, аби ті не клопотали там, де вже все вирішено.

Крім того, голова ОДА запропонував організувати зустріч з народними депутатами від Волині. Для цього можна, каже Клімчук, і «поляну накрити».

«Я в минулому році це робив. Нормальна була зустріч», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Борис (тезко) Показати IP 28 Лютого 2011 12:00
Пане Борисе! Накрийте поляну і обовязково запросіть журналістів. Не ради 100 грамів, а заради того, щоб народні обранці почули правду про себе не в газеті, а прямо в очі. Обовязково там має бути Кирильчук і ще один "ізбраннік", який сидить у ВР лише задля того, щоб періодично обкатувати свої кулаки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus