USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Команда Литвина накопала волинянам аж вісім голів. ВІДЕО

24 Жовтня 2009 19:39
Сьогодні у товариському матчі з міні-футболу із рахунком 3:8 місцеву команду «ВНУ Луцьк» перемогла київська команда «Фортуна» під керівництвом голови Верховної Ради Володимира Литвина. Про це 24 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
На прес-конференції перед матчем спікер ВР сказав, що після літнього сезону втратив форму, оскільки політичні справи не дозволяли достатньо часу приділяти спорту. Проте у перемозі футбольного клубу, якому вже перетнуло за 15 років, спікер не сумнівався. І навіть жартома заявив, що грати команда гостей буде до того часу, поки не здобуде перемогу. До того ж, за словами Литвина, суддів «фортунівці» привезли собою.
У команді голови парламенту є пенсіонери, політики, бізнесмени, фотографи, зірки радянського футболу, середній вік яких починається від 25 і закінчується 65 роками. Для прикладу, в синьо-білій формі Литвина грали Віктор Чанов та Віктор Хлус. Сам спікер виступав під сьомим номером. Таке число він обрав за аналогією з номером його політичного блоку у виборчому списку.
Початок матчу був не на користь столичних спортсменів. Проте згодом фортуна таки посміхнулась команді спікера і гол за голом футболісти почали забивати в ворота команди Луцького вишу. 53-річний спікер-футболіст у другому таймі також поцілив у ворота луцьких освітян.
Команду лучан активно підтримували уболівальники на трибуні. Зокрема серед вболівальників був помічений заступник голови облдержадміністрації Святослав Кравчук, який активно скандував «Луцьк». А от інший заступник – Василь Дмитрук підтримував «Фортуну».
Ідея провести футбольний поєдинок виникла випадково, коли під час зустрічі з волинськими освітянами спікер обмовився, що може зіграти з представниками університету у футбол. Ректор ВНУ зловив спікера на слові.
Після гри Литвин обіцяв дати право волинянам відігратись. «Ми охоче зустрінемо цю команду в Києві, проте маємо побажання, аби лучани зміцнили склад гравців. Разом з тим, гра була дуже цікавою», — зазначив Володимир Литвин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Roma Показати IP 6 Листопада 2009 20:39
Литвин тільки і міє грати у футбол..нехай йде тренером у футбольний клуб...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus