USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяний знайде підсилення: журналісти про майбутнє «Волині»

6 Грудня 2013 17:51
Аналіз гри луцької «Волині» в осінній період зробили журналісти відомих спортивних видань. Про стиль гри наших футболістів та перспективи команди у 2014 році клубна прес-служба спілкувалася зокрема із Сергієм Швецем (UA-Football), Олександром Озірним (Football.ua), Андрієм Фесуном (Footboom.com), Артемом Франковим (журнал «Футбол»), Володимиром Зверовим (програма «ПРО Футбол» на каналі «2+2) та Романом Бебехом («2+2»).



Чи погодитеся ви зі словами Віталія Кварцяного про те, що «Волинь» не назвеш «ніякою» командою.

Сергій Швець: «Луцька команда хай і займає місце в середині турнірної таблиці, але має свій стиль, а головне - характер, про що свідчать хоча б нічиї з Динамо та Чорноморцем, а також перемога над Шахтарем в поточному сезоні.

Артем Франков: «Погоджуюся, звісно. Ніякою може бути команда тільки за власним бажанням. А «Волинь» апріорі не хоче бути ніякою».

Роман Бебех: « А як тут не погодитись? Луческу програв у Луцьку, Блохін втратив очки у Києві? Які ще є запитання? Волинь з Кварцяним ніколи не буде солодкою булкою для суперника. Кожен матч як бій».

Андрій Фесун: «Волинь» – це самобутня команда, характерною особливістю якої є «гренадери» у складі. Команда якщо навіть програє у майстерності, завжди до останнього б’ється. Завжди важко грати проти таких колективів. Так, за останній час з’явилося декілька невисоких гравців, але це тільки додало родзинки.

Олександр Озірний: «Якщо навіть завтра Віталій Володимирович всіх розпустить і набере команду з гравців другої ліги, вже через якийсь десяток турів ця команда нав'язуватиме боротьбу всім і матиме свій власний почерк».

Володимир Зверов: «Ніяка» команда - це команда без почерку і без характеру. Почерк з`являється, характер виховується. Звичайно, Волинь не є «ніякою».



Де (у кому) резерви для кращої гри команди навесні?

Артем Франков: «Внутрішні резерви! До слова, з голкіперами було б добре особливо попрацювати».

Андрій Фесун: «Деякі гравці повинні ще «притертися» до партнерів і до кінця збагнути те, що від них вимагає Кварцяний. Потрібно гарно попрацювати на трансферному ринку, щоб ставити більш амбітні цілі. Тільки гарна комплектація дасть можливість сперечатися з донецьким «Металургом», «Ворсклою» та «Зорею». Та і фінансовий добробут у клубі ніхто ще не відміняв».

Сергій Швець: «Більшу частину чемпіонату не найкращим чином діяв Ерік Бікфалві. Якщо навесні він заграє так, як в останньому поєдинку проти «Металурга», це буде серйозним підсиленням для команди. Не забуваємо, що «Волинь» – дуже молода команда. Найстаршому Шикову – 28 років (Матуку – 30, але він знаходиться в оренді), тобто кожен з гравців здатен прогресувати при професійному відношенні до справи. Ну, й не варто скидати з рахунку вміння Віталія Кварцяного знаходити таланти там, де їх ніхто не шукає. Не даремно ж Волинь проводить спаринги з обласними командами, тому не здивуюсь, якщо навесні в Луцьку з‘являться нові перспективні футболісти».

Роман Бебех: «У молодих резервах. Кварцяний продовжить пошуки молодих лужних серед молоді. З молодими він працювати вміє. Дає шанс, але і серйозно вимагає з них. Багато бояться йти в команду Кварцяного, налякані фізичними навантаженнями, але потрібно любити футбол, а не себе в футболі».

Олександр Озірний: «Резерв у стабілізації складу. На разі, Кварцяний занадто багато експериментує з позиціями гравців. Наприклад той же Бікфалві грав і в опорній зоні, і під нападником, і ліворуч у півзахисті. Немає кадрової стабільності майже на жодній позиції. Якщо Рамон повернеться, то з'явиться більша можливість для маневру і більше думки в атаці, бо і Задерецький, і Бабатунде, і Мемешев, які закривають зараз фланги, значно поступаються Рамону в майстерності (особливо, коли він у формі).

Володимир Зверов: «Якшо посеред чемпіонату на перегляд до Кварцяного можуть приїхати кільки десятків гравців, то що казати про збори? Думаю, за кілька місяців тренер знайде потрібне підсилення».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus