USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Контрабандне ноу-хау: цигарки ховали на даху рефрижератора. ФОТО

12 Лютого 2010 13:36
Учора в українсько-білоруському пункті пропуску «Доманове», що у Ратнівському районі, затримали вантажівку з 15 тисячами пачок контрабандних цигарок.
Вантажівка «Рено» з причепом-рефрижератором прямувала з України в Литву. Згідно з документами, які надав водій – 43-річний громадянин України -  в рефрижераторі везли дерев’яні піддони.

Прикордонників насторожив такий дивний товар у рефрижераторі. До всього, оглядова група звернула увагу на нелогічний маршрут фури. А також на те, що зверху причіп був дещо переобладнаний.

«Як виявилося, на ньому з допомогою металевих кутників, листів пластику та фанери зовсім недавно був нарощений подвійний дах. За допомогою спецприладів прикордонного контролю з’ясувалося, що в утвореній схованці знаходяться сигарети «Класик», - розповів прес-секретар Луцького прикордонного загону Олег Личковський.

Для поглибленого огляду автомобіль відправили на митний склад. Подвійний дах частково демонтували. Наразі триває перерахунок контрабандних цигарок. Орієнтовно в подвійному даху було заховано близько 15 тисяч пачок.

Не виключено, що рефрижератор має також подвійне дно. До його низу приладнані схожі металеві кутники. Це вдасться перевірити після вивантаження 15 тонн піддонів.

Експерти попередньо оцінили вартість невдалої оборудки. Її організаторам вояж обійдеться у близько 950 тисяч гривень –орієнтовна вартість автівки – близько 600 тисяч гривень, причепа-рефрижератора – біля 270 тисяч гривень та контрабандних цигарок – до 80 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
deedee2008 Показати IP 12 Лютого 2010 21:00
До чого народ додумується, аби заробити гроші - впринципі і зрозуміти можна - в нас нрод навідміну від різних чиновників також хоче нормально жити, а не "виживати".
Вікінг Показати IP 12 Лютого 2010 22:06
Сигарети Класик найкраще йдуть на Заході. Контрабанди є дуже багато, а цей рефрижератор - показовий процес. Не поділився, от і прошманали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus