USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Клімчук проти обласної стоматполіклініки

24 Грудня 2010 13:51
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук пропонуватиме на наступній сесії Волиньради прийняти рішення про ліквідацію обласної стоматологічної поліклініки.
Про це він говорив у ході підсумкової річної прес-конференції 24 грудня.
Клімчук вважає, що відсутність облстоматполіклініки не стане проблемою для волинян, а стоматологи зможуть пристойно заробляти і без бюджетної підтримки. Відтак на бюджетній сесії Волинської облради 28 грудня планує внести таку пропозицію на розгляд депутатського корпусу.
«Нехай ці люди заробляють свої великі гроші як власні структури без нас. Тому що всі решта, крім 25 стоматологів, а їх близько півтисячі, заробляють свої гроші без районних бюджетів, міських і обласного», – сказав він.
«Ви мені скажете семінари, конференції, навчання, – додав Клімчук. – Це вирішується. Це дві з половиною ставочки замість 25, які сьогодні є. І хто мені скаже, що я неправий? Да правий!»
Ліквідація медустанови, вважає губернатор, створить можливість зекономити бюджетні кошти, яких і без того завжди бракує.
«Це пряма економія близько мільйона гривень. За ці гроші можна реконструювати обласну інфекційну лікарню. І ми допоможемо з державного бюджету. Це гроші, які все одно залишаються в охороні здоров’я», – висловився посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Тетянка Показати IP 24 Грудня 2010 14:05
Клімчуку треба беззубі волиняни :) А давайте краще половину чиновницького складу звільнемо? Всеодно половина сидять курять в кабінетах. Ліквідуємо лікарню - ліквідуємо пенсійні надбавки лікарів, законну відпустку, інші соціальні гарантії і законні доплати. "свої великі гроші" зможе заробляти стоматолог, коли у нього буде відповідне обладнання і пацієнт, що зможе за лікування заплатити. безкоштовна медицина - це міф. але все таки державна стоматклініка альтернатива приватникам і дешевша.
Аліна до Тетянка Показати IP 8 Листопада 2013 15:59
Шановні, що ви кажете?ціни однакові,звичайно) в приватній ставили пломбу за 300 грн) в державній за 100. а ті гроші які будуть якби зощаджуватись підуть на реконструкції,ха,смішно як.На мерседес новий чи поїздку в Дубаї.от на що підуть ті гроші.
стоматолог Показати IP 24 Грудня 2010 14:50
Клімчук правий-безкоштовно там нічого не роблять Але кошти за лікування ідуть в кишені людям які не вкладають нічого в обладнання . оренду і т.д.Я вкладаю -і нормально працюю. І у них все буде добре.Тільки бюджетного фінансування не буде .а буде власне.
Ирен Показати IP 24 Грудня 2010 17:21
Правильно каже Климчук. Нычого в обласный стомаполыкліні не роблять безоплатно.Деруть безбожно, хоч я думала, що там дешевше. У приватній дешевше, бо вони хочуть привернути клієнта. Ось на Проспекті Перемоги є стоматполіклініка лікаря Білець. Обслуговування пречудове, записуються наперед і хвилина в хвилину ти заходиш, а ціни найнижчі. Супер хвала таким лікарня.А там деруть і все за рахунок бюджетц, хай самі куплять обладнання, заплатять за все і тоді деруть. Молодець Климчук. Таких структур ще багато які треба просто викинути
оооо до Ирен Показати IP 26 Грудня 2010 13:19
ВАМ НІХТО І НЕ ЗАБОРОНЯЄ ЛІКУВАТИСЬ ТАМ ДЕ ВИ ЗАХОЧЕТЕ!!!!!АЛЕ НЕТРЕБА ТАК ВІДГУКУВАТИСЬ ПРО ОБЛАСНУ СТОМАТПОЛІКЛІНІКУ!!!!!!!!!БАГАТО ЛЮДЕЙ ЛІКУЮТЬ ТАМ ЗУБИ,І ТАКОЖ ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНІ,ЯК ВИ МІСЬКОЮ СТОМАТ ПОЛІКЛІНІКОЮ!!!!!!!!
дідо Показати IP 24 Грудня 2010 17:52
самодур Клімчук лобіює ПРИВАТНИЙ стоматологічний бізнес...якшо хліб,то має бути по занижених цінах, а якшо зуби- то по приватній максимальній...
небайдужа Показати IP 24 Грудня 2010 17:54
Я - за Теттянку! До стоматолога: там чудова поліклініка, а вас,що, жаба давить? До таких, як Клімчук: перепрошую, народу не по кишені приватні клініки. То що, скажете робити, таким як ми. На нас, таких неплатоспроможних - БІЛЬШІСТЬ! Подумайте головою, а не трясіть гаманцем!
лучанка Показати IP 24 Грудня 2010 19:55
Усі стоматологи рівні в правах - в обласній беруть такі самі гроші, як і в приватних. Тільки, що користуються усім бюджетним... Така собі "лафа" для 25 "ізбраних"...
Нік Показати IP 24 Грудня 2010 22:26
Взагалі облстомполіклініка єдина , де пенссіонери та пільговики мають безкоштовно лікуватись та протезуватись. Клімчуков ,що -вже про соціалізм геть забув.
НОЛ Показати IP 25 Грудня 2010 03:44
А як буде з пільговиками,
Василь Показати IP 26 Грудня 2010 08:58
Для тих,хто не в курсі--------в державних стоманполіклініках лікарі платять мзду керівництву і санстанції,тобто від державного фінансування виграє не 25 привілегійованих,а кілька державних мужів.Ціни ,дійсно,не відрізняються від більшості приватників.Клімчук правий.Завжди приємніше щось відкривати ,а не закривати,але потрібно ламати стереотипи.Підтримую
оооо Показати IP 26 Грудня 2010 13:34
ЦЕ АБСУРД!!!ОБЛАСНА СТОМАТПОЛІКЛІНІКА-ЦЕ ЧУДОВИЙ ЗАКЛАД,З ЧУДОВИМИ ПРАЦІВНИКАМИ,ДЕ МОЖНА ЯКІСНО ПОЛІКУВАТИ ЗУБИ.В НЮ ЗВЕРТАЄТЬСЯ ВЕЛИКА КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ,І НАВІТЬ ВІДОМІ ПОЛІТИКИ ВОЛИНІ.....ВОНИ,ДОРЕЧІ ,НЕ ІДУТЬ ЛІКУВАТИСЬ У МІСЬКУ СТОМАТПОЛІКЛІНІКУ!!!!!!!!!!!
ххl до оооо Показати IP 26 Грудня 2010 16:21
Які проблеми?Гарні спеціалісти завжди в ціні!Хай працюють(заробляють гроші )без підтримки держави.А так і пацієнти і держава фінансує.
Тарас Показати IP 31 Січня 2011 22:42
Реально там працює може пять лікарів. А всі остальні просто рахуються. А куди йдуть гроші які на них виділяє держава
Владимир Показати IP 8 Листопада 2013 13:23
Ирен шо за тупий маразм ти пишеш? по твоїм словам понятно шо ти тупа подстілка того самого лікаря от і все. Щоб на областну стом. гнать, нада мати вагові докази твоїх слів, а так це просто пустий ляп.
Неон Показати IP 8 Листопада 2013 15:55
Та що ви говорите?Обласна стомат прекрасний заклад.Там працюють хороші спеціалісти.Так іноді бувають ляпи,але вони є у всіх.Та в Обласну ходить набагато більше людей ніж в Міську.Для порівняння можете сходити і в ту і в ту!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus