USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Контрабандист видавав медичну апаратуру за радіатори

5 Травня 2010 12:41
Ягодинські митники викрито спробу незаконного ввозу з Польщі на Волинь контрабандного медичного обладнання.

Як повідомляє сайт Митної служби України , на митний пост «Ягодин» під керуванням громадянина України заїхав вантажний автомобіль «Рено». До митного контролю чоловік надав товаросупровідні документи на вантаж «радіатори-теплообмінники до трансформаторів». Товар переміщував з Польщі до України.

І все наче було гаразд, однак у ході проведення митного огляду авто в папці з документами митники виявили пакет документів на товар «медичне обладнання». Коли ж заглянули до причепа транспортного засобу, там дійсно знаходилось медичне обладнання 43 найменувань.

Таким чином, громадянин України ввіз на митну територію України медичне обладнання з приховуванням від митного контролю шляхом пошкодження митного забезпечення.

За даним фактом складено протокол про порушення митних правил Митного кодексу України - пошкодження митного забезпечення та переміщення з приховуванням від митного контролю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus