USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Ковель нагородили за чистоту і порядок

13 Листопада 2009 09:28
Волинське місто Ковель зайняло почесне перше місце на конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2008 рік. Позавчора у Києві відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу. Про це інформують «Волинські новини».
Як повідомили «Перцю по-ковельськи» в Ковельському міськвиконкомі, ковельський градоначальник Сергій Кошарук отримав із рук заступника Міністра з питань житлово-комунального господарства Ореста Лотоцького перехідний кубок та Диплом переможця всеукраїнського конкурсу за підписом Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко.
«Перець по-ковельськи» вважає, що нагорода міністерства – це добре, але справжнім визнанням має стати відчуття затишку, комфорту і порядку, яке виникатиме в самих ковельчан. І хоча Ковель вже традиційно здобуває визнання, як місто найкращого благоустрою та громадського порядку, бо в порівнянні з іншими містами справді виглядає досить непогано, все ж до зразкового порядку і благоустрою комунальним службам та жителям міста ще треба попрацювати.
Довідково:
Ковель виборов перше місце у всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2008 рік (третя категорія міст з населенням до 100 тисяч мешканців). На розгляд конкурсної комісії, яку очолював міністр з питань житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко, було представлено матеріали основних показників для визначення рівня благоустрою території населеного пункту та фотоальбом, який розкриває проведені роботи на об’єктах. Члени комісії побували в нашому місті та здійснили перевірку поданих матеріалів. Вони високо оцінили проведену роботу, але разом з тим вказали на недоліки, які необхідно виправити.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Vetal Показати IP 13 Листопада 2009 11:02
А колись і Луцьк подібну нагороду отримував... Вітаю Ковель!!!!
Українець Показати IP 13 Листопада 2009 11:33
Бо в Ковелі на щастя нема такого господарника як в Луцьку.Шиба на камеру і косить траву,і сміття гребе,а в реальності в нього один бардак.До речі та машинка,що замітає місто замість прибиральників,як на мене, пародія конкретна.
Roma Показати IP 13 Листопада 2009 12:45
При Кривицькому мысто завжди охайним було,прийшов Шиба і зробив так само на попередньомумісті роботи. Ковель вітаємо з перемогою.
Юка Показати IP 13 Листопада 2009 14:13
Сподіваємося ковельчани ще не один рік підтверджуватимуть звання найкращого у своїй категорії міст не словом, а ділом!
seal Показати IP 13 Листопада 2009 22:38
Українцю. Та машинка, то "найвидатніше" досягнення луцьких комунальників. Їде, гуде, свистить, пищить під вікнами і чомусь в пізній час, інколи навіть до 01 години ночі!! А зранку результатів її роботи практично не видно. Коли були двірники, вулиці були значно чистіші. А ковельчани, безумовно молодці! Так тримати! Вітаю з перемогою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus