USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Клімчук тішиться новим містобудівним законом і передає привіти

17 Січня 2011 11:57
За новим законом про регулювання містобудівної документації науково-археологічна експертиза землі під приватне будівництво не передбачена.

Про це під час оперативної наради 17 січня повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Він зазначив, що зміни до закону вже прийняті Верховною Радою в другому читанні, тому на часі – лише підписання документу.
«Науково-археологічна експертиза залишиться лише для юридичних осіб, а для фізичних осіб вона зникне як така, тому передайте привіт моїм друзям з державного підприємства «Волинські старожитності». Тому нехай трохи оптимізують свою роботу, діяльність», - сказав Борис Клімчук.
«Там у них виявляється і прес-служба є ще», - дивувався він.
Він зазначив, що підприємство, виконуючи зазначені експертизи «обдирало людей як липку». Також Клімчук повідомив, що зміни до закону передбачають скорочення терміну і кількості документів, які потрібні для проведення містобудівних робіт.
Нагадаємо, що голова Волинської ОДА Борис Клімчук 25 травня заявив, що ціни на послуги археологічної експертизи, які проводить ДП «Волинські старожитності», завищені. Адмінколегія тервідділення АМКУ прийняла розпорядження про порушення справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції підприємством "Волинські старожитності".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Deorsik Показати IP 17 Січня 2011 14:50
Одне зло убрали, друге прибавили...Скоро буде дерібан землі багатіями.
просто так Показати IP 17 Січня 2011 23:53
Результат один-одне плюс, друге мінус,дорівнює нулю!Раніше також будували в історичній частині, хто при владі-і їм старожитності були до лампочки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus