USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Клімчук хоче поставити пам’ятник жабі

11 Грудня 2011 15:13
Пам’ятник великій зеленій жабі, яка душить волинян, голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук хоче встановити поблизу Київського майдану.
Про це він розповів під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс».

Власне, це була відповідь губернатора на запитання глядача з Берестечка, який нагадав про «болюче» питання лазні у містечку. Зі слів чоловіка, наразі у Берестечку мешкає більше 2 тисяч людей. Приблизно 80% з них не мають систем водопостачання у своїх домівках. Тож, для багатьох єдиний спосіб помитися в належних умовах- піти до комунальної лазні, яка працювала у місті десятки років. Однак утримувати приміщення місцевій владі нібито стало невигідно і заклад закрили .

Президент корпорації «Аверс» Олег Величко під час прямого ефіру пояснив Клімчуку - проблема у тому, що лазню не хочуть передавати у «приватні руки», тим часом її нібито розбирають на будматеріали.

«Таке у нас буває. Жаба їсть. Жаба не повинна їсти чиновників чи сільського голову. Треба приймати рішення, не боятися цього робити. Або будувати баню за свої гроші. Або впускати бізнес. Ну чому має жаба душити, скажіть, будь ласка?», - поділився думками губернатор.

«Борюся я з тою жабою. Навіть є в мене така ідея, як доживу, поставити пам’ятник великій зеленій жабі. Десь там в районі Київського майдану. Може, ближче до податкової, не знаю. Автор Василь Рижук вже зліпив макет із пластиліну. Ми думаємо над цим. Це те, шо інколи заважає. От зазирни до сусіда і хай воно тебе душить. Не треба зазирати! Треба кожному робити своє», - додав Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Наталия. Показати IP 11 Грудня 2011 15:24
Знакомая жаба!!! Стоит этот памятник на набережной в городе Голая Пристань.
лучани Показати IP 11 Грудня 2011 17:35
Спочатку Клімчук " впускає" приватний бізнес, а потім доїть, вимагаючи відкати у фонд Рідна Волинь. Супермаркети вже постраждали від втручання клерка у ПРИВАТНИЙ бізнес.
market до лучани Показати IP 11 Грудня 2011 20:51
А люди не страждають від цих супермаркетів? І в чому це вони постраждали? Факти у студію.
єфрейтор Показати IP 11 Грудня 2011 21:09
А житель Берестечка мабудь С. Філіпович. Ще більки от одну баню в Берестечку не купив. Ще купить баню і посада мера Берестечка буде називатись "ФОРМАЛЬНОЮ". Тоді для чого взагалі мер? Але якщо не хоче продавати Філіповичу, міг би хоч з аукціону продати, вже б бурянами не заростала б.
С.Філіпович для Єфрейтора до єфрейтор Показати IP 18 Грудня 2011 13:30
Мер Берестечка і так формальний і бездіяльний. Посада голови Берестечка мене не цікавить, хай буде будь- хто, аби був патріотом Берестечка і робив все для блага міста.А баня тільки через аукціон.Єфрейтору з мене кава.
місцева влада Показати IP 12 Грудня 2011 07:44
Як ніби цей черговий «перл» про жабу не в «дугу». На цей раз голова знову не подумав. Термін «душить жаба» - це про чорну заздрість. Заздрість навколо проблем з лазнею в Берестечко не проглядається. Швидше усього, навпроти споруди ДПА треба поставити пам’ятник стаду баранів, які прийшли у волинську владу по так званій квоті партії регіонів з подачі Клімчука. І ще добавити туди ковельських баранів. Це буде символізувати нинішню волинську владу і надовго залишиться в памяті волинян.
VSC до місцева влада Показати IP 12 Грудня 2011 10:51
+100. Про стадо просто супер.
Ігор Г. Показати IP 12 Грудня 2011 10:25
Так вже посадовці від жиру "бісяться". У них проблем нема -тільки жаба душить.
шушварок Показати IP 12 Грудня 2011 13:45
а чому б не поставити пам'ятник Попандопалу, який на кожного президента має шапку іншого кольору? Скбк увіковічив би. а жаба не душить на волині хіба того, хто скоро лусне від жиру.
Горохівець Показати IP 12 Грудня 2011 17:05
А ПІДГАРЛЯ у жаби дуже подібне до "другої бороди" пана Клімчука...
М. Показати IP 19 Грудня 2011 19:55
прекрасна логіка;не треба зазирати на преведним трудом нажиті чиновниками га землі, дачі, машини, вілли, і т.д. бидло повинне знати своє місце . . . це все чому нас учить український вчитель

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus