USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ковельські виконавці підкорили київську сцену

17 Листопада 2016 09:49
Ковельські пісенні зірочки нещодавно засяяли на IV Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Гармонія душі», що відбувся у Києві, - повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Учасники студії естрадного співу «Зорепад», що діє при КЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів НВК№13 – колегіум» докладають чимало зусиль для того, щоб гідно представити рідне місто на різноманітних мистецьких змаганнях.

Креативність, неординарність, високий рівень виконавської майстерності, оригінальність постановок, сучасний репертуар та активна діяльність творчої родини «Зорепаду» не лишила байдужими членів журі. Ковельчанки своїми голосами підкорили їхні серця.

У результаті дипломантами конкурсу стали Смаль Мар'яна, Суглобова Анастасія та Оксентюк Яна, лауреатом ІІІ премії - Романюк Олена, лауреатом ІІ премії - Смаль Анастасія.

Незважаючи на велику конкуренцію, дівчата вибороли і дві І премії у різних вікових категоріях. Їх отримали Лукашук Дарія та Тітчук Вікторія.

Кожна з учасниць повернулася у рідне місто з досягненнями і натхненням на нові перемоги.

Солісти були нагороджені сертифікатами на запис в Київській професійній студії звукозапису та сертифікатом на 500 євро для участі у фестивалі, що проходитиме у Болгарії.

Дівчата завдячують чудовими результатами своєму керівнику Руслані Шацькій, адже завдяки її майстерності та професіоналізму солісти студії «Зорепад» крок за кроком підкорюють музичний олімп.

Нам, ковельчанам, є ким пишатись, бо можливо сьогодні на сцені засяяли майбутні зірки української естради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus