USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кривицький взявся за «розхлябаність» керівників районів

26 Березня 2010 13:26
Начальник обласного управління ЖКГ Антон Кривицький на селекторній нараді запевнив районних чиновників, що часи «розхлябаності» скінчилися.

На селекторній нараді Антон Кривицький спілкувався з чиновниками райдержадміністрацій та міст Волині про те, як виконуються роботи з благоустрою в краї.

«Ми часто обмежуємось прийняттями рішень і не контролюємо, як вони виконуються. Час безконтрольності, безвідповідальності пройшов. Очікувати від держави фінансування на благоустрій не варто. Я не пам’ятаю, щоб коли-небудь була передбачена така стаття видатків. А прибрати, так би мовити, у своїй хаті може кожен», - зазначив чиновник.

За його словами, варто підключити до контролювання силові структури і санстанцію. А всі роботи закріпити за окремими людьми.

Усі заслухані керівники районів та міст запевнили, що проводяться необхідні роботи з благоустрою. Кажуть, що координаційні наради уже проведені й розпочалась побілка дерев, ремонт доріг, прибирання сміття та толоки. До Великодніх свят, запевняють, всі роботи з благоустрою завершаться.

Щоправда, такі запевнення слабо потішили начальника головного управління ЖКГ.

«Легше спілкуватися, коли дивишся людині в очі. Навіть немає необхідності вас усіх слухати. Бо ви текст то завчили, який маєте сказати за ці три хвилини. У нас дуже багато стихійних сміттєзвалищ: у лісосмугах, на узбіччях доріг, на берегах водойм. Це треба прибрати в першу чергу. І робота має тривати цілий рік. Бо коли ситуація екстремальна – то й час знаходиться, і сили, і гроші. А коли «розхлябаність», то ми й потопаємо в смітті», - зауважив чиновник.

До слова, на селекторній нараді не було представників Луцького міськвиконкому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ірина Показати IP 27 Березня 2010 09:38
Кривицький різкуватий, але нормальний господар. Як лише він витримає голову ОДА?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus