USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Компліменти «Гранд Персони»: фуршет зі «Скрябіним», коктейлі та косметика

6 Березня 2010 09:34
Романтичний вечір в компанії Кузьми «Скрябіна», квіти та низку знижок даруватиме «Гранд Персона» чарівним лучанкам у міжнародний жіночий день.
Весняний настрій створюватиме гурт «Скрябін» разом з симфонічний оркестром у залі кінопалацу «Промінь». «Карамель кафе» гостинно запрошує на фуршет і дарує можливість поспілкуватись з улюбленими артистами у неформальній обстановці після закінчення концерту протягом усього вечора.
Від сьогодні до 8 березня приємні компліменти:
Від «Роуз кафе» улюблений коктейль «Космополітен» за символічною ціною - 8 гривень.
Перукарня в центрі міста «Бутік Салон» дарує 15-20% знижки на косметику по догляду за волоссям Paul Mitchell. Усе для того, щоб виглядати ефектно та стильно щодня.
Для жінок, які дбають про своє здоров\'я та зовнішній вигляд вигідна пропозиція протягом усього місяця -  12 занять за ціною 8 від «Хорошого спортзалу», що знаходиться у бізнес-центрі «Гранд Персона» (Кривий Вал, 34). Cучасний тренажерний зал, в якому є все необхідне  для підтримки чудового настрою, міцного здоров’я та, звичайно, красивої фігури.
Після тренування «Грандперсона кафе» пригощає спортивними коктейлями представниць кращої половини людства удвічі дешевше.
А букети  та приємні дрібнички чоловіки зможуть придбати в магазині «Декорбукет& Дизайн», а також лише 8 Березня у піцеріях Фелічіта та ресторації Курінь усім панянкам разом з весняним настроєм та щирими посмішками дарують квіти.
8 Березня – свято весни, квітів і гарного настрою разом з компанією «Гранд Персона».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Evil Показати IP 6 Березня 2010 10:21
Певне, гарна нагода в день свята метнутися по всіх бутіках, салонах, кафе та піцеріях і зібрати все, що належить. Ницо виглядають всі ці знижки за ознакою статі. Особливо знижка у 50% на спортивні коктейлі. Прочитавши це, аж хочеться пристати до феміністок. Так,я жінка, але ж я не інвалід. І чому нема знижки до громадських вбиралень? Непорядок...
Oлесь Показати IP 6 Березня 2010 11:33
Обов’язково придбаю абонемент в спортзалі для своєї дружини, чудова пропозиція.
Олеся Показати IP 6 Березня 2010 17:29
Цікаво, чому напередодні свята виникають питання про вбиральні.Дивно.. Бажаю всім жінкам і чоловікам мати завжди гарний настрій та міцне здоров"я. А вбиральні це дрібниці життя. Повірте!
Вікінг Показати IP 6 Березня 2010 22:54
І як оце бідним лучанам на все встигнути? Пора чергу займати вже з вечора :)
Олеся Показати IP 9 Березня 2010 16:33
наша біда вся в тому, що ми хочемо все, але не розуміємо для чого воно нам потрібне.Маєте потребу-йдіть до перукарні.Хочете купити подарунок-відправляйтесь до магазину.всі пропозиції зроблені під потреби. а не просто так.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus