USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ковельський мер дає уроки й обіцяє перевіряти домашнє завдання

10 Грудня 2009 14:29

У школах Ковеля започатковано нові уроки – енергетичні. Їх мета – навчити школярів ощадливо ставитись до використання енергоресурсів.
Ковельська міська влада, запроваджуючи енергоефективні заходи, включила у свій план і просвітницьку роботу серед молоді. Про актуальність цієї справи свідчить і те, що перший урок провів міський голова Сергій Кошарук. Він зустрівся із старшокласниками НВК №11. Під час розмови мер неодноразово підкреслював, що значні резерви можуть бути задіяні від економії енергоресурсів насамперед на етапі споживання, а вже далі в сфері генерування (виробництва) та транспортування.
Отримали учні і домашнє завдання. Вони мають подати свої пропозиції до заходів, що сприяли б ощадливому відношенню до споживання енергії. Про результати роботи молоді люди розкажуть на наступній зустрічі. Днями такий урок відбувся і в НВК№13, а в подальшому подібні заходи будуть проводити відповідальні представники управління освіти в усіх навчальних закладах міста – інформує офіційний сайт Ковеля.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 13:38
Мерові більше видно немає роботи чи що. Що в нього неіснує підлеглих, якщо він всю роботу за них робить. Про енергоресурси повинні розповідати спеціалісти у своїй галузі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus