USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук вчергове добився свого, - експерти

6 Грудня 2010 11:47
Партія регіонів та Борис Клімчук знову демонструють свою ефективність у досягненні поставлених цілей втягуючи опонентів у розподіл «владного пирога» та таким чином дискредитують їх, натомість, політичні сили, лідери яких публічно заявляють про свою опозиційність, у черговий раз показують слабкість та жагу до посад, - вважають експерти Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу.

Про це йдеться у щотижневому аналітичному підсумку подій тижня, підготовленому експертами Центру.

Посади у президії Волинської обласної ради зайняли представники Партії регіонів та ВО «Батьківщина», першим заступником став екс-голова Іваничівської РДА Юрій Лобач (ПР), ще одним заступником був обраний Валентин Вітер («Батьківщина»), який до цього працював заступником головного лікаря у обласній санепідемстанції.

Призначення заступником голови обласної ради представника ВО «Батьківщина» та головою постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики голови обласної організації цієї партійної організації Анатолія Грицюка красномовно свідчать про небажання вчорашніх керівників області остаточно втрачати владний ресурс, а через це доводиться йти на співпрацю з вчорашніми політичними опонентами, - кажуть експерти.

Який зміст такої співпраці, які завдання перед собою ставлять «регіонали» та «тимошенківці» залишається питанням.

Однак, оцінивши ситуацію можна зробити висновок, що Партія регіонів та Борис Клімчук знову демонструють свою ефективність у досягненні поставлених цілей втягуючи опонентів у розподіл «владного пирога» та таким чином дискредитують їх, натомість, політичні сили, лідери яких публічно заявляють про свою опозиційність, у черговий раз показують слабкість та жагу до посад, - вважають експерти Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 6 Грудня 2010 18:47
КЛІМЧУК ВЧЕРГОВЕ НАГНУВ ...ПОГРОЗАМИ ТА РЕКЕТОМ... ВОЛИНСЬКА МАФІЯ ЦВІТЕ ТА ПАХНЕ.
Борис Показати IP 6 Грудня 2010 19:29
Малорос Клімчук - запроданець, невіглас і яничар - лігши під донецьких "проффесорів", продав свою область і хоче зробити Партію регіонів мнополістом, як у Росії - "Єдіная Росія". А де ж демократія, плюралізм, "много партий - хороших и разных"?
йован до Борис Показати IP 6 Грудня 2010 19:46
І правильно робить, буде порядок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus