USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Колишній заступник Француза отримав на Волині нове крісло

16 Грудня 2010 12:27
Представником Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на Волині став Степан Родич.
Засідання, на якому були розглянуті питання про призначення на посаду представників Національної ради претендентів, що пройшли цю процедуру, відбулося 14 грудня, повідомляє сайт Нацтелерадіо.
Нагадаємо, рішення про звільнення попереднього представника у Волинській області Миколу Пасамана Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України ухвалила 29 липня.
Довідково:
Степан Родич – екс-заступник голови Волинської облдержадміністрації, журналіст за освітою. Працював у рівненських газетах, зокрема був головним редактором обласної газети «Горинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Михайло Наход Показати IP 16 Грудня 2010 12:42
Працював у обласному штабі БЮТ на президентських виборах, а тут посаду непогану отримав від регіональної влади. Непотопляємий:) Цікаво почути версії, щодо призначення.
Віра до Михайло Наход Показати IP 17 Грудня 2010 23:45
Пане Наход! Переконана, що саме такі стукачі як ви були затребувані, коли совїти за подібними підказками вивозили мільйони українців до Сибіру та на Колиму?
Лучанин Показати IP 16 Грудня 2010 12:46
Порядна людина і фаховий журналіст. Думаю призначення вдале.
Lat Показати IP 16 Грудня 2010 13:46
Ще і Мерседеси продавав
valya Показати IP 16 Грудня 2010 14:01
щодо фахового журналіста ще треба подумати:)))
Віра Показати IP 16 Грудня 2010 14:50
Ми часто запитуємо самих себе, чому так погано живемо. А все від того, що ми, українці, маємо дуже велику жабу, яка не дає нам жити від заздрості. Особливо нам не подобаються чужі успіхи і досягнення. І роблю такий висновок , виходячи із коментарів до публікації. Замість того, щоб порадіти за успіх людини, дехто намагається тут же бігти із відром помиїв. Невже ми приречені й історія нас нічому не вчить?
Доця-Поця Показати IP 16 Грудня 2010 16:37
Це той, хто намагався подружити владу з пресою. Дарувались пістолети, журналісти закушували горілку ікрою... Ми знаємо, який він "журналіст". Вже не дивно, що Клімчук підбирає одне сміття. Скоро ще Савчак приде на посаду пресс-секретаря голови адміністрації. Буде, як Поскрьобишев у Сталіна. Може Клімчук не буде бити Родича по морді, як бив Француз? Ось вам і свобода слова!
Anti-Mafia Показати IP 16 Грудня 2010 17:20
Буду вдячний почути про успіхи даного добродія від "адвокатів". Де і в чому проявив себе Родич, як чиновник, чи як журналіст...?Фахівець - це результати роботи...
Віра до Anti-Mafia Показати IP 16 Грудня 2010 19:23
А ти що за цабе,щоб перед тобою хтось виправдовувався? Теж мені, прокурор знайшовся!
Микита Показати IP 16 Грудня 2010 17:27
Очевидно "Лучанин" - це сам Родич. Сумніваюсь, що в Луцьку такій одіозній особі таке напишуть . Журналісти добре знають цього "фахівця".
Люба до Микита Показати IP 16 Грудня 2010 21:17
Судячи із фотографії, не скажу що цей мужчина якийсь одіозний. Цілком пристойний чоловік.
Доця - Поця Показати IP 16 Грудня 2010 18:26
Лучанину і всім-всім-всім, хто даремно ляпає в "ВН". Перше "фахівство" Родич проявив, помінявши в Досвітній зорі" Ніну Романюк на Настю Пеценюк. Остання завалила газету протягом півроку з боргами, як у собаки блох. Усі компютери за борги забрала обласна друкарня, а людей пустила з торбами. Про інші "фахівства" я буду потрошки розповідати . Нудить від цих "французьких" кадрів. Фаховий, це той, хто щось створив. Родич натворив велику купу лайна і вистачило зухвальства залишитись на Волині. Щоправда, амбіцій повні штани. Вони, галичани, всі такі. Чого один лише Савчак вартий!
Лучанка Показати IP 16 Грудня 2010 21:57
Ні. Лучанин - це Корольчук, який три дні бухав від щастя, коли здихався цього журналіста. Головне - аби він не повернувся назад у Волиньавто
Архіваріус Показати IP 17 Грудня 2010 01:12
Усе "правильно": Неоціненний президент сів у крісло бо його оцінили, не визнаний журналіст - після поїздок у Ягодині на мотоциклі отримав посаду, очевидно як запізнілу винагороду за каруселі, що у 2004р. влаштовував на дільницях. Возив автобусами виборців для забезпечення результату. З таким тупим і амнезійним населенням можна вступати і в ЄЕП, і в НАТО, і ЄС одночасно. Бо для нього чорне й біле - то однаково. А щодо знаного журналіста - то це у Рівне слід звернутися, там колеги з "Рівне вечірнє" розкажуть про корифея...
GGG Показати IP 17 Грудня 2010 07:10
Юра Корольчук, ти молодець, що збавився від цього "журналіста". Хвала тобі і респект. І надалі тримайся якомога далі від цієї людини. Привіт. Ти знаєш мене. (Автомобіль "Матіз"). Привіт. Міцно обнімаю.
Сьцьопа Показати IP 17 Грудня 2010 08:17
Родич писав Французу коротенькі казочки на кшалт того, як малюкам переходити дорогу і під яке світло. Це геніальне творіння є в мережі ІНТЕРНЕТ (на смітнику). Француз, як людина вкрай обмежена, любив такі речі. Російська назва їм - побрякушки-пустушки. Француз є членом спілки журналістів, письменником, дійсним членом Нью-Йоркської академії наук і ще кількох академій світу, (за ці "звання" треба зробити разовий платіж 180 ам. доларів), кавалером кількох десятків церковних орденів від католицької (орден сятого і кривого Порфирія) усіх можливих і неможливих православних (від великомученниці Варвари до довгого Івана) аж до секти Вісаріона (орден св. Христі, яку знайшли в листі) і американських мормонів. Для цих нагород йому, як Брежневу, треба вже розточувати мундир. Це так, щоб знали, з ким працював і кому допомагав Родич. Усю "журналістську" і "нагородну" роботу брав на себе Родич. Француз за це йому купив в Луцьку гарний особнячок (вул. Ярощука, ценр міста, в дворі головного корпусу ВНУ). Ці два політики вважають, що символізм може керувати реальністю, чого не буває навіть в фантастів Стругацьких. Генеза їх "влади" і психологія - не зовсім бюрократичні. Перерахованим зверху вони завжди підкреслювали свою індивідуальність і незалежність. Шкода, що до волинських берегів чомусь завжди прибється як не лайно, то тріска. І перше і друге, як відомо, не тонуть.
Максим Показати IP 17 Грудня 2010 09:44
Читаю деякі коментарі і не перестаю дивуватися, звідки у нас, волинян, береться така неперевершена печерна лють по відношенню до приїжджих людей? Якщо маємо свою думку, то давайте, висловлювати їх у пристойний спосіб, щоб не виглядати дикунами.
))) Показати IP 17 Грудня 2010 14:18
о майн Готт, все, це капець... хтось пам"ятає байку ВОДТРК про те, як її керівництво посилало Родича прямим текстом і за що?
Юрій Ричук до ))) Показати IP 17 Грудня 2010 14:39
Нє, розкажіть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus